חחחח החשיש חרא, אתם לא יודעים ממי לקנות. בכללי חשיש זה חרא אבל עדיין בטח את קונים חשיש אבגני שזה השיא של הסירחון... תנסו להשיג ג'רס או מרוקאי ואז תגידו חרא
חחחח החשיש חרא, אתם לא יודעים ממי לקנות. בכללי חשיש זה חרא אבל עדיין בטח את קונים חשיש אבגני שזה השיא של הסירחון... תנסו להשיג ג'רס או מרוקאי ואז תגידו חרא
|
|
ג'ראס אין בכלל בארץ חוץ מזה שמעתי על זה הרבה דברים לא טובים הרבה למשל מטיילים ישראלים שחזרו מהודו ועישנו את זה שם חזרו עם זיכזופרניה בגלל זה ובאמת זה כזה חזק יותר מהחשיש הרגיל?
חח בחיים לא ואני גם לא ינסה אפילו שזה טבק רגיל ולא סמים
We will never sleep, cause sleep is for the weak
And we will never rest, till we're all fucking dead
למה לא תנסו סאלביה דווינורום בפיצוציות השונות בעיר שבה אתם מתגוררים 20 דקות הזיות מטורפות לפי מה שהסבירו לי כאן ועוד אנשים![]()
ואי ואי כמה שטויות רק בדף הזה...
מקווה בשבילכם ביום שבאמת תעשנו קנאביס,
תחליטו שאתם מבררים קצת על הנושא.
כי לפי ההודעות שלכם פה...
לסאלביה אין תופעות לוואי אמנם זה יכול לעשות באמת חוויה לא נעימה טריפ לא טוב הכוונה אבל חוץ מזה מה עוד לא בריא בזה ?
חחחח ג'ראס יש בארץ אם אתה יודע מאיפה לקנות.ג'ראס אין בכלל בארץ חוץ מזה שמעתי על זה הרבה דברים לא טובים הרבה למשל מטיילים ישראלים שחזרו מהודו ועישנו את זה שם חזרו עם זיכזופרניה בגלל זה ובאמת זה כזה חזק יותר מהחשיש הרגיל?
מה שטויות במה שרשמתי? אם אתה אומר למישהו שהוא מדבר שטויות אני מצפה שתסביר גם למה.ואי ואי כמה שטויות רק בדף הזה...
מקווה בשבילכם ביום שבאמת תעשנו קנאביס,
תחליטו שאתם מבררים קצת על הנושא.
כי לפי ההודעות שלכם פה...
אני אגיב רק לך, כי אין לי כח לפרט על כל יתר התגובות.
יש שיטות סינון שונות לשרף של הקנאביס, כמה שיותר מסונן ונקי ככה החשיש יצא יותר שחור ואיכותי.
חשיש הודי שחור, או צ'אראס, הוא פשוט חשיש מסונן ונקי...
בגלל שבמזרח הרחוק מקובל יותר לעשן חשיש ממריחואנה, אז משקיעים בו יותר.
החשיש בארץ חרא בגלל שהוא מגיע ממקומות זבל (לבנון?) שלא מייצרים אותו באיכות,
ולא בגלל שלא יודעים ממי לקנות, לכל הסוחרים אותו זבל. (בכלל - עדיף שלא לקנות מאף אחד)
ועוד משהו...
איפה אתה חי בנאדם? מה זה נראה לך הרואין?4 ילדים על בוף סיגריה חחח כולם מתים
ג'וינט אחד לא יגרום רע לאף אחד, ובמיוחד לא שמתחלקים בו ארבעה חבר'ה.
אחי אני יודע, אבל תהיה בטוח, לא לכל הסוחרים אותי זבל. אני לא יודע איפה אתה גר..אני אגיב רק לך, כי אין לי כח לפרט על כל יתר התגובות.
יש שיטות סינון שונות לשרף של הקנאביס, כמה שיותר מסונן ונקי ככה החשיש יצא יותר שחור ואיכותי.
חשיש הודי שחור, או צ'אראס, הוא פשוט חשיש מסונן ונקי...
בגלל שבמזרח הרחוק מקובל יותר לעשן חשיש ממריחואנה, אז משקיעים בו יותר.
החשיש בארץ חרא בגלל שהוא מגיע ממקומות זבל (לבנון?) שלא מייצרים אותו באיכות,
ולא בגלל שלא יודעים ממי לקנות, לכל הסוחרים אותו זבל. (בכלל - עדיף שלא לקנות מאף אחד
התכוונתי ל3, נלחץ 4.איפה אתה חי בנאדם? מה זה נראה לך הרואין?
ג'וינט אחד לא יגרום רע לאף אחד, ובמיוחד לא שמתחלקים בו ארבעה חבר'ה.
בכל מקרה אני לא חושב שזה מה שעשה את ההבדל, 3 אנשים שמעשנים על בסיס קבוע עף להם התחת. ולא דיברתי על ג'ויינט עישנו בבקבוק
נערך לאחרונה על ידי rcl-nadav; 21-05-2009 בשעה 12:56.
נדב מה הכוונה ההשפעה תהיה בלתי מורגשת .? וחוץ מזה לעשן על בסיס קבוע לבסוף יגרום לנזקים במוח על זה אין אפס פעם ב.. אני מבין אבל קבוע אני לא יודע אם מומלץ