מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
תראה אני אסביר לך את זה בצורה משכנעת אני אישית טכנאי כבר שנים יש לי ניסיון עם ספקים מכל המינים והסוגים החברה הזאת שהם מציעים לך היא סינית הם בונים ספקים לא משהו והשוני בין מה שהציעו לך לבין ספק אחר ג'נרי הוא לא גדול אולי עוד כמה אמפרים במסילת ה 12V במקרה הטוב בקיצור זה לא ספק טוב ואם אתה לא מאמין לי חפש את האתר שלהם (אם תמצא) ולאחר מכן חפש פרטים על הספק כח שאתה רוצה לקנות (אם תצליח) ואח"כ תחפש את האתר של הספק שאני הצעתי לך וחפש פרטים עליו ואז תגיד לי אם אתה רוצה את מה שהציעו לך או את מה שאני הצעתי ומשוגע או לא אתה רוצה לשחק בלי שהכרטיס יהרס או להחליף ספק כל יומיים או שאתה רוצה לשחק בשקט ושלווה ולדעת שיש לך ספק מבית טוב שיעשה את העבודה עוד כמה שנים בשקט?
ועוד דבר תבין זה שרשום 550 אין לי בעיה זה נשמע הרבה אבל השאלה מי מקבל את רוב האמפר (כלומר הזרם) אם זה לא מסילת ה 12V שהיא החשובה ביותר למערכת המחשב ובמיוחד לכרטיס המסך אז אין על מה לדבר לא מעניין אותי שגם יהיה רשום 1000W זה לא עושה רושם כי כל העוצמה הזאת נמצאת במקום שלא צריך הבנת? זה אולי נשמע שם מפוצץ ה GOLDAN TIGER הזה אבל זה לא ספק ברמה גבוהה ממה שיש לך אותו גרוטאה רק בעטיפה יפה יותר (וגם מאוורר גדול יותר)

ציטוט ההודעה