קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] חזרתי נשמות!!
    על ידי Cprogramming בפורום דיבורים
    תגובות: 27
    הודעה אחרונה: 06-12-2010, 01:56
  2. [דיון] מאמינים בגלגול נשמות?
    על ידי Yeahi בפורום מיסטיקה ורוחניות
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 22-03-2009, 20:52
  3. [דיון] מאמינים בגלגול נשמות?
    על ידי Pentacles בפורום מיסטיקה ורוחניות
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 16-02-2009, 07:57
  4. [דיון] גלגול נשמות
    על ידי DoctorCool בפורום יהדות
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 06-12-2008, 00:52
  5. [דיון] הגיבור שלכם מ Fable:The Lost Chapters
    על ידי Jack בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 07-08-2008, 19:07
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 5 << ראשון 12345 אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 63

[דיון]נשמות - עמוד 3

משתמש מכור
    שם פרטי
    בן
    לייקים
    6
    נקודות
    42
    משפט מחץ
    הלב חרמן.. דופק 24 שעות ביממה

ציטוט נכתב במקור על ידי NoiTuloVe צפיה בהודעה
    תסביר לי בכלליות איך עובד סיאנס.
    סבבה... קודם כל הסבר על סיאנס:
    סיאנס היא דרך תקשור, בד"כ עם אנשים שמתו. אך לפעמים גם עם שדים וישיות שונות.
    לפני שאנחנו מתחילים לקחת לוח וכוס, כפי שמתואר בסרטים הוליוודיים שונים, מומלץ להבין מה בעצם אמורים לעשות בסיאנס עצמו. ראוי לציין שהעלאת נשמות, או סיאנס, היא דרך שעלולים לההיות בה קשיים וסיבוכים רבים והיא אסורה ע"פ התנ"ך. בתנ"ך כתוב שברגע שאותם אנשים מתו, הנשמות צריכות לנוח ואסור "להפריע" להם. ויש כאלה שאף אומרים שב"העלאת" הרוח אנו מונעים ממנה להגיע לרבדים ה"גבוהים" יותר של המימד האסטרלי. ישנם גם סיפורים רבים על ישויות שונות שכעסו על האנשים שהעלו אותם. מצד שני, ישנם אנשים שאומרים שישויות שמחות ליצור קשר עם העולם הגשמי מחדש. תחליטו אתם.

סיאנס עם לוח-
    סיאנס עם לוח היא הדרך הפשוטה ביותר לתיקשור עם ישויות. וכל מה שצריכים לביצוע סיאנס זה הוא רק לוח עץ שמשמש כלוח תקשור, ועליו צריכים להופיע כל אותיות הא-ב, מספרים מאחד עד עשר, נקודות "פתיחה" ו-"סגירה" והמילים "כן" ו- "לא", עדיף משני צידי הלוח.
    על הלוח בנקודת ה"פתיחה" המשתתפים יציבו כוס, עדיף מקרמיקה\חומר דומה, אך בלי ידית, ושהכוס לא תהייה שקופה. רצוי להאיר את החדר בנרות, ובשום אופן אסור להדליק אור לבן.

אחד מהמשתתפים יושב מחוץ למעגל הסיאנס או בנפרד מהיושבים ותפקידו הוא לרשום את ה"נכתב" על הלוח, לצלם (עדיף ברשות הישויות, וללא פלאש וכו´..) ועוד. שאר המשתתפים יגעו בחלק של הכוס בצורה חלשה, ויקראו (ברצון אמיתי) ל"אורחים". "אנו קוראים לכם" או "אנו מזמינים אתכם" יכולים להיות משפטים טובים, אבל צריך להקפיד על הניסוח, שלא יצא בצורת "הכרחה" של הישות לבוא, אלא הזמנה, כי כמו שאתם לא אוהבים שמכריחים אתכם, ככה גם הם לא.
    ה"רוחות" שעולות בסיאנס הם אנשים שחיו פעם. וכמו שיש אנשים טובים ורעים, ככה גם יש "רוחות" טובות ורעות. וכמו שציינתי מקודם, לא רק "רוחות" יכולות לבוא דרך הסיאנס, אלא גם שדים וישויות שונות, לכן צריך להזהר.
    הרוחות אינן "אלוהים", הן לא "יודעות כל", הן רואות חלק יותר גדול מהתמונה שאנחנו רואים, אך עדיין לא את כולה. לא מומלץ לשאול שאלות של מהות כמו- "מה יש אחרי המוות?" או "מתי אני הולך למות?" וכו´. התיקשור הוא דרך לדבר עם אותן רוחות על החיים שהשאירו מאחור, ואף לעזור להן ל"העביר מסרים" לאנשים שהשאירו מאחור.

לאחר כמה זמן אם הופיעה ישות כלשהי הספל יתחיל לזוז, או שדברים בחדר יתחילו לקרות- אם המשתתפים מרגישים ב"משהו רע" שנמצא בחדר, ריח רע (שמאפיין שדים) או "מכות" קטנות שהמשתתפים הרגישו שניתנו להם, יש לסגור את ה"זימון" בצורה מסודרת ומיידית. מעבירים את הכוס לנקודת ה"סגירה", ואומרים "בזאת אנו סוגרים את התכנסות זו", להדליק מיד אור לבן חזק (אחרי הסגירה) ולכבות את כל הנרות.
    לקחתי את זה מאיזה אתר ויש פה עוד משהו http://www.youtube.com/watch?v=Yo61QzYfYic חלק מההרצע של הב יצחק פנגר אני יודע שאתם לא תראו הרצעה שלמה אז חפשתי ומצאתי רק את החלק החשוב(מצטער שזה מ youtube)
    נערך לאחרונה על ידי benes124; 15-05-2009 בשעה 15:31.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    אורי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    לא בא לי!

ציטוט נכתב במקור על ידי benes124 צפיה בהודעה
    לפני שאנחנו מתחילים לקחת לוח וכוס, כפי שמתואר בסרטים הוליוודיים שונים, מומלץ להבין מה בעצם אמורים לעשות בסיאנס עצמו. ראוי לציין שהעלאת נשמות, או סיאנס, היא דרך שעלולים לההיות בה קשיים וסיבוכים רבים והיא אסורה ע"פ התנ"ך. בתנ"ך כתוב שברגע שאותם אנשים מתו, הנשמות צריכות לנוח ואסור "להפריע" להם. ויש כאלה שאף אומרים שב"העלאת" הרוח אנו מונעים ממנה להגיע לרבדים ה"גבוהים" יותר של המימד האסטרלי. ישנם גם סיפורים רבים על ישויות שונות שכעסו על האנשים שהעלו אותם. מצד שני, ישנם אנשים שאומרים שישויות שמחות ליצור קשר עם העולם הגשמי מחדש. תחליטו אתם.

סיאנס עם לוח-
    סיאנס עם לוח היא הדרך הפשוטה ביותר לתיקשור עם ישויות. וכל מה שצריכים לביצוע סיאנס זה הוא רק לוח עץ שמשמש כלוח תקשור, ועליו צריכים להופיע כל אותיות הא-ב, מספרים מאחד עד עשר, נקודות "פתיחה" ו-"סגירה" והמילים "כן" ו- "לא", עדיף משני צידי הלוח.
    על הלוח בנקודת ה"פתיחה" המשתתפים יציבו כוס, עדיף מקרמיקה\חומר דומה, אך בלי ידית, ושהכוס לא תהייה שקופה. רצוי להאיר את החדר בנרות, ובשום אופן אסור להדליק אור לבן.

אחד מהמשתתפים יושב מחוץ למעגל הסיאנס או בנפרד מהיושבים ותפקידו הוא לרשום את ה"נכתב" על הלוח, לצלם (עדיף ברשות הישויות, וללא פלאש וכו´..) ועוד. שאר המשתתפים יגעו בחלק של הכוס בצורה חלשה, ויקראו (ברצון אמיתי) ל"אורחים". "אנו קוראים לכם" או "אנו מזמינים אתכם" יכולים להיות משפטים טובים, אבל צריך להקפיד על הניסוח, שלא יצא בצורת "הכרחה" של הישות לבוא, אלא הזמנה, כי כמו שאתם לא אוהבים שמכריחים אתכם, ככה גם הם לא.
    ה"רוחות" שעולות בסיאנס הם אנשים שחיו פעם. וכמו שיש אנשים טובים ורעים, ככה גם יש "רוחות" טובות ורעות. וכמו שציינתי מקודם, לא רק "רוחות" יכולות לבוא דרך הסיאנס, אלא גם שדים וישויות שונות, לכן צריך להזהר.
    הרוחות אינן "אלוהים", הן לא "יודעות כל", הן רואות חלק יותר גדול מהתמונה שאנחנו רואים, אך עדיין לא את כולה. לא מומלץ לשאול שאלות של מהות כמו- "מה יש אחרי המוות?" או "מתי אני הולך למות?" וכו´. התיקשור הוא דרך לדבר עם אותן רוחות על החיים שהשאירו מאחור, ואף לעזור להן ל"העביר מסרים" לאנשים שהשאירו מאחור.

לאחר כמה זמן אם הופיעה ישות כלשהי הספל יתחיל לזוז, או שדברים בחדר יתחילו לקרות- אם המשתתפים מרגישים ב"משהו רע" שנמצא בחדר, ריח רע (שמאפיין שדים) או "מכות" קטנות שהמשתתפים הרגישו שניתנו להם, יש לסגור את ה"זימון" בצורה מסודרת ומיידית. מעבירים את הכוס לנקודת ה"סגירה", ואומרים "בזאת אנו סוגרים את התכנסות זו", להדליק מיד אור לבן חזק (אחרי הסגירה) ולכבות את כל הנרות.
    לקחתי את זה מאיזה אתר ויש פה עוד משהו http://www.youtube.com/watch?v=Yo61QzYfYic חלק מההרצע של הב יצחק פנגר אני יודע שאתם לא תראו הרצעה שלמה אז חפשתי ומצאתי רק את החלק החשוב(מצטער שזה מ youtube)
    http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/ma...422&sc=0&ssc=0

-_-

משתמש מכור
    שם פרטי
    בן
    לייקים
    6
    נקודות
    42
    משפט מחץ

אמרתי לכם שמצאתי את זה באיזה אתר
    וכנס לאתר ששלחתי זה לא ארוך זה רק 7 דקות

משתמש מתקדם האוואטר של LastStar
    לייקים
    0
    נקודות
    0

יאלה סגרו תוויכוחים אם יש השם או אין.. וBENES אין דבר כזה כישופים מה אתה רציני ?!

כשיגיע היום תראו שיש השם עד אז אלוקים גדול
    שמע ישראל השם! אלוקינו אל אחד!

משתמש רוקר האוואטר של rocknroll22
    לייקים
    3
    נקודות
    295
    משפט מחץ
    מי שמתמכר לסגנון מתמכר לסמים מתמכר לסקס

נשמה אף פעם לא נוצרת, ככה שהיא לא קיימת.

משתמש מכור
    שם פרטי
    בן
    לייקים
    6
    נקודות
    42
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי LastStar צפיה בהודעה
    יאלה סגרו תוויכוחים אם יש השם או אין.. וBENES אין דבר כזה כישופים מה אתה רציני ?!

כשיגיע היום תראו שיש השם עד אז אלוקים גדול
    אתה מאמין בה' אבל לא מאמין שיש כישופים??? גבר אתה יותר מתוסבך ממני. בתנ"ך רשום הרבה על כישופים כמו עם משה שהפך את המטה לנחש ועוד הרבה שאני לא ירשום עכשיו

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    56

סיאנס עם לוח-

כלומר, הכוס זזה מעצמה, ה"רוח" עונה לשאלות ע"י הזזת חפץ על גבי הלוח. כשכולם חושבים שמה שמתרחש הוא על-טבעי, מה שבאמת מתרחש הוא האפקט האידיאומוטורי. האפקט הזה הוא תופעה פסיכולוגית שמאפשרת ביצוע פעולה מוטורית (כמו תנועה למשל) ללא מודעות.

Some users believe that paranormal or supernatural forces are at work in spelling out Ouija board answers. Skeptics believe that those using the board either consciously or unconsciously move the pointer to what is selected. To prove this, simply try it blindfolded some time Have an unbiased bystander take notes on what words or letters are selected. Usually, the results will be unintelligible.

The movement of the planchette is not due to spirits but to unconscious movements by those controlling the pointer. The same kind of unconscious movement is at work in such things as dowsing and facilitated communication.

obeh
    אורח

כלומר, הכוס זזה מעצמה, ה"רוח" עונה לשאלות ע"י הזזת חפץ על גבי הלוח. כשכולם חושבים שמה שמתרחש הוא על-טבעי, מה שבאמת מתרחש הוא האפקט האידיאומוטורי. האפקט הזה הוא תופעה פסיכולוגית שמאפשרת ביצוע פעולה מוטורית (כמו תנועה למשל) ללא מודעות.

Some users believe that paranormal or supernatural forces are at work in spelling out Ouija board answers. Skeptics believe that those using the board either consciously or unconsciously move the pointer to what is selected. To prove this, simply try it blindfolded some time Have an unbiased bystander take notes on what words or letters are selected. Usually, the results will be unintelligible.

The movement of the planchette is not due to spirits but to unconscious movements by those controlling the pointer. The same kind of unconscious movement is at work in such things as dowsing and facilitated communication.
    תן לי לראות אם הבנתי אותך..
    זה או שהרגע הסברת שקיים דבר כזה טלקנזיס או שאתה או אומר שבעצם מי שנמצע בחדר מזיז את הכוס אבל לא הוא ולא אף אחד שנימצא איתו בחדר מודע לזה?
    נערך לאחרונה על ידי obeh; 15-05-2009 בשעה 20:36.

משתמש מכור
    שם פרטי
    בן
    לייקים
    6
    נקודות
    42
    משפט מחץ

מאיפה הפלצת את זה? זה שתרשום את זה באנגלית זה לא אומר שיחשבו שזה אמיתי.
    שלח לי את הכתבה\מאמר שלקחת משם את זה

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    56

ציטוט נכתב במקור על ידי obeh צפיה בהודעה
    תן לי לראות אם הבנתי אותך..
    זה או שהרגע הסברת שקיים דבר כזה טלקנזיס או שאתה או אומר שבעצם מי שנמצע בחדר מזיז את הכוס אבל לא הוא ולא אף אחד שנימצא איתו בחדר מודע לזה?
    זה לא טלקינזיס (שגם אגב, לא קיים). וכן אף אחד לא מודע לזה.

מאיפה הפלצת את זה? זה שתרשום את זה באנגלית זה לא אומר שיחשבו שזה אמיתי.
    שלח לי את הכתבה\מאמר שלקחת משם את זה
    לא אני רשמתי את זה. http://www.skepdic.com/ouija.html

obeh
    אורח

אני לא טענתי שטלקנזיס קיים אני שאלתי אם זאת הייתה הטענה שלך עכשיו תסביר יותר לעומק מה זאת אומרת אף אחד לא מודע לזה אז לכל הרוחות הכוס זזה מי מזיז אותה?!

(תראה אני שואל את השאלה הזה לא בגלל שאני מאמין בסיאנס אלא סתם מעניין אותי אם כבר נכנסנו לנושא)
    נערך לאחרונה על ידי obeh; 15-05-2009 בשעה 23:39.

משתמש מכור
    שם פרטי
    בן
    לייקים
    6
    נקודות
    42
    משפט מחץ

לא אני רשמתי את זה. http://www.skepdic.com/ouija.html
    Cool, so when scientists did not discover anything Mtzlhim Htt then make them aware of their own to make up things without Lhshim heart.
    Then Hshamom make them more to make up things like evolution

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    56

ציטוט נכתב במקור על ידי obeh צפיה בהודעה
    אני לא טענתי שטלקנזיס קיים אני שאלתי אם זאת הייתה הטענה שלך עכשיו תסביר יותר לעומק מה זאת אומרת אף אחד לא מודע לזה אז לכל הרוחות הכוס זזה מי מזיז אותה?!

(תראה אני שואל את השאלה הזה לא בגלל שאני מאמין בסיאנס אלא סתם מעניין אותי אם כבר נכנסנו לנושא)
    בני האדם מזיזים אותה, אך הם לא מודעים לכך. דוגמא ממש בולטת של האפקט הזה הוא דמעות. לפעמים הגוף מייצר דמעות באופן לא מודע.

http://www.skeptics.org.uk/article.p...tor_effect.php

Cool, so when scientists did not discover anything Mtzlhim Htt then make them aware of their own to make up things without Lhshim heart.
    Then Hshamom make them more to make up things like evolution
    משהו כזה..

Ori
    אורח

בני האדם מזיזים אותה, אך הם לא מודעים לכך. דוגמא ממש בולטת של האפקט הזה הוא דמעות. לפעמים הגוף מייצר דמעות באופן לא מודע.

http://www.skeptics.org.uk/article.p...tor_effect.php
    .
    יש הבדל של שמיים וארץ בין יצור לא רצוני של דמעות ובין הזזה לא מודעת של עצם כגון כוס..

משתמש מכור
    שם פרטי
    בן
    לייקים
    6
    נקודות
    42
    משפט מחץ

משהו כזה..
    מה משהו כזה בכלל הבנת מה רשמתי??

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:29.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,141 | הודעות: 8,150,723 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect