gainword
יש לך גישה ממש יפה...
דבר ראשון שצריך להגיד זה שבאמת הלוח לא תומך DDR2 וזה הדבר היחיד שאני יכול להגיד לזכותך אבל לגבי שאר הדברים גאון שלי אתה טועה!
1. הספק הזה יכול להחזיק יפה מאוד שני כרטיסים + OC זה שהמציאו לך שצריך כאן 1000W זאת כבר בעיה אחרת הנקודה שאתה צריך להבין זה שהכרטיסים האלה בעומס מלא + OC כבד למערכת לא מגיעים אפילו לצריכה מוגזמת של 500W על מסילת ה 12V ואני מדבר על צריכה כוללת של המערכת ולהוכחה
http://www.techpowerup.com/reviews/A...ssFire/23.html
ולכן ספק שנותן 650W על מסילת ה 12V הוא די והותר למערכת הזאת! אז די לבלבל במוח!
2. לגבי ה CF העלוב, את זה אתה אמרת בגלל שכנראה מעולם לא ראית את ההבדלים בין X16 לבין X8 ולכן אתה טוען את הטענות המופרכות האלה כי האמת שלא באמת רואים... ההבדלים נראים רק בבדיקות כי העין אינה מסוגלת לשים לב לשינויים הקטנים האלה כשמדובר על כמות פריימים הגדולה מ 60 או הפרשי פריימים קטנים! ולהוכחה
http://www.tomshardware.com/reviews/...0,1915-13.html אתה גם מוזמן לדפדף אחורה לבנצ'מארקים כדי לראות במו עיניך.
3. לגבי ה LIGHTSCRIBE אני רואה שכבר ענו לך שאתה מדבר שטויות...
טוב כל מה שאמרתי לעיל היה רק לשם התשובה ההולמת לבחור עם השטויות מלמעלה.
עכשיו נחזור לתגובה נכונה הלוח אם לא מתאים כי באמת במקרה שכבר ייוצרו כרטיסי הדור הבא עם דרישה מסיבית לרוחב פס ה X8 יהיה לצוואר בקבוק לכרטיסים ולכן אני ממליץ על הלוח אם עם תמיכה מלאה של X16 לא משנה החברה.
לגבי הספק הייתי לוקח אחר בגלל שהחברה היצרנית לא איכותית במיוחד מבחינת הספקים שלה (היא טובה יותר מג'נרי זה בטוח אבל היא לא בעלת שם רציני בתחום) הייתי הולך על ENERMAX או CORSAIR או הכי טוב על PCP & COOLING שהיא החברה הוותיקה ביותר בתחום הספקים הרציניים.
לגבי הזיכרונות כמו שכבר צוין צריך להחליף ל DDR3 ועדיף במהירות מלאה בהתאם לתמיכת המעבד.
לגבי המארז NZXT חברה מצ'וקמקת ואני לא יודע מי הביא אותה להילול כזה (כל המבני מארזים שלה מועתקים רק העיצוב הפלסטיקי הזול מבחוץ שונה בלי מקוריות ובלי חדשנות בכלום) כי המארז המדובר ה TEMPEST יותר רוח וצילצולים מאשר עושה משהו בפועל, מארז טוב ל CF יהיה רק FULL TOWER בסגנון ה ANTEC 1200 ודומיו כי יש להם מרחק גדול בין הלוח לבין המאוורר העליון ולכן הוצאת האוויר החם מתבצעת בצורה מעולה ושומרת על קירור יעיל של המערכת שלא כמו במארזים נמוכים, ולא לשכוח שההמלצה ל CF שלי היא ספק כוח למטה ולא למעלה כי גם ככה נוצר אוויר חם בטירוף לא צריך להרתיח את הספק כוח עם האוויר החם שעולה הוא גם ככה מתאמץ וזה רק יקצר את חייו.
יום טוב