אז ככה מאז שפירמטתי את המחשב, יש למחשב קטעים בפתאום בלי שם אזהרה בלי כלום, המחשב נכבה.. לא מופעל מחדש.. אלא ממש נכבה...
ואם מדליקים ישר אחרי שזה נכבה זה עושה מסך כחול ומתחיל לצפצף כזה..
מה עושים?
אז ככה מאז שפירמטתי את המחשב, יש למחשב קטעים בפתאום בלי שם אזהרה בלי כלום, המחשב נכבה.. לא מופעל מחדש.. אלא ממש נכבה...
ואם מדליקים ישר אחרי שזה נכבה זה עושה מסך כחול ומתחיל לצפצף כזה..
מה עושים?
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אני מהמר על התחממות או ספק לא בסדר אתה צריך טכנאי שיבדוק את המחשב במעבדה
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
![]()
מעבד: I5 760 | לוח אם: H55M-D2H | קירור: BOX |זיכרונות:G-SKILL 4G DDR3 1333MHZ
כרטיס מסך: GTX460| ספק כח: VX450 | אחסון: 250G + 80G | מסך: SAMSUNG T260HD |מערכת קול:Microlab solo 7C
המסך הכחול קורה רק אחרי שהמחשב נכבה ואז אני ישר מדליק...
ואיך מצלמים? עושים רגיל פרינט סקרין?
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אתה מצלם בעזרת מצלמה, אחרי ריסט/ כיבוי התמונה לא תישמר (אני מתכוון אם תילחץ PRINT SCREEN)
אבל הבעיה זה שזה עושה שנייה בדיוק את המסך הכחול ומפעיל שוב פעם מהתחלה.. לא יהיה לי זמן לצלם
תצלם בוידאו
ואז איפו שיש את המסך הכחול תעשה STOP תצלם ותביא לפו
![]()
כרטיס מסך: GTX460| ספק כח: VX450 | אחסון: 250G + 80G | מסך: SAMSUNG T260HD |מערכת קול:Microlab solo 7C
מ א ו ש ר
אוקיי נגיד שיש טעם לטפל בבעיה דרך הפורום.
BIGBENG5 יש דרכים אחרות להעלות מסך כחול לא צריך מצלמות ווידאו![]()
LEDZEPPELIN תלחץ F8 בעליית המחשב לפני שמערכת ההפעלה עולה ואז תבחר DISABLE AUTOMATIC RESTART AFTER SYSTEM FAILURE ואז תן למחשב לרוץ ואז אתה תראה את המסך הכחול במלוא הדרו ואז תצלם ותעלה לכאן.
לדעתי אתה בכל זאת תצטרך טכנאי לכל הבעיה אבל אם BIGBENG5 מוכן לתת לזה צ'אנס אני לא אסרב![]()
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
מ א ו ש ר
אתה אומר שהבעיה התחלה אחרי פירמוט..
איזה וינדוס היה לך לפני הפירמוט? איזה וינדוס יש לך עכשיו?
מאיפה הורדת? מי התקין לך? איזה דריברים התקנת ומאיפה?
מה עם המסך הכחול תצלם אותו לפי הדרך שלי או של למוןגראס
רק ככה נוכל ליראות מה הבעיה
![]()
מ א ו ש ר
איזה אקספי? איזה סרביס פאק?
מאיפה הורדת את הוינדוס שלפני הפירמוט?
יכול להיות שהבעיה היא דריברים/גרסאת וינדוס תקולה/או שאתה פשוט צריך לעדכן את וינדוס.
עריכה, כמו שחשבתי.. לפי המסך הכחול שלך.. הבעיה שלך היא גרסאת הוינדוס.
תוריד וינדוס XP SP3 ממקור נורמלי..
ותפרמט שוב. תתקין דרייברים מהדיסק שקיבלת עם המחשב.
אבל אז תעדכן אותם. תיכנס לאתר הבית של לוח האם ותוריד דריברים מעודכנים.
לאחר מכן תוריד מאתר הבית של כרטיס המסך דריברים חדשים ותתקין.
נערך לאחרונה על ידי MuGi; 02-07-2009 בשעה 18:47.