על מי שרוצה משחק או סתם טורנט משם שפשוט יבקש.
אני כבר אביא לו את הטורנט.
רק בקשה אחת, תשתפו בחזרה ואל תזייפו, אפילו לא מחייב לשתף 1:1, רק להשאיר את זה כמה ימים בסידינג, שלא יהיה H&R, או בעיות.
על מי שרוצה משחק או סתם טורנט משם שפשוט יבקש.
אני כבר אביא לו את הטורנט.
רק בקשה אחת, תשתפו בחזרה ואל תזייפו, אפילו לא מחייב לשתף 1:1, רק להשאיר את זה כמה ימים בסידינג, שלא יהיה H&R, או בעיות.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
|
|
אם יש שם אז GHOST WHISPER 4
תביא לי את פרק 16
תודה רבה
ירדן
100 מדריכים וסיקורים על כל מיני טוויקים ואפליקציות יעילות במיוחד.
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=743500
סבבה, אני יביא לך לפרטי.
וחברה, אני לא מתכוון להביא פאקים של 50 ג'יגה, או DVD HD, לא בא לי להרוס את הבאפר....
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
תודה אחי ואני מעלה פשוט זה טיפה איתי אל תדאג אני יפצה אותך על העלאה של פי כמה מההורדה
100 מדריכים וסיקורים על כל מיני טוויקים ואפליקציות יעילות במיוחד.
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=743500
אפשר בבקשה טורנט WINDOWS VISTA ULTIMATE 64BIT SP1 (שתהיה גירסא רגילה)?
אני מתחייב לא לזייף ולהעלות ל1:1רטיו.(ישלי אינטרנט 2.5)
אני מאשר.
כבר הבאתי לו את הטורנט.
אלברט איינשטיין
תשתף אבל =/
לפחות שבועה, אם אתה לא מגיעה לרטיו של 1:1.
אלברט איינשטיין
PsyPack 77 .
אני חייב דחוף אחי.
מתחייב לכל מה שכתוב למעלה(72 שעות סידינג).
PsyTrance לשעבר
MegaPro לשעבר
אבל אתה תקבל על זה כמון כוכבים
בבקשה... ?
PsyTrance לשעבר
MegaPro לשעבר