אחריי הסקר תנמקו,אפשר גם רק להצביע,בקודם הגענו ל10 הצבעות ואז החלטנו,פה אני רוצה לראות יותר השתתפות.
לפי דעתי השאלה היא קובי-וויד.
בחרתי בוויד,ללא ספק עשה את מיאמי לבד שחקן ענק.
דווין וויד
אנדראה איגודלה
קובי בראיינט
ברנדון רוי
ריי אלן
אחריי הסקר תנמקו,אפשר גם רק להצביע,בקודם הגענו ל10 הצבעות ואז החלטנו,פה אני רוצה לראות יותר השתתפות.
לפי דעתי השאלה היא קובי-וויד.
בחרתי בוויד,ללא ספק עשה את מיאמי לבד שחקן ענק.
נערך לאחרונה על ידי Or8ParKer; 23-06-2009 בשעה 17:30.
|
|
אין שאלה בכללל..המנהיג הבלתי מעורער של הלייקרס
בשנות ה-2000 +אליפות בכיס וMVP גמר השנה
נערך לאחרונה על ידי bigass; 23-06-2009 בשעה 18:12.
ברייאנט.. אחרי עונה כזו אי אפשר שלא לבחור בו..
שמע אחי,תראה תנתונים שלו,גמר MVP של הפלייאוף לא קשור למה וויד לא היה שם מדברים על העונה הסדירה,לקובי יש את פאו,ביינום,אודום,יש לו צוות מסייע דבר שלוויד לא מתקרב אפילו,וויד פשוט עשה ממיאמי קבוצה טובה מאד ששחקן אחר לא נראה לי היה עושה את זה,למרות שקובי באמת היה שחקן ענק העונה באמת,אבל בגלל שזה לא פייר מצד וויד וגם שלא סופרים אותו כבר (מקובי ומלברון)הוא היה מצוין העונה.
לא אמרתי שהוא לא היה טוב העונה..
אבל אחרי עונה כזו של קובי וזכייה ב MVP בסדרת הגמר.. מגיע לו..לדעתי לפחות..
קובי לדעתי כי האו גם היה שם בשביל הקבוצה הוא ידע מה לעשות ומתי לעשות וכול העונה הוא היה טוב והנהיג לדעתי מגיע לו יותר
תקשיבו לי טוב.
קובי בפלייאוף הזה נראה סביר לגמרי.הוא לא התעלה במיוחד חוץ מב2 המשחקים האחרונים מול דנבר ובמשחק הראשון מול אורלנדו.בכל שאר המשחקים הוא שיחק סביר ומטה.חילק אסיסטים פה ושם,וגם די הרבה שטויות.קלע באחוזי של גבינה צהובה.
וואלה אני מתלבט בין ברנדון רוי לדווין ווייד.אין ספק שווייד עשה ממיאמי קבוצה מעולה,ודי פיספס את הסיבוב השני של הפלייאוף.שנה הבאה אני מקווה שתהיה לו עונה מוצלחת יותר.
פורטלנד היא אחת מהקבוצות החביבות והצעירות שיש בNBA.אחת החביבות עלי ואני בטוח שרובכם תסכימו איתי שהקבוצה מעולה וברנדון רוי עשה אותה כזאת.
לרוי יש צוות מסייע מצוין,אני הולך על ווייד.
אגב,חחח דרק רוז לא שוטינג גארד.תחליף לבן גורדון![]()
נערך לאחרונה על ידי Michael.; 23-06-2009 בשעה 21:58.
זה לא משנה סתם זרקתי מישהו למרות שעדיף אנדרה איגודאלה מבן גורדון(עונה גרועה לבולס),סתם זרקתי המצ'אפ פה בין קובי לבין וויד לא נורא /:
וגם איך משנים תסקר?
קובי לא התעלה כי תכלס הוא לא היה צריך להתעלות פלייאוף לא ממש קשה היה ללייקרס סיבוב ראשון דיי קל נגד יוסטון יאו נפצע וכמו שאמרת נגד דנבר הוא נתן 2 משחקים טובים נגד אורלנדו עוד אחד וזה הספיק
ברנדון רוי ווויד? שחקנים טובים מצויינים אתה לא יכול לשים אותם מעל בראיינט אין וויכוח בכלל
חח שיניתי לאיגודלה.
לבולס הייתה עונה טובה,ופלייאוף מצוין.חבל שהם באמת לא ניצחו את בוסטון,כי הם היו מסוגלים לעשות את זה.
אבל אתה מצפה משחקן כמו קובי להתעלות.אני לא אומר שהוא צריך לקלוע 50 נק' כל משחק,אבל לפחות שיקלע 20 נק' באחוזים טובים.
בכל מקרה אני עדיין חושב שווייד היה העונה יותר טוב,למרות הפלייאוף המעפן שהיה לו.
45.7% מהשדה ו5.5 אסיסים.
חחח אין פה שום דבר מטורף.
הבן לקח 502 זריקות כל הפלייאוף זה 21 וקצת זריקות למשחק.
תקשיב,זה היה פלייאוף די עלוב מצידו וLA נחשבת לאחת הקבוצות הבינוניות שלוקחות אליפות :\
ברייאנט יהיה לו עונה מעולה הוא צלף סוס והוא חודר הוא טוב כימעת בהכול !
כל אחד דעה משלו,אבל טויטו אחי אתה לא יכול להגיד שקובי התעלה בטירוף,נגד דנבר הוא לקח אותה יפה במשחקים האחרונים אבל תראה איזה צוות מסייע יש לו מפחיד אחו שילינג,יש כאלו אומרים שהוא יכול להיות אגואיסט כמו פעם ולהיות סוס ועכשיו הוא רוצה בשביל הקבוצה וזה לא נכון,הוא היה צריך לשתף את כולם אבל מייקל צודק אליפות בינונית של LA,וויד עשה ממיאמי קבוצה טובה מאד עם שחקנים חלשים ביותר.
בינתיים 4-3 לקובי יאאלה אני רוצה עוד!
ומייקל תודה ששינית.
יאאלה מה נסגר או קובי או וויד מחר עמדה SF.