שלום.
אני רוצה להיפרד מחבר שלי כך שהוא ישאר ידיד גם אחר כך וימשיך לדבר איתי וגם כך שאני אפגע בו כמה שפחות.
בבקשה תעזרו לי זה חשוב ,בבקשה בלי תגובות לא לעניין.
תודה.
שלום.
אני רוצה להיפרד מחבר שלי כך שהוא ישאר ידיד גם אחר כך וימשיך לדבר איתי וגם כך שאני אפגע בו כמה שפחות.
בבקשה תעזרו לי זה חשוב ,בבקשה בלי תגובות לא לעניין.
תודה.
|
|
תתקשרי אליו ותגידו לו שאתם צריכים לדבר על משהו חשוב (ככה לזרוק איזה רמז שאולי הוא ידע בערך מה הולך לקרות) ,תקבעי איתו במקום ניטרלי (לא בבית שלך או שלו או איזה מקום שחשוב לשניכם).
ופשוט תדברי איתו קצת תשאלי מה נשמע מה הולך איתו ותתחילי לספר לו על הסיבות שבגללן את נפרדת ממנו ובסוף תגידי לו שבגלל הדברים האלו את נפרדת ממנו
איזה חיבוק או משהו וכל אחד הולך לדרכו...
אני אומר לא צריך לתת יותר מידי סיבות תגידי פשוט לא מתאים יותר אין חיבור וזה אבל אני רוצה להמשיך לשמור איתך על קשר כמו פעם וכו' וכו'
אם את חושבת שהוא ירצה להשאר ידיד שלך את כנראה מחפשת דרכים להנעים את המקרה, שלא יהיה נעים בכל מקרה.
אף אחד לא רוצה שיזרקו אותו, ואז להישאר ידיד.
פשוט תפרדי ממנו, תגידי לו שאת רוצה להמשיך לדבר איתו גם אחרי זה.
זה לא יקרה, אבל לפחות תגידי.
בדרך הכי פחות פוגעת זה ללכת בפנים ולהגיד הכל (לא נעים בהתחלה אלב בסוף הוא יכול גם להעריך את זה שלא עשית את זה בsms או בפלאפון שבאת אליו הראת לו תכבוד המינימלי שמגיע לו ואמרת לו בפניםמה שמגיע לו לשמוע !!
בינינו אין דבר כזה להפרד בלי להפגע! כי עם הוא לא יפגע הוא לא אהב אותך בכלל...
יש דרך אחת וזה ביי.. אבל בדרך יפה "מתוך נחמדות" זה להסביר לו ביפה שזה נגמר!
ובחיים אל תשלחי הודעה חחח.. תפגשי איתו זה יהיה הכי קל להגיד!
זה פשוט אין דרך להיפרד בלי לפגוע ומה שבטוח אין דרך להישאר ידידים אחרי הפרידה!
הדרך היחידה לשמור על קשר הוא הרצון של אחד מהצדדים לחזור להיות ביחד ואז תהיה תקופה של קשר שצד אחד יראה בזה קשר ידידות וצד שני כמתכון לחברות מחודשת וזה דבר מסריח לעשות! כי זה יהיה ניצול פוגע וציני ברגשות של האדם האחר המלצה שלי היא לנתק כל קשר לאחר פרידה ואולי ברבות הימים תפגשו שוב ויהיה אולי על מה לדבר וגם זה לדעתי עדיין קטע מסריח כי הרי ידוע לכל מי שמנוסה בקשרים שאין דבר כזה קשר אפלטוני!
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
אורי יש דברים שלא מדברים עליהם! מה שאומרים בכנס נשאר בכנס!![]()
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
סוד מדינה תצטרף למחרת ותדע..
תגידי לו שאת לסבית
תכלס צודק איזה שיטה מפגרת זאת ללכת סחור סחור...
מה אתם חושבים שאנשים הם יצורים מפגרים והם יקחו את כל מה שאתם אומרים ברצינות בסופו של דבר האמת תצא לאור ואז מה תעשו?
תשקרו שוב?
נערך לאחרונה על ידי Ori; 03-07-2009 בשעה 22:12.