אני רוצה לאשר את החשבון שלי .
אני צריך לשלוח להם תצלום של ת"ז שלי ? ואם אני בן 16 גם יאשרו ?
עמלות-
אם אני שולח לחבר שלי דולר , יורד עמלות ? משהו ?
אני רוצה לאשר את החשבון שלי .
אני צריך לשלוח להם תצלום של ת"ז שלי ? ואם אני בן 16 גם יאשרו ?
עמלות-
אם אני שולח לחבר שלי דולר , יורד עמלות ? משהו ?
|
|
שלח ת פספורט של אבא שלך .
יש עמלה.
וכותרת לא תקנית.
ערכתי.
פשוט לסרוק את הת"ז ולשלוח להם ?
ואם אני רוצה למכור דולר תמורת נקודות פה בפורום, אני צריך לשלוח יותר מדולר כדאי שיגיע בידיוק דולר ?
כן אתה תצטרך לשלוח יותר מדולר.
בערך 1.35 .
טוב תיקון פה למנהל הגאון שבתחום "שנה וחצי" והוא יודע הכל, בpp יש עמלות רק אם אין לך חשבון personl שאני מאמין שיש לך או שאתה שולח כסף דרך כרטיס אשראי..
בנוגע לאישור אתה יכול ללכת לדואר ולהוציא כרטיס ויזה נטען שאתה יכול להשתמש בו בכל מקום לקנות וגם לאשר אותו בpp ולקנות איתו בebay בכל מיני מקומות
[CENTER]
תודה רבה עזרת לי מאוד ..
אלה אחרונה, בשביל לשלוח סכומים קטנים לא צריך לאשר, אם שולחים לי 100$ לחשבון לא מאושר , פיפל יחייבו אותי לאשר או שמאה דולר נחשב סכום קטן ?
אם אתה שולח 100$ והחשבון שלך לא מאושר חוסמים אותך עדיף לא להסתכן.
אביב...
אז רגע אני שולח פספורט של אבא שלי והחשבון מאושר?
ואם החשבון מאושר הוא עדיין ללא עמלות לא?
מתי העמלות נכנסות לחשבון?
ערס מצוי ->
תמיד יש עמלות אין דבר כזה אין רק אם אתה שולח למשהוא דרך personl אז אין עמלה.
אין הגבלת סכום,אתה יכול לקבל 100$ אבל עם סיכון שבלי חשבון מאושר הם יחסמו לך אותו(לא בהכרח שיחסמו פשוט יש סיכוי ועדיף לא להסתכן)
אל תגיד דברים שאתה לא מבין
יש לך אפשרות לשלוח פרטים,אני עשיתי את האישור שלי עם כרטיס אז אני לא הכי מתמצא בזה הכי טוב שתשאל את התמיכה של pp...
אין קשר בין מאושר לעמלות!!
העמלות נכנסות אם יש לך עסק או שאתה עושה הרבה העברות עם כרטיס אשראי ויש לימיט אז אתה משדרג לעמלות..ויש עמלה בכל קנייה עם הכרטיס אשראי
[CENTER]
תגיד לי אם אני צודק,
אני שם ברטיס אשראי ומתחיל , הם מחייבים 2$ ואני צריך להכנס לאתר של חברת הכרטיס ולבדוק מי חייב ומשם אני לוקח מספר ורושם בחשבון בפיפל?
ועוד משהו,
אם אני עושה את הדרך הזאת ואחר כך מחליף כרטיס אשראי, החשבון נשאר מאושר ?