סתם לרקע - אני בת 18, חיילת, מירושלים... אתמול הייתי בראשון לציון באיזה אירוע משפחתי של איזה קרובה רחוקה, והיו שם עוד שתי חברות טובות שלי שהן גם קרובות שלה איכשהו... בכל מקרה, היה לנו שם מלצר ממש חמוד, ודי נדלקתי עליו... הוא ממש מצא חן בעיניי... הוא היה ממש נחמד, דיבר איתנו קצת, צחק איתנו וזה, היה באמת מתוק... כל הזמן אמרנו לו שישב איתנו, שירקוד איתנו, שישתה איתנו, אבל אסור היה לו... בכל מקרה, באיזשהו שלב התחלנו לשתות ואני לפחות השתכרתי ממש, ואמרתי לחברות שלי שאני רוצה אותו ושיעזרו לי כאילו, ומאותו שלב נעשינו שלושתינו ממש חסרות טאקט בנוגע לזה... ככה שהתוצאה היא, שהוא יודע בוודאות שאני מעוניינת בו. זה היה לגמרי שקוף, צחקנו על זה די הרבה אבל היה ברור שיש אמת מאחורי זה, כל מיני הערות כאילו-ציניות ממש שקופות, חברה שלי נתנה לנו את המספרים אחד של השני וכו'... בכל מקרה, הוא לא יותר מדי שידר משהו, לא שהוא מעוניין ולא שהוא לא מעוניין... מפה לשם, בסופו של דבר יצא שבסוף הערב עמדנו בחוץ ודיברנו עם כמה מלצרים, וגם הוא היה שם... והמנהל שם כל הזמן רמז שנלך נשב איפשהו לדבר, אבל זה שנדלקתי עליו לא עשה עם זה כלום... ובסוף הערב, אחרי שהם כבר הלכו, הוא התקשר אליי לשאול אם מצאנו מונית ונתן לנו מספר של חברת מוניות... אז אני ממש ממש מבולבלת... כי כאילו הוא שידר טיפה לפה וטיפה לשם... וגם, עכשיו, ראיתי בפייסבוק שכתוב שיש לו חברה, אבל חברה שלי אומרת שהיא שאלה אותו אתמול בערב והוא אמר ש"סוג-של", בצורה כזו שהיא חשבה שזה אומר שאין לו... ולא יודעת, הוא ממש מוצא חן בעיניי והאמת שאני ממש מקווה שייצא מזה משהו, אבל אני לא יודעת מה לעשות... להתקשר, לשלוח אסמס? לוותר? כי הוא יודע שאני בקטע ויש לו את המספר שלי, אז אם הוא היה רוצה, הוא היה מתקשר, לא?

ציטוט ההודעה
חח מה קורה?"

) אז אין טעם לקחת מספר.