קיצור זה הולך ככה:
יש לי חברה 3 חודש... היא בתולה בת 17 ולא נותנת לי הכי רחוק הגענו להוריד את החולצה לגמרה והחזיה והיא בכלל לא נוגעת בי עדיין אני רואה אותה רק ימי שישי שבת... אבל אני אוהב אותה.
עכשיו בגלל שהיא חוזרת שישי שבת .. היה איזה יום שדברנו עם החברים והזה וחבר טוב שלי אמר לי תמצא עוד חברה למהלך השבוע ובשישי שבת תעלם לה ואז שוב תחזור ככה יהיה לך 2 חברות ..
אז יום אחרי התחלתי עם משהיא הלכנו לאיזה פארק הפשתתי אותה התחילה למצוץ לי אבל גם לא שכבנו לא נתנה על הפעם הראשונה היא בת 18...
עכשיו אני מרגיש מניאק חבל על הזמן.... אחרי שיצאתי איתה חברה שלי אתקשרה אמרה שהיא מתגעגעת ואוהבת אותי .. כמובן שלא ספרתי לה התנהגתי רגיל הצחקתי אותה דיברנו בסבבה והכל רגיל =]
ואז אחרי השיחה איתה דברתי עם השניה חח וגם הכל סבבה=]
אבל אני לא יכול לעשות את זה לחברה הישנה כי היא חמודה כזאת תמימה אין לה כמעט חברים וחברות והיא מאד אוהבת אותי והחדשה שובבה כזאת תוך שבוע אני שוכב איתה ... אני לא יודע מה לעשות לאפסיק להיפגש עם החברה החדשה ולהישער עם הקודמת ולא לספר לה... על מה שקרה או להמשיך עם שתיהן זה לא קשה להמשיך עם שתהן אבל עוד מעט חופש גדול ואז הולכת להיות בעיה ! אני ממש לא יודע מה לעשות =\ מה שאני חושב לנכון להמשיך הם שתהן עד החופש הגדול ואז להיפרד מהחדשה ולהישער עם החברה הישנה וזהו . מה דעתכם מה עושים במצב שלי ?

ציטוט ההודעה