WTF אז איך אתה מתווכח בכלל על משהו שאתה לא מבין בו
WTF אז איך אתה מתווכח בכלל על משהו שאתה לא מבין בו
|
|
כי אני רואה את כל הטיפשים האלה בטלוויזיה מדיי פעם.
כל הצבע השחור המגעיל הזה.
ורעש של אללה, מוזיקה שלא מבינים מה הם מדברים בכלל.
בכל מקרה, איך אתה יכול להגיד איכס על סגנון שלם של מוזיקה, יש שירים יפים של אייל וגולן ויש שירים יפים של GNR, רק חבל שאתה כזה אטום =\
פריקים ורוקרים זה אותו חרא.
גם לרוק לא חסר התפרעות בצורה גועלית.
מה ההבדל ?
קיצר מי שהוא ערס נרקומן וכולי... או אחד שרוצה לשפוך תצרות שלו שישר מזרחית מי שכל היום רע לו בדיכאון שישר שירי דכעון..
מי שאוהב להשתולל ומסטול שישמע מטאל מי שאוהב חשמל וזה וקצת יותר שפוי אז רוק...
מי שאוהב להשתולל קרחנה וכולי.. אז שישמע טרנסים וכל היוצא בזה...
מי שאוהב לקלל ולהגיד סתם כל מה שיש לו בראש שישר ראפ וכולי...
ומי שלא אחד מהדברים האלה אז שישמע פופ נוו מה ששרים בכוכב נולד, המריקן אידול וכולי...
ובקשר לסגנונות האחרים אין לי כוח לכתוב![]()
נערך לאחרונה על ידי Eyalnet; 22-06-2009 בשעה 10:00.
אני שומע בעיקר פופ או כל דבר אחר שהוא לא טרנס ומטאל ורוק(עם יש מיקס או טרנס משהו טוב או לפנים אז כן ככה בדרך כלל לא).... ודכאון לא שומע בחיים אולי חוץ מבלוויהומזרחית רק שירים צפצפים כי 90% מהשירים עם לא יותר אז עם על הצרות של אנשים.. וכבר נמעס מכל הדרבוקות הסלסולים והערבית..
נערך לאחרונה על ידי Eyalnet; 22-06-2009 בשעה 10:15.
חח אולי המזרחית של היום ככה.. אבל המזרחית של פעם בכלל לא דומה לזה.. פעם זה לא היה סתם רק לשיר היה גם צריך ללמוד את שפת הסולמות (שפת מקאם) והכל.. היום זה משהו אחר וזה באמת קצת מסריח ואני מסכים.
עובדה האלבומים (והקאסטות) הכי נמכרים בארץ הם של זוהר ארגוב, אייל גולן ושרית חדד שלא נדבר על כמות המעריצים שהיו להם אז כמו גם לכל שאר הזמרים (יואב יצחק, איציק קלה, חיים משה, אבנר גדסי ועוד..) אז די לבלבל בביצים ושבחתונה שלכם ישימו מטאל אני רוצה לראות טוב?
בקלות רבה מאודדדד
שמת לב למה שאמרת? מאות מליוני מעריצים בכל העולם? למה זוהר ארגוב בכלל התייחס לאותו עולם בשנים האלה?
(אני לא נגד המוזיקה הזאתי.. תשמעו מה שבראש שלכם אבל חלאס כל שני וחמישי לזיין תמוח שזאת לא מוזיקה וזאת כן.. למה מי אתם שתקבעו אני לא מבין..)
מזרחית זה אחלה מוזיקה..
יוסקה צודק, ברוב העולם שומעים מזרחית ורק פה בארץ יש כמה מפגרים ששומעים רוק.
הרי ידוע שזוהר ארגוב הוא זה שמכר את הכי הרבה אלבומים בכל העולם1!!!!111!22@@