בכללי גם ללכת עם באנג זה חוקי, ואם עוצרים אותך ועושים לך חיפוש בתיק בצפר ורואים באנג, לא יכולים לעשות כלום חוץ מלחקור קצת...
אבל אם הוא נגוע אז אכלת אותה
אסור ללכת אם המבחנה אחי מותר אם בקבוק אבל אתה יכול ללכת אם הבאנג ביד אם יבאו בלשים תשבור להם תזכוכית בפנים שיזדינו אם זה
ואללה אישייייייייייייייי
נערך לאחרונה על ידי gangsta for life; 13-06-2009 בשעה 20:44.
אסור ללכת אם המבחנה אחי מותר אם בקבוק אבל אתה יכול ללכת אם הבאנג ביד אם יבאו בלשים תשבור להם תזכוכית בפנים שיזדינו אם זה
ואללה אישייייייייייייייי
אני זוכר ביומלות של חבר באו ניידת לפראק (איפה שאנחנו מעשנים) והם ניכנסו בידיוק מולם והם היום כבר עם הבנאג והכול אז הם שברו את המבחנה זריז והשוטר קלט את זה אבל לא אמר כלום..
אני זוכר ביומלות של חבר באו ניידת לפראק (איפה שאנחנו מעשנים) והם ניכנסו בידיוק מולם והם היום כבר עם הבנאג והכול אז הם שברו את המבחנה זריז והשוטר קלט את זה אבל לא אמר כלום..
זה תמיד תלוי באיזה שוטר תיתקל.
פעם שוטר ראה חבר לשי זורק ג'וינט לשיח ואמרנו לו שזה היה חפיסה של מסטיק והוא חיפש קצת והלך.
יש שוטרים מניאקים שינס לדפוק אותך בכל הזדמנות. עצרו איזה פעם אחת מישהו מהחברה שלנו והלכו איזה כמה לבדוק מה איתו בתחנה המנאייקים עצרו אותם כל הלילה
לא יודע מה איתכם אבל אצלנו אף אחד לא פוחד מהבלשים פה באשדוד.. מי שבאמת מלחיץ פה ובאמת מסוגל ללכת מכות ולא קרה לא פעם אחת ולא פעמיים שהלכנו מכות איתם. אלה היסמ"ניקים והמגניבקים .
והלכנו מהם פיצוצים רצח וגם הם. אין להם פחד מול 40 ילדים בני 16 יבואו 4 יסמ"ניקים ויתחילו לזיין אותם עם אלות.
טוב אז אם אני רב עם יסמנקים אני יקרא לך סבבה?
[18:15:21] <@orcho> orcho - עכשיו תעלה תמונה שלך
[18:15:27] <@FLASH> לא אחי אני מכוער
זה תמיד תלוי באיזה שוטר תיתקל.
פעם שוטר ראה חבר לשי זורק ג'וינט לשיח ואמרנו לו שזה היה חפיסה של מסטיק והוא חיפש קצת והלך.
יש שוטרים מניאקים שינס לדפוק אותך בכל הזדמנות. עצרו איזה פעם אחת מישהו מהחברה שלנו והלכו איזה כמה לבדוק מה איתו בתחנה המנאייקים עצרו אותם כל הלילה
נו ברגיל שוטר לא יכול לעשות לך כלום אם הוא לא מצא וגם אתה יכול לפורר תפיסל כמו שאם אתה אם קססה תשפוך אותה