סייפר! הינו טראקר ישראלי בעל קהילה סגורה הראשון מסוגו ברשת הישראלית ברמה של TL ושואף ליותר מזה, סידרים, ליצ'רים, סידבוקסים, מס' טורנטים שגדל בצורה מתמדת, שרת IRC, שרתי משחקים (בעתיד הקרוב) פורום גולשים ועוד.
אנו מתכבדים להזמין אותך להיות חלק מטראקר ישראלי שהולך ומתפתח מידי יום,
אם ברצונך להיות חלק מקהילת משתפים, לקחת חלק בהקמת הטראקר הכי מבטיח ברשת הישראלית ואחד מתוך אלפי משתמשים שכבר עושים זאת,פשוט שלחו את כתובת דואר האלקטרוני שלכם ותישלח לכם הזמנה אישית לאתר.
חברות באתר מאפשרת חשיפה לעולם תוכן גולשים שלא הכרתם, סדרות ישראליות ומחו"ל, סרטים XVID/HD, משחקים, תוכנות, מוסיקה ועוד.
פורום הגולשים מכיל מגוון קטגוריות: תוכנה, חומרה, גרפיקה ועיצוב, תכנות, אבטחת מידע/האקינג ועוד.
לרשות הגולשים עומד צוות איכותי ומיומן הכולל צוות מעלים וצוות תמיכה על מנת לדאוג שלכל שאלה/בקשה/בעיה ימצא את הפיתרון המתאים.
לידיעתכם, ההרשמה לפורומים שלנו היא באמצעות הזמנה בלבד, אנו קהילה בהתהוות אבל גדלים בקצב מסחרר, אז לפני שתיסגר הקהילה בקשו הזמנה לאתר עוד היום!
רק משתמשים רשומים יכולים להיכנס לאתר, אז הירשמו עכשיו והצטרפו לאלפי משתמשים רשומים.
מקווים לראותך עימנו,
www.Cipher.co.il
אימייל שלי לפניות מיוחדות: aaawwe1@cipher.co.il
אפשר לשלוח בהודעה פרטית בפורום, ואפשר לשלוח אימייל לכתובת שהזכרתי למעלה.
אני מזכיר זה בחינם, ואני לא מבקש כלום על זה! (כמובן שזה יהיה נחמד אם מישהו יביא לי משהו, אבל לא חייב![]()