לפניי 6 חודשים פגשתי ילדה שחיבבה אותי. אני אותה ממש לא. לאטלאט אנחנו הגענו לקטע אינטימי דיברנו ביום הזה שזה קרה! והתנשקנו. צירפתי אותהחרמנתי אותה מה לא. אחרי היום הזה לא דיברתי איתה לא כלום... התאלמתי מימנה. היאניסתה להבין מה קרה לי! ומה בדיוק קרה לי אני יסביר. הייתי בנאדם סגור מעודד!! מופנםם חיי בתוךךךך עצמו..! שלא מתקשר אם אנשים! ממש ככה. =\ היא ניסתה להבין אותיניסתה לדבר איתי כמה פעמים. למה אני כזה איתה ,מסתבר שהייתה לי חרדה חברתית. בדרגהמעוד גבוה! .
אני כמו מפגרהתעלמתי ממנה. בכלל. כי לא ידעתי מה להגיד, לא היו לי מיומנויות חברתיות. לא ידעתיאיך לתקשר אם אנשים!. גם חשבתי שהיא לא מספיק טובה בשבילי..! חחחעעע איזה אפס הייתיעכשיו כשאני נזכר במה שקרה אני ממש הייתי טמבל חסר ניסיון. ואני ממש רוצה אבלללמממממשששששששששששש להחיזר את הזמן אחור......... ולתקן את מה שלא ידעתי כי עכשיואני בנאדם שונההה!!! לגמרה. אני בנאדםאחרר! יש לי כולכך אהבה לתת לה! ואני לא יכול כי היא לא רוצה לתת לי הזדמנות שנייה! כשה אני ניסיתילדבר איתה היא לא החזירה לי בתשובה! לא כלום עכשיו אני ממש מבואס. שהיא לא רוצהאותי. ולא מדברת איתי בכלל אחרי
6-7 חודשיםנראה לכם שהיא תחזור? אני אומר לכם אני בנאדם אחר! שמבין מה הוא רוצה! הפכתי מביישןלאחד שיש לו בטחון עצמי בניתי תדמית חדשה של בנאדם מצחיק! בטרוףףף שיכול לדבר עםבנות להצחיקאותן.חופשיייייי
עכשיו אני רוצה אותה כול כך! והיא לא מדברת איתי. באיסי אני עצלה באיגנור! אני לא יודע מה לעשות.
על תגידו לילהמשיך עלה. כאלו שהיא לא קיימת! כי אני פשוט רוצה אותה פה הליידי! אני ממש רוצהאותה. היא חושבת שאני נשארתי מי שאני שלא השתנתי שאני עדיין (ביישן חסר חיים ,שלאיודע כלום) אני ממש לא זה איך איך אני יכניס לה לראש שאני שונה. שאני רוצה אותהבחזרה!!! אני פשוט חייב אותה ואני לא הולך להרפות. אני רוצה אותה! להוכיח לה שאנימשהו אחר.אני אוהב אותהכ"כ
ומתגעגעבתרוףףףףף.......... עלייהההה 3>>>>>>>>>>
פריקה! לא סתם, זה בא מהלב שליבאמת. כול הפריקות שכתבתי זה היה סתם כי הייתי עצבני זאת הבעיה האמיתית שלי! אנייותר מהריך את החיים שלי. השתנתי התבגרתי ,ואני רוצה אותה בחזרה! .... &_&
אני מתגעגעעערוצה אותךךךך פה. רוצה להראות לך שאני שונה!=)
קוד PHP:http://www.youtube.com/watch?v=Vo_0UXRY_rY&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2E***%2Eco%2Eil%2Fshowthread%2Ephp%3Ft%3D3690570&feature=player_embedded