לפני כמה חודשים , אני וידיד טוב שלי התקרבנו מאוד , והתחלתי לפתח כלפיו רגשות באיזשהו שלב , אבל לא יכלתי לנסות ולמשש את זה כי החברה הכי טובה שלי הייתה מאוהבת בו..ולא נעים..
קיצר התקרבנו וזה , הרגשות שלי אליו התגברו..ואז פעם אחת יצאנו כל החברים , ובאיזשהו שלב כולם הלכו לקנות שטויות מהחנות הקרובה , ואז ישבנו לבד בספסל והוא אמר לי שהוא אוהב אותי..אמרתי לו שגם אני מרגישה כלפיו דברים וזה אבל אנלא מסוגלת לעשות את זה לחברה שלי..
הוא הבין פחות או יותר , והמשכנו כרגיל ככה כמה חודשים..עם מתח מיני כזה באוויר.....ואז יומשישי אחד כל הח'ברה נפגשו וזה והתחלו להתקפל בסביבות 3-4 בבוקר...כולם הלכו וזה ואיכשהו יצא ששוב אני והוא אחרונים לבד..הוא אמר "אוף , אבל לא בא לי הביתה..אני לא עייף בכלל.." וגם אני בכלל לא הייתי עייפה..אז שאלתי אותו אם הוא רוצה לעלות אליי [ היינו ממש קרוב לבית שלי..] , הוא בא...באתי לפתוח ת'טלוויזיה..אבל פתאום באמצע החיים היא החליטה שהיא לא עובדת....באתי למחשב והמסך מת..[כן..צירוף מקרים מטריד..] , אז ישבנו על המיטה שלי..דיברנו וזה..צחקנו..רבנו מכות (עייפות..מה לעשות) ואיכשהו מכל המכות האלה יצא שאני כזה עליו..(ניצחתי XD) ואז הוא הסתכל לי בעיניים.חייך..חייך..ובום..נשיקה..
אחר כך דיברנו וזה..הוא אמר לי כמה שהוא חיכה לזה וכמה שהוא אוהב אותי....ואני..אני הרגשתי הכי מוזר בעולם..אחרי שהוא הלך אני רק חשבתי לעצמי "לעזאזל..מה אני עשיתי..זה הידיד הכי טוב שלי" , זה הרגיש כאילו אני מתנשקת עם אח שלי...הרגיש לי לא נכון , לא ככה חשבתי שאני ארגיש.
יום למחרת אמרתי לו שזה לא זה ואני מצטערת והכל..והוא היה מאוכזב וכעס כ"כ ש"השלתי אותו" (למרות שלא הייתי מודעת לזה שאני לא בעניין..) והוא ניתק איתי את הקשר..הוא נפגע לגמרי.
ניסיתי לדבר איתו , להתקרב אליו שוב..אבל הוא בשלו..
עכשיו , משו כמו שבועיים אחר כך , מישהי התחילה איתו והוא זרם והם ביחד עכשיו..הייתי ממש שמחה לשמוע שיש מישהי רצינית ולא סתם חארטה כמוני.....ואתמול , ערב יום העצמאות יצאנו כל החברים , והוא היה שם עם חברה שלו , הם התנשקו [הצירפות של החיים] , ואני הייתי טיפה שיכורה וזה..והסתכלתי עליהם וזה פשוט צבט לי , הציק לי..למרות שהיא חמודה והכל..יכול להיות שעשיתי ת'טעות של החיים שלי? יכול להיות שאני כן אוהבת אותו? או שבכלל יכול להיות שזה קנאה או שזה מציק לי שהוא "אהב" אותי ושבועיים אחר כך מצתרפת עם מישהי אחרת מולי?
אני לא יודעת מה אני רוצה מעצמי ..אבל אני יודעת שככה לא טוב לי.....
סליחה על החפירה.......

ציטוט ההודעה

"

<<<???