|
|
ממה אתה דואג אחינו ??
כל מה שתגיד זה טוב ישפיץ (אבל בנינו ככה בשביל הקטע תחמיא לה ^^)
חחחחחחחח תשמע דבר ראשון אני לא יודע איך זה הולך אצלכם באימולנד אבל אצלנו בירה בפאב עולה בין 20 ל40 שקל חחחח..
ודבר שני אל תזיין תשכל אלק קודם שתהיה בגיל , עוד בדיוק חודש אני אהיה בגיל וגם לפני זה הייתי נכנס לפאבים חופשי חח מצחיק אתה אבל.
נהיית לנו שחקן עד לפני חודש היית מעלה תמונות שלך עם איפור ועכשיו נהיית גבר שמזיין [תשכל?] בלי הפסקה יפה יפה ..
נערך לאחרונה על ידי Manera; 16-06-2009 בשעה 02:35.
שמע אח יקר שלי אני יודע שאתה קר כי ככה אנשי דממה מתנהגים אבל בוא נגיד ככה תמיד טוב לזרוק איזה מילה טובה לבחורה לא יור מידי לא להתחנף אבל מחמאה בזמן הנכון עושה לה את כל העולם ואיך תחמיא ..פשוט ,תמצא בה דבר שהוא מוצא חן בעיניך החיוך העיינים או כל דבר אחר ותחמיא על החלק הזה ^^
חולה עליך אחי ....אתה מלח הארץ אתה !!!! דבר איי שלא יקרה מצב שניא לא שומע ממך!!
נערך לאחרונה על ידי keddan; 18-06-2009 בשעה 00:42.
ככה זה שאת נראית מליון דולר.... מלא AFC רודפים אחרייך
אבל לא אנחנו ....אנחנו גורמים לך לרדוף אחרינו בייבי
![]()
''פורום אומנות הפיתוי והפיקאפ של אטרף''
אויש איזה חמוד... לך לך תבכה ליועצת כמה החיים שלך מסריחים..
חוץ מזה, נראה לי שיש לך בעיה קשה בקריאה,
לא זכור לי שהשווצתי פה באת מי זיינתי וכמה.
הגורמט הכביד לך קצת על המוח הייתי אומר.
חח וואו, היית נכנס לפאבים חופשי? איזה גבר.. הגבר שבגברים!
יאללה יא בתול שפתיים סע סע לי מהוריד יאהבל
Kedden, ILNAVYSEAL אתם בשייטת 13 שניכם?
Something In The way she moves,"
Wha she moves like a whoe nigga!"
אליאב לא למדת כלום ? פשוט שתוק
טוב לנושא- יש כאן מישהו שאומרים לו הרבה שהוא חתיך \ חכם \ שחקן כדורסל ממש טוב \ כל מיני כאלה ?
אני מתכוון לממש הרבה..
ומה זה עושה לכם שמישהו אומר לכם את זה שוב ?
אני לפחות שם אותה אוטומטית באלה שכבר השגתי...אז אם היא שווה (ולא רק חיצונית) , אולי היא כן תזכה לנשיקה \ דייט \ סקס..אם יבוא לי
אבל קשה לי להאמין שזה ימשיך חוץ מזה.. כי כבר בטח שמעתם שנמשכים לאלה שפחות שמים עלינו מאשר לאלה שהופכים אותנו לאלים..
נערך לאחרונה על ידי Xanax; 18-06-2009 בשעה 11:21.
איזה אחי אם כל הכבוד לי אחי אני רוצה לרוא אחד שתוך שבועיים נהיה שפיץ כמוך לא האמנתי שראיתי לאיזה שפיץת נהיית בשבועיים עברת את כל הציפיות שלי טוב שמע אל ציפיתי לפחות מאיש צפרדע של הפורום!!!!
נ.ב. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שני מחוקיםםםםםםם חחח"
חחח ואללה אחי קלטת אותנו ככה בשניות אתה אה חחח מחוקים עד העצם אנחנו חח