לא רוצה שיריון.
מה אני עושה כדי לצאת משם?
ואל תזיינו לי את השכל הכל אותו דבר על הזין שלי לא רוצה להיות שם
תודה
לא רוצה שיריון.
מה אני עושה כדי לצאת משם?
ואל תזיינו לי את השכל הכל אותו דבר על הזין שלי לא רוצה להיות שם
תודה
|
|
עוד מעט יגיד המנהל שחש רמטכל וינעל לך תאשכול ואז יגיעו כל המורעלים לייט שיזיינו תשכל שאתה לא פטריוט או חרא כזה בדוק![]()
שריון לדעתי זה מסריח.. עושים עבודת קודש אבל להיות תקוע בטנק 24/7 לטחון שרשרת..
Something In The way she moves,"
Wha she moves like a whoe nigga!"
הדרך היחידה שלך זה לא להתפנות מהבקו"ם, גם זה לא בטוח.
משתמש\ת יקרים, חתימך נערכה מאחר והיא עוברת על
חוקי החתימות בפורום אטרף, אנא עיינ\י בחוקי החתימות,
בתודה מראש, צוות ההנהלה.
תשלח מכתבים ופקסים.. תחפור להם... סביר להניח שזה לא יעבוד אבל שווה לנסות.
אם בכל זאת הגיע יום הגיוס ואתה עדיין רוצה לצאת משריון, אל תתפנה מהבק"ום, תישאר במעצר שם כמה ימים ואל תישבר. בסופו של דבר הטירונות של השיריון תתחיל ולא תהיה להם ברירה אלא לשבץ אותך מחדש.
בהצלחה גבר
לא אמרת צנחנים? לא רוצה לבאס אותך אבל הסיכוי שלך לצאת משיריון שואף ל-0
אתה יכול לנסות להתקבל לפלסר שריון.
תכוון את עצמך לפלסר 7. איפה יותר איכותי משל 401.
וטנקים זה דבר אדיר!
להב ZOO הפלוגה
אחי, בתור אחד שעובד עם שיריונרים, והרבה.
(בבסיס טירונים), אני יכול לספר לך שלהיות שריונר זה קשה, כמו כל קרבי אחר ואפילו יותר כיף, כי בסופו של דבר אתה עובד עם אחת המכונות המתקדמות של צה"ל (במידה ותיהיה על סימן 4) או על פחות מתקדמות (סימן 3, 2 וכו').
בכל מיקרה, שיריון זה אחלה!
הינה ציטוט נחמד:
"אוכלים חרא. נושמים אבק. חושבים גריז. יוצאים זבל. ישנים בעמידה. נלחמים בישיבה. אם יש לך ביצים, בוא לשיריון. ..."
זה לא כזה גרוע, ובטח שלא יותר גרוע מכל קרבי אחר.
Berlingo כי לפעמים... פשוט אין ברירה
יבגני יש לי חולצה כזאת..
אחת החולצות!!!
להב ZOO הפלוגה
אנשים שאני מכיר הוציאו פטור משמנים וכאלה דברים והוציאו אותם.
תוציא פטור מאבק.. או שמן וכאלה
או נעליים (אבל אז תהיה ג'ובניק - חרא של דבר)
תנסה להיות הכי שפיץ שיש ותקווה שיעלו אותך לסיירת שלהם
אולי תהיה מפקד טנק
אל תחשוב על לצאת ישר - לפעמים אנחנו נתקעים בחרא של סיטואציות גם בחיים . החוכמה זה לא לברוח , החוכמה זה לעשות מהחרא זהב...
מאוד קשה לצאת משיריון.. או ת"ש גבוה מאוד או פרופיל נמוך מאוד.. גם אם לא תהיה קרבי אז תהיה תומך בשיריון קיצר כל הזין. אל תתפנה לא משנה מה ימכרו לך.. יש לי חברים שלא יתפנו ומכרו להם חארטות ובסוף הם התפנו והיום הם קרביים שם. תהיה חזק בבקום אל תתפנה..
ד"א, בתור מישהו שכבר כמעט שנה בשיריון, זה חרא עזבו אתכם עבודת קודש בלה בלה בלה תאכלס חרא אין הערכה, אין תגמול, רק סטלבת עליך כל היום לא משנה כמה תקרע את התחת לא שווה את זה
כשהראש בתחת החיים מריחים אחרת.
קשה מאד לצאת משריון, תנסה לראות קציו מיון בבקו"ם תתחנן ותבקש אפילו לרדת מחזור אולי יתנו לך בהתאם להקצאות.
מצד שני יש לי חבר בשריון שנהנה ויש את פלס"ר 7 שהוא איכותי תשאף לשם.
אם אתה רוצה אולי תצליח יחסית בקלות לעבור לתותחנים ששם יש לך את מורן זיק ורוכב שמים שהן יחידות מאד איכותית.