קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 08-07-2006, 14:28
  2. [שאלה] מה אתם אומרים על הואנס המשובצות?
    על ידי Sunz בפורום אופנה וטיפוח
    תגובות: 52
    הודעה אחרונה: 04-07-2006, 03:55
  3. [שאלה]מה אתם אומרים על המפרט הזה?
    על ידי ויצמן קטן בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 28-06-2006, 22:06
  4. [שאלה] מה אתם אומרים על המפרט הזה?
    על ידי nir_dv בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 20-03-2006, 13:55
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 18

[שאלה] מה אתם אומרים?

ברירת מחדל [שאלה] מה אתם אומרים?

שלום,
    התאהבתי בידידה שלי לפני כאיזה שלושה חודשים, התאהבות חזקה מאוד, שזה מתבטא בחלומות, שירים, מחשבות, ואפילו קצת פאתטיות של תמונות בפלא' וכו'. עכשיו באחד מאותם שלושת החודשים דיברתי איתה והיא אמרה לי שהיא לא רוצה חבר, סתם היא אמרה לי את זה, (לא אמרתי לה כלום בקשר לרגשות שלי) בחצי שנה - שנה הקרובה היא פשוט לא רוצה קשר וג"ג קטע עם מישהו. סבבה, הרבה זמן אחרי שהיא אמרה לי את זה ההתאהבות הלכה והעמיקה ועשיתי טעות נוראית, סיפרתי לחברה הכי טובה שלה. היום אני יודע שזו טעות קשה, כי ממש סביר להניח שאותה ילדה שאני בקטע שלה כבר יודעת את זה. בקיצור, אותה החברה אמרה לי שיש לילדה הזאת חבר, ושהיא מאוד אוהבת אותו, ושזה נמשך כבר 3 חודשים. לפי דעתי זה ממש לא אמין, אבל אף אחד מכם לא יוכל לדעת כי אתם לא מכירים ולא יודעים כלום על העניין.

השאלה שלי היא האם יכול להיות שאותה ילדה שאני רוצה אמרה לחברה שלה להגיד לי שיש לה חבר, רק כדי למנוע מצב מביך ביננו ושאני לא אגיד לה את זה, כי אם לכאורה יש לה חבר באמת אין לי טעם להגיד לה.

לכו תבינו בנות , סליחה על החפירה

2. קישורים ממומנים

שכחתי לציין שאני בן 15 וחצי , ונודע לי שיש לה חבר רק לפני יומיים.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יולי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    what doesn't kill me, only makes me stronger

היי,
    לדעתי אם בכל הזמן הזה היא שידרה לך שהיא לא רוצה חבר וגלית שיש לה חבר אז אולי היא לא רוצה דווקא אותך בתור חבר..?
    אולי כדאי פשוט לשכוח ממנה ולהמשיך הלאה?

לשאלה שלך, יש מצב גדול שהיא עשתה את זה כדי למנוע מצב מביך, אולי היא לא רוצה לפגוע בך.

יולי בת 16 מחולון

שמע אחי מה שאני הייתי מציע לך זה פשוט אל תנסה לחשוב גם בשבילה..אמרה מה שאמרה אתה צריך לקחת את זה בתור מצב נתון ..סבבה יש לה בחור שהיא איתו בקשר כבר 3 חודש ...תאמין לי שזה לא מה שאמור לעצור אותך אם היא מספיק חשובה לך ...אם אתה כל כך אוהב אותה צא ותעשה מה שנראה לך לנכון (חוץ מלשבור לבחור השני את הראש ...)

אז מה אני צריך לעשות? אני בכלל לא בטוח שיש לה חבר, ומחר זה היום האחרון ללימודים אז אני חייב לפעול ומהר. אני מאוד אוהב אותה \:

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    אז מה אני צריך לעשות? אני בכלל לא בטוח שיש לה חבר, ומחר זה היום האחרון ללימודים אז אני חייב לפעול ומהר. אני מאוד אוהב אותה \:
    אני מציע לך לשכוח ממנה,אין שום משפט שתוכל לומר או מעשה אחד שתעשה ובום היא תרצה אותך..
    עד עכשיו היא לא הראתה סימני משיכה אליך בכלל,ויש לזה כל כך הרבה סיבות (ואלו סיבות שהבנתי רק מלקרוא מה שרשמת).

נגיד לך בקיצור שההבדל בין חברה לידידה הוא המשיכה המינית,חד וחלק... (טוב נו המשיכה המינית מביאה איתי עוד דברים של קנאה ומחויבות...אבל ההבדלים האלה באים בגלל המשיכה המינית) וזה בדיוק מה שאתה צריך ליצור,אבל אני לא יתחיל לחפור לך איך לעשות את זה כי אין מצב שבעולם שתעשה את זה ביום אחד...

תראה זה לא שיש לו רק יום אחד הוא מכיר אותה ויש לו זמן ...ואני כן הייתי אומר ללכת ולנסות לגורם למשיכה מינית ....ושוב אם היא עד כדי כל חשובה לך כי במקרה שלך כבר הייתי נוטש ממזמן כי יש יותר מידי בחורות בשביל לשבור ת'ראש ככה אבל, אהבה לא בוחרים ככה שאם בכל זאת קשה לך להרפות אז הנה העצה שלי :
    דבר ראשון תתחיל בזה שתיקח ממנה חופשה, תתרחק ממנה למשך זמן מה כדי לצאת מההגדרה של ידיד ולהתחיל איתה דף חדש.
    (וגם בזמן הזה תחשוב אם היא באמת שווה את כ הטירחה הזאת)
    ודבר שני ברגע שסיימת להתרחק תחזור (זה נקרא "קרוב רחוק") תהיה קרוב תתחיל להתקרב אליה כמו למשל...לקבוע איתה למקומות או סתם להסתובב ולדבר איתה ..בתור בחור לא בתור ידיד שבא לעזור או שתתחיל שוב להקשיב לשטויות שלה על חברים אחרים או כל דבר שנכלל כ"ידיד" הפעם אתה הבחור שמנסה לתפוס אותה ...ובזמן שאתה עושה את זה תנסה לגרום למשיכה מינית על ידי מגע,תראה אופי של גבר(תהיה אתה המוביל ) , חיצוניות (גם בזה אפשר להעזר)ויש עוד מבחר עצום של דברים שתוכל לנסות ולמשוך אותה איתם הדבר הראשון שאתה צרךי כרגע לעשות זה להתרחק ממנה לכמה זמן ...

ציטוט נכתב במקור על ידי snopkin צפיה בהודעה
    אני מציע לך לשכוח ממנה,אין שום משפט שתוכל לומר או מעשה אחד שתעשה ובום היא תרצה אותך..
    עד עכשיו היא לא הראתה סימני משיכה אליך בכלל,ויש לזה כל כך הרבה סיבות (ואלו סיבות שהבנתי רק מלקרוא מה שרשמת).

נגיד לך בקיצור שההבדל בין חברה לידידה הוא המשיכה המינית,חד וחלק... (טוב נו המשיכה המינית מביאה איתי עוד דברים של קנאה ומחויבות...אבל ההבדלים האלה באים בגלל המשיכה המינית) וזה בדיוק מה שאתה צריך ליצור,אבל אני לא יתחיל לחפור לך איך לעשות את זה כי אין מצב שבעולם שתעשה את זה ביום אחד...
    והאם תוכל למנות לי את הסיבות ?
    תודה על העזרה לכולכם.

ודר"א סיפרתי לה כבר שאני דלוק עליה והיא חטפה את השוק של החיים שלה

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    ודר"א סיפרתי לה כבר שאני דלוק עליה והיא חטפה את השוק של החיים שלה

תראה זה שסיפרת לה לא הורס לך כלום , כן עכשיו היא יודעת איך אתה מרגיש כלפיה אבל כנראה היא לא מרגישה את אותו הדבר כלפייך (עובדה שאתם לא ביחד) אבל זה לא מונע את מה שאמרתי לך באשכול הזה על " קרוב רחוק " תראה לה שאתה כבר לא מרגיש משהוה רציני כלפיה על ידי זה שתיקח ממנה מרחק ואחרי שתחזור אל תראה לה ישר רגשות קח את זה באיזי ...בקיצור זה עדיין בוקף ועכשיו אני רק מחזק את העיניין של קחת ממנה חופשנ לכמה זמן ואז לחזור!!

משתמש מכור
    לייקים
    2
    נקודות
    59
    משפט מחץ
    Let the game begin-mystery

וואלק אם KEDDAN השפיץ, וSNOOPKIN התותח של הפורום הזה מדברים לי כבר אין זכות דיבור!!
    ככה זה שאת נראית מליון דולר.... מלא AFC רודפים אחרייך
    אבל לא אנחנו .... אנחנו גורמים לך לרדוף אחרינו בייבי
    ''פורום אומנות הפיתוי והפיקאפ של אטרף''

עכשיו גם ככה יהיה לי חופש ממנה עד הבגרות בלשון ואז רק שנה הבאה.
    אתמול בצהריים דיברנו וסיפרתי לה ואמרתי לה שתתחבר לאייסי בערב והיא לא התחברה היא בטח מנתקת את הקשר או משו.. איזה באסה רצינית =\
    תודה לכולם.

משתמש מכור האוואטר של Evya12
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    עדיף כלב שהוא חבר ולא חבר כלב :)

אני לא מבין אם אתם ידידים כאלה טובים איך לא ידעת שיש לה חבר? לי זה נשמע ממש ממש לא טוב...

ציטוט נכתב במקור על ידי Evya12 צפיה בהודעה
    אני לא מבין אם אתם ידידים כאלה טובים איך לא ידעת שיש לה חבר? לי זה נשמע ממש ממש לא טוב...

תשמע, לפני החבר הנוכחי שלה, היה לה חבר אחד מהשכבה שלנו. והיא לא סיפרה לאף אחד מהשכבה מהחשש שזה יגיע לאוזניו שלא ממנה.
    היא שמרה על זה בסוד, עד שחברה שלה ניפצה לי שלושה חודשים של אשליות.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:02.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,084 | הודעות: 8,150,666 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect