היייש לי הצעה אני רוצה שיפתח בפורום הזה פורום משחקי ספורט ומירוצים פשוט פורום כיף הייה אפשר לדון על כל משחקי הספורט והמירוצים לשאול שאלות לקיים משחקי רשת אחד נגד השני אשמח מאוד עם פורום זה יפתח כי אני יחרוש אליו
טואוב אז![]()
![]()
היייש לי הצעה אני רוצה שיפתח בפורום הזה פורום משחקי ספורט ומירוצים פשוט פורום כיף הייה אפשר לדון על כל משחקי הספורט והמירוצים לשאול שאלות לקיים משחקי רשת אחד נגד השני אשמח מאוד עם פורום זה יפתח כי אני יחרוש אליו
טואוב אז![]()
![]()
|
|
כל משחק ספורט ומירוצים שעולה על הדעת NBA LIVE NBA 2K FIFA PES NFS ועוד משחקי מכוניות משחקי טניס הייה אפשר לשאול שאלות על המשחקים לתת הורדות למשחקים לפרסם מידע סירטונים על משחקי הספורט והמירוצים
אני מאוד מאוד ממליץ על פתיחת הפורום הזה פשוט פורום כיף וכמו שאמרתי אפשר גם לעשות טורנירי פיפא ברשת וכו' וכו'
יש בישביל זה את פורום משחקי רשת כללי http://www.iatraf.co.il/forumdisplay.php?f=439
אבל אם יהיה ביקוש לפורום FIFA \ PES או כל דבר אחר הפורום יפתח..
הקטע הוא לא רק לשחק ברשת זה בנוסף זה פורום ממש כיף שיוסיף המון לפורום ואני מאוד רוצה שהוא יפתח הייה אפשר לדון על המשחקים, לשאול שאלות , לפרסם מידע , לפרסם מדריכים , לפרסם הורדות בדרך כלל גם עושים אתגרים מגניבים לפורום משחקי ספורט ומירוצים בקיצור פורום תותח
היה פורום משחקי ספורט בקטגוריית משחקים, הוא לא הלך, לא הייתה בכלל פעילות.
בשלב זה לא יפתח.