בשישי בערב שתיתי כמו מאנייק (גם הקאתי אחרכך בהתאם[: )
בקיצור... ידידה שלי אמרה איזה משהו חסר טקט לחבר שלי קיצר קודם כל דאגתי לחבר שלי (אחים לפני בנות) אחרי זה היא הייתה בדאון כזה (גם היא שתתה) אז סתם לקחתי אותה הצידה ואמרתי לה שלא תדאג והכל בסדר וזה.. ואז ראיתי שאנחנו רחוקים מכולם כזה אז התחלנו להתנשק... היא אמרה שלא נוח לה שאנחנו עושים את זה במקום שקרוב לכולם אז הלכנו יש מין חנייה שתמיד ריקה כזה איפה שהיינו.. ושם נשכבנו והמשכנו להתנשק. בשלב מסויים מצאתי את עצמי בסיטואציה שהידיים שלי על התחת שלה (בתוך המכנסיים) היא עליי והיא שולחת לי ידיים לזין שאלתי אותה "להוציא אותו?" והיא ענתה שכן. בקיצור התחילה לעשות לי ביד ואז למצוץ קצת (לא גמרתי כי היא עשתה לי ביד אולי איזה דקה.. והיא מצצה אחד הגרועים גם איזה דקה)
בקיצור היא אמרה לי תוך כדי לא לספר לאף אחד.
בקיצור לא דיברנו עד עכשיו אני מתכנן לתפוס אותה לשיחה בבצפר מחר... ויהיה מביך טילים- אני רוצה אותה כחברה וגם חשוב לי להסביר לה שאם לא הייתי שיכור לא הייתי נותן לה למצוץ לי (זה נראה לי ממש משפיל לאישה אלא אם היא שפוייה וממש רוצה לעשות את זה) ולא יודע מה להגיד...
זה בייס שלישי אני חושב ואף פעם לא הגעתי אליו ואני חושב שגם היא...
בקיצור אני צריך שתגידו לי אשכרה מה להגיד לה שיראה אבל שאני עדיין מכבד אותה ושאני רוצה אותה כחברה.
זה לא פעם ראשונה שאנחנו מתנשקים אבל בפעם הקודמת אמרתי שאני רוצה שנמשיך את זה הלאה והיא אמרה שלא.
תודה לעוזרים [: 3>
[ועצה קטנה- אל תשתו עוד שאתם כבר מסטולים:]

ציטוט ההודעה