אני לא מבין מה קשה לך לקלוט פה... כיף לך עם הראשונה לך עם הראשונה ותשב תעשה ביד בבית אם אין לך סקס..
אתה רוצה לזיין.. לך לשנייה
אני לא מבין מה קשה לך לקלוט פה... כיף לך עם הראשונה לך עם הראשונה ותשב תעשה ביד בבית אם אין לך סקס..
אתה רוצה לזיין.. לך לשנייה
Something In The way she moves,"
Wha she moves like a whoe nigga!"
|
|
לך לראשונה,
אתה אוהב אותה.
אתה חושב עם הזין תגיד לי??
השניה לא זורמת יותר ... מניאקית.. היום אני אנסה שוב פעם אחרונה לא הלך לא נורא יש את הראשונה...
פשוט שאתה מחרמן אותה תקח מדי פעם את היד שלה ותשים על הזין על המכנס עם אתה עם מכנס היא תשחק קצת תפסיק תעשה שוב שהיא תגמור היא תרצה שגם אתה תגמור והיא תמצוץ לך אם היא מוצצת ואם היא לא מוצצת אז תעשה לך ביד...עזוב אותך...בוא תלמד אותי איך אתה גורם למישהי למצוץ לך בפעם הראשונה !
ולכל אלה מה זה אהבה בכלל אהבה לפי דעתי אתה צריך להרגיש פעם אחת היתה לי חברה שנה ו.. בסוף בגדה בי ... ארגשתי מה זאת אהבה אספיק לי בנתיים עד החתונה לא רוצה שום אהבה ככה אין לך שום רגשות אשמה שאתה בוגד... אתה מרגיש סבבה לגמרה עם זה ומדבר רגיל עם שתי הבנות...
גישה שלי לחיים לא לחשוב איך אני אספק בת איך אני אגרום לה להנות אני חושב הפוך מה אני הולך לעשות כדי שאני אהנה... כדי שלי יהיה טוב..
לפי דעתי מספיק פעם 1 להיות עם משהיא בקשר ארוך ויותר לא בא לך קשרים ארוכים עד לחתונה חח שזה עוד הרבה ... הרבה... הרבה.. זמן...
אני האמת לוקח סיכונים ויוצא עם שניהם,
אתה יודע אולי למה החברה הישנה ניפגשת רק בימי שיש שבת?
בואננה אחי ישלך פיצול משו קטלנננננני , לא ראיתי דברים כאללה ..
פעם אחת אין לך חברים ואתה כיתה י'
פעם אחת אתה מנסה להשיג ידידות ואתה בן 13
פעם אחת אתה מוצא את עצמך בוכה ואתה בן 15 וחצי
פעם אחת יש לך ידידה ואתה דלוק עלייה
פעם אחת יש לך קול מוזר ואתה בן 17 ( עוד חודש )
פעם אחת אתה נוסע עם ידידה לסרט
פעם אחת יש לך חבר > " .. אני וחבר שלי ועוד ידידה.. "
טווב יש עוד מללא , אני בטוחה !..
חחח אחי לך לפסיכולוג או משו .. כל פעם אתה בגיל שונה,
או שבכלל אתה בת ואתה לא סגור על עצמך ???
טוב אחי / אחותי , יהיה טוב .. [נראהלי , מקווה בשבילך ]
להיתתת' (:
חחח אחד המצחיקים איזה ילדה מיסכנה!
תיפרד מאחת מהם יסרסור...
מזה משנה ממי אתה מחפש אהבה או זיון..
תחשוב שהחדשה בטח זורמת עם כל אחד ככה שהקשר לא הכי יציב מבין???
אני כבר לא בקטע של אהבה
והשניה אפסיקה לענות לי מניאקית ...
אז היא פתרה לי את הבעיה לבד...
אתה פתטי אה?
כעילו אתה הואב רק לזיין אז למה אתה צריך חברה?!
עם באמת היתה אוהב אותה (את הראישונה) לא היתה מוצא עוד אחת מה שאתה עושה זה גועל נפש תחשוב מה הן יחשבו עם הן יגלו על זה...
עזוב אין לי כח לרשום פה סיפור לא שווה את זה
אף פעם לא העיפו לי כאפה גג מחזירות תיד תעשה את זה שוב מקסימום היא תגיד לך במילים אני לא רוצה אז היא באמת לא רוצה ... קל רצח... אין מה לאבין פה...
אז יחשבו... מי צריך אהבה בגיל 19... זה גיל להנות...כעילו אתה הואב רק לזיין אז למה אתה צריך חברה?!
עם באמת היתה אוהב אותה (את הראישונה) לא היתה מוצא עוד אחת מה שאתה עושה זה גועל נפש תחשוב מה הן יחשבו עם הן יגלו על זה...
עזוב אין לי כח לרשום פה סיפור לא שווה את זה
אני חושב ככה : צריך לנסות הכל לפני שאתה מתחתן כדי שאחרי שתתחתן לא ישארו לך פנטזיות שידפקו לך את החיים ותחשוב כל הזמן מה היה קורה עם היתי עושה ככה וככה ושלא יקרא מצב שאני אראה איזה כוסית והילך עם אישתי ואז אדמיין אותי מזיין אותה... בגלל זה ...
זה הגיל לעשות שטויות... מה אני בכלל שואל פה לעצה... (גם ככה אני אעשה את מה שאני חושב לנכון )
נערך לאחרונה על ידי roman676; 05-06-2009 בשעה 19:36.