לפני בערך חצי שנה קניתי מחשב, חזק יחסית עם מארז NZXT TEMPEST.
בקיצור שלחתי אותו לתיקון לפני 2-3 חודשים, וכשהוא חזר, הלדים של המאווררים לא עבדו, כאילו כיבו אותם.
איך אני מדליק אותם בחזרה?
לפני בערך חצי שנה קניתי מחשב, חזק יחסית עם מארז NZXT TEMPEST.
בקיצור שלחתי אותו לתיקון לפני 2-3 חודשים, וכשהוא חזר, הלדים של המאווררים לא עבדו, כאילו כיבו אותם.
איך אני מדליק אותם בחזרה?
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
והמאווררים עובדים?, כי לא שידוע לי על כפתור כזה במאווררים שמה.
מועבר לחומרה ומודינג.
כן הם עובדים והכל בסדר איתם. יש כפתור מאחורה שכתוב עליו CLR COMS יכול להיות שהוא קשור?
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
לא :\
זה כפתור Clear Cmos זה משו אחר.
אין דבר כזה שהלדים לא עובדים.. תבדוק לאן החוט של המאורר מחובר.. יכול להיות שהוא לא מקבל מספיק מתח אז הם לא נדלקים. תחבר אותו לחיבור מולקס 4PIN. וחבל שלא חזרת אליהם ישר אחרי :\
אני עדיין יכול לקחת אותו אליהם. יש למה אבל?
יש למחשב 750W אמור להיות עודף מתח
נערך לאחרונה על ידי osm1234; 28-06-2009 בשעה 20:09.
מ א ו ש ר
קודם כל 750W זה הספק ולא מתח.
וזה לא קשור מה שאתה אומר בכלל יש חיבור 3PIN מאורר יש חיבור 4PIN מאורר שזה רק למאוור של המעבד.
ויש חיבור MOLEX 4PIN שניים כאלה יתנו לך 12VOLT מה שאומר מקסימום מתח למאורר. ואם אז הלדים לא עובדים.. אז הם פשוט הרסו משו.. מה שאני לא מאמין שקרה
מ א ו ש ר
וואלה צודק הם חשבו פעם אחת שאני לא יסים לב שהם העלימו לי סלוט של 256מגה
אחרי שבאתי אליהם הם התההמו פשוט צריך להרים תטונים והביאו כמו דוגי טוב.
טוב כמו שאני רואה אני צריך לקחת אותו אליהם.
תודה בכל מקרה