קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. עזרה| כמה שאלות למשחק NFSC
    על ידי dori_kill16 בפורום צ'יטים וטיפים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 02-09-2007, 16:00
  2. עזרה|| כמה שאלות....
    על ידי משתמש אנונימי בפורום רפואה ובריאות
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 11-08-2007, 21:39
  3. עזרה | כמה שאלות לגבי המשחק..
    על ידי MushoNN בפורום GTA
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 15-06-2007, 20:37
  4. [עזרה]כמה שאלות בmuonline
    על ידי SyNtaX בפורום משחקי פעולה וספורט כללי
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 09-06-2006, 20:38
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

[עזרה] כמה שאלות...

ברירת מחדל [עזרה] כמה שאלות...

שלום...
    אני חדש בפורום וגם בעסקי הטורנטים.
    1) אם עכשיו אני נרשם לטראקר פרטי ונותנים לי להתחלה בונוס...נגיד 5G ואז אני מוריד טורנט ומפסיק באמצע (לא רוצה אותו נגיד..) ועכשיו ירד רק 5 מגה נגיד...יוצא לי רטיו ענק!
    הם יכולים להעיף אותי ? הם יכולים להגיד ששיקרתי?

2) אם עכשיו הרטיו שלי נמוך מ-0.4 והתנאי להישאר הוא 0.4 לפחות...
    האם כדי להוריד טורנט משם ולהגביל לו את המהירות ל1 Kb ולהשאיר את מהירות ההורדה בלתי מוגבל?כך בעצם אני יעלה הרבה ויוריד פחות וזה
    יאזן את הרטיו...נכון?טוב?
    מהירות הורדה נמוכה גורמת גם למהירות העלאה נמוכה??

3) הורדתי נגיד 3 טורנטים והם סיימו.זהו. עכשיו אם אני משאיר תתוכנה פתוחה (ואת המחשב )אז זה יעלה?כי כולם פה אומרים להשאיר תמחשב פתוח, אבל אם אין שום טורנטים זה גם מעלה??כי אני רוצה לעלות תרטיו....

תודה רבה!
    {בבקשה לא לענות "עזוב אותך, בא קח תוכנה ותקשר...הכי טוב!" - עזבו אותי מזה וגם אותכם מזה.זה מגעיל וגם דופק את כולנו}
    נערך לאחרונה על ידי Adir®; 18-06-2009 בשעה 20:00.

2. קישורים ממומנים

1) לא , כי אתה רק הורדתה 5מגה ויש לך 5גיגה העלאה שהם נתנו לך , אם תחלק את ההעלאה שלך על ההורדה ייצא לך הרטיו , ככה שככול שיש לך העלאה יותר והורדה פחות הרטיו רק יהיה גדול יותר.

2) למה בכלל להוריד? כמו שאני הבנתי אתה הורדתה 12גיגה , תעלה 3 גיגה וזהו יש לך רטיו של 0.4 ותעלה את ה3גיגה האלו מהשני משחקים שהורדתה... אל תוריד עוד דברים כי ככה אתה רק תגדיל את ההורדה שלך , תקטין את הרטיו , ויהיה לך יותר קשה לאזן ל0.4

3) כשאומרים לך תשאיר את המחשב פתוח הם גם מתכוונים לתוכנה , כי רק להדליק את המחשב זה לא עושה כלום צריך גם להדליק את התוכנה.

ולעוד שאלה שלך:
    מהירות הורדה נמוכה גורמת גם למהירות העלאה נמוכה??
    פחות או יותר , לא ממש משפיעות אחת על השנייה אבל אולי בכמה ק"ב , לא משהו גדול.
    :דירוג: Torrenter :דירוג:

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

1. גם אם הורדת רק 5מגה אתה חייב לעשות רטיו של 1:1 או 72 שעות שיתוף.. (לא בכל האתרים זה ככה)
    2. זה לא תמיד מעלה ומוריד ביחד אז אתה לא יכול להיות בטוח בזה.. מהירות הורדה נמוכה לא משפיעה על העלאה
    3. אם טורנט מסויים לא מעלה לך (מה לעשות... קורה) באתרים כמו PTN יתנו לך באן תוך שבוע אם אתה לא מגיע לרטיו של 1:1 או 72 שעות שיתוף, אבל באתרים כמו REVTT TL WAFFLES WHAT.. ועוד הרבה לא יתנו לך באן על זה.. (זה לא אומר שאתה יכול לעשות Hit and Run חופשי..)
    נערך לאחרונה על ידי Oi7; 18-06-2009 בשעה 18:48.

תודה לשניכם!
    קודם כל מה זה היט אנד ראן?מה זה HNR?ראיתי אם אני לא טועה איפה שהוא בפורום, יש כזה דבר "REPPID" שעושים באתר...משהו כזה....מי שהוא הבין למה אני מתכוון?
    וsamer, בקשר לתשובה 3, אני הבנתי אבל התכוונתי שאם עכשיו שום טורנט בהורדה ואני משאיר את התוכנהה פתוחה זה מעלה?אם כן, מאיזה תיקיה(יעד?)?
    תודה

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

n&r זה אם למשל אתה מוריד משהו ואז לא משתף עד רטיו של 1:1 לפחות או כמות שעות מסויימת (במקרה שלטורנט אין לי'צרים)
    אם אין לך שום טורנטים בהורדה אז זה לא יעזור להשאיר רק את התוכנה פתוחה כי אתה צריך שיהיה ממה להעלות
    ועוד דבר קטן בקשר למה שאמרת להוריד טורנט על 1Kb זה לא יעבוד כי אתה בקושי תצליח להוריד משהו מה שאומר אחוז מאוד קטן של קבצים מה שאומרר שלא יהיה מה להוריד ממך מה שאומר חח שאתה לא תעלה כמעט כלום אז מן הסתם זה בקושי ישפיע על הרטיו שלך אבל כשאתה מוריד סרט לדוגמא וסיימת אותו 100% אז יש לך יותר סיכוי להלעות ממנו כי יש לך יותר חלקים שאנשים צריכים, את כל החלקים לצורך העניין.מקווה שהבנת.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    עידן
    לייקים
    3
    נקודות
    -50
    משפט מחץ
    קשה יש רק בלחם, וגם אותו אוכלים !

אתה מתכוון ל-RESEED
    אתה מוריד טורנט מאתר כלשהו, שיש לך את אותם קבצים בדיוק!
    אתה שומר את הטורנט למקום שבו נמצאים הקבצים, ואז ההורדה מגיע ל-100% ישר, אבל למעשה לא הורדת כלום ואתה מתחיל ישר להעלאות.

רז רגע לא הבנתי...
    כשאין טורנטים בהורדה ואני משאיר תתוכנה דולקת>אני לא מעלה שום דבר?!
    אז איך אני אמור להעלות תרטיו שלי?אי אפשר (כמו באימיול) שפשוט יורידו ממני??
    והבנתי שיש כאלה שלוקחים טורנט מאתר אחר (אולי זה היט אנד ראן??או לוקחים טורנט מטראקר ציבורי) ומעלים אותו לאתר (לטראקר הפרטי שהם חברים בו) וכך הוא בעצםפ מגן עליו?איך זה עוזר?הם לא עולים על זה?לא מענישים?
    תודה רבה ומצטער על כל הבלאגן...
    נערך לאחרונה על ידי nadav325; 19-06-2009 בשעה 11:39.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

"והבנתי שיש כאלה שלוקחים טורנט מאתר אחר (אולי זה היט אנד ראן??או לוקחים טורנט מטראקר ציבורי) ומעלים אותו לאתר (לטראקר הפרטי שהם חברים בו) וכך הוא בעצםפ מגן עליו?איך זה עוזר?הם לא עולים על זה?לא מענישים?"

זה cross-seed יש טראקרים שמרשים ויש כאלה שלא...או איך שאתם קורא לזה reseed
    זה עוזר כי אם למשל הורדת סרט מ-TPB ואז אתה מעלה אותו ל-TL למשל אז מה שקורא זה
    שההורדה לא נחשבת לך ב-TL אלא רק כמות העלאה
    בד"כ עושים את זה כשהמצב קשה או שסתם אין לך מה להעלות ואתה רוצה לנפח קצת ת'באפר שלך
    וכבר הסברתי לך מה זה H&R ואתה לא מקשיב!
    אתה כאילו מתעלם מאנשים שעונים לך!

בקשר לטורנטים "בהורדה" נראה לי שהבנתי אותך עכשיו למרות שלא הסברת את עצמך טוב
    אתה חייב להוריד משהו כדי שתוכל להעלות אותו אבל אתה לא חייב שבדיוק באותו רגע הוא יהיה בתהליך של הורדה
    אם הורדת משהו והוא הגיע ל-100%
    ולא מחקת את הטורנט מהתוכנה או את הקבצים מהארדדיסק אז זה גם יעלה (אם יש ליצ'רים כמובן)

סבבה...תודה לכולם!ממש קורס עשיתי פה...

+ תגובה לנושא

תגיות בנושא זה

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:48.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,690 | הודעות: 8,151,272 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect