ביום שלישי האחרון סיימתי גיבוש קצונה.מתיי אני ידע אם עברתי?
תודה מראש
ביום שלישי האחרון סיימתי גיבוש קצונה.מתיי אני ידע אם עברתי?
תודה מראש
|
|
עוד חודש ככה..
לאיזה קצונה אם אפשר לשאול...
נערך לאחרונה על ידי Ori; 28-05-2009 בשעה 23:31.
ספר לי על הגיבוש איפה איך היה וכ"ו
אני אמור לצאת לגיבוש קצונה של ח"א בקרוב כנראה.(תלוי במפקד המניאק שלי)
לספר לך על גיבוש קצונה מאיפה לי איך זה אצלכם אני לא קצין ובהחלט לא עשיתי גיבוש קצונה זה פשוט הזמן שלוקח לתוצאות להגיע...
עריכה:
רגע אתה כבר בשירות סדיר?
אם זה ככה לך לשלישות תשאל זה אמור להגיע תוך איזה שבוע פחות או יותר תהיה קרצייה זה יגיע יותר מהר חחח
נערך לאחרונה על ידי Ori; 29-05-2009 בשעה 05:41.
התכוונתי שהזה שפתח את האשכול יספר לא אתה.
אה חחחחח לא שמתי לב חשבתי שפותח האשכול שאל אותי..
בכל מקרה הזמן שלוקח לתוצאות להגיע נע בן שבוע לחודש (כשאתה בשירות סדיר)
ובין חודש ללעולם לא (לפני גיוס אם לא הגיע תוצאות זה אומר שלא עברת).
אה כן אין דבר כזה גיבוש קצונה זה יום עיון בטח יביאו לכם איזה קצינת שלישות (בדרגת סרן או יותר) שתחפור לכם ואחר כך יהיה לכם איזה פסיכוטכני קטן (או משהו בסיגנון) ואז תלכו לדבר עם איזה פסיכולוגית שגררו אותה לפני 10 דקות מהמיטה ובזה יתסכם היום הזה..
עכשיו מאיפה אני יודע כי ככה זה בצה"ל פורט כמעט זהה לכל יום עיון כזה או אחר..
נערך לאחרונה על ידי Ori; 29-05-2009 בשעה 11:42.
אתה מדבר על כנס קצונה.
אצלי בח"א יש לי שבוע של גיבוש לקצונה(אני ניגש בתור חריג אז זה בגלל זה) זה נועד כדי לנפות את רובינו כי הם קמצנים והם לא רוצים להוציא לקצונה למרות שיש להם מספיק הקצאות כדי להוציא חצי חייל
אני רק רוצה להבין דבר אחד למה לכל הרוחות אתה רוצה להיות קצין?!
תכלס מה אתה חושב שיצא לך מזה?
חח יודע מה בסדר בסוף כל אחד עושה הטעויות שלו לבד..
אני ידבר איתך תכלס אחי אצלי הרצון להיות קצין מגיע ממקום אחר
אני לא נולדתי בארץ ובשבילי הארץ זה לא כמו לך מובן מאליו אני מרגיש צורך לשמור אליה.
חוץ מזה קצונה זה רק בשביל עצמך נטו.
(חוץ מזה היה לי הרבה זמן לחשוב ואני יודע שעכשיו שאני רב"ט אין ללי טעם לחכות לסמל אני מעדיף את הסג"ם הכסוף שלי)
נערך לאחרונה על ידי mdogg; 29-05-2009 בשעה 22:49.
חחח אז לך תעשה חייל ושיהיה לך בהצלחה..
בכל מקרה העיניין הוא פחות או יותר כמו שתאירתי אותו הרבה חפירות בלה בלה בלה בסוף אומרים לך אם עברת או לא..
לא אחי אני מבין למה הוא מתכוון תראה הרבה מאוד (בהדגשה מאוד גדולה על המאוד!) חברה יוצאים לקצונה בגלל כמה סיבות עיקריות:
- לעשות רושם על מישהו ואז הם מוצאים את עצמם בתפקיד קשה ולא מספק ולכן הם מוצאים את זה על החיילים שלהם
- כדי להרגיש את הכוח בידיים (אלו הסוג הכי גרוע מבחינתי) ואז הם רודים בכל מי שהם יכולים
- כי הם מרגישים שהם חייבים את זה למדינה (זה הסיבה הכי טובה לצאת לקצונה לפי דעתי)
נערך לאחרונה על ידי Ori; 30-05-2009 בשעה 15:04.