תוכנה זאת מגלה אמת הוא שקר שימו לב חייב מיקרופון לפי הקול שלך הוא מזעה אם זה אמת הוא שקר
10 נקודות בלי מדריך
תוכנה זאת מגלה אמת הוא שקר שימו לב חייב מיקרופון לפי הקול שלך הוא מזעה אם זה אמת הוא שקר
10 נקודות בלי מדריך
נערך לאחרונה על ידי eliavhagag; 15-05-2009 בשעה 22:25.
בליגת העל כבר כולם רועדים,לכל חור בארץ אנחנו באים,צובעים את הליגה לבן ואדום,כל מי שיבוא יקבל גיהנום,כל היציע עכשיו משתולל ,ניתן את הכל בשבילך הפועל,ידיים למעלה נשיר לך עוד שיר,איתך על המוות נרעיד את העיר !!
|
|
שלחתי שלח
התחייבות שעובד?
עריכה:
לא משנה מצאתי באיזה אתר
נערך לאחרונה על ידי RafiZzZ; 15-05-2009 בשעה 20:23.
שלחתי, שלח תתוכנה.
שלחתי לכם אחים שלי תהנו
בליגת העל כבר כולם רועדים,לכל חור בארץ אנחנו באים,צובעים את הליגה לבן ואדום,כל מי שיבוא יקבל גיהנום,כל היציע עכשיו משתולל ,ניתן את הכל בשבילך הפועל,ידיים למעלה נשיר לך עוד שיר,איתך על המוות נרעיד את העיר !!
זאת התוכנה?
T****** *********y
לא אחי
שלחתי אחי, שלח+ הסבר.
upppppppppppppppp4
יש לך היתחייבות שזה עובד?
קשה להאמין שדרך מיקרופון זה יגלה..
מתאמן SS/CrossFit כבר 3 שנים..
אני מאמין שכושר הוא המפתח להכל, כל מה שחלמת להשיג אי פעם יופיע יחד עם הכושר.
לא מאמין? נסה אותי...
אתה מתחייב שזה עובד?
אפחד לא אישר פה שזה עובד
" For Those About To Rock - We Salute You "
אני לא מתחייב על שום דבר לי זה עובד אתה רוצה תקנה אחי אם אתה לא רוצה על תקנה