פרטים:
בן 17.
היום קבעתי עם חבר ללכת לקניון.
יש לי ידידה שאני מדבר איתה במסנג'ר ובSMSים ולא נפגשנו עד היום.
יש לידידה חבר.
חברים שלי לא מכירים אותה.
בקיצור אני מדבר עם הידידה במסנג'ר שיחה כזאת בערך:
הידידה ראשונה:
"משעמם לי"
"גם לי אבל עוד מעט חבר שלי ואני הולכים לקניון אולי הוא אוסף אותי עם האוטו שלו"
"אולי תעברו תאספו אותי"
"סבבה אם יש לו אוטו אין לי בעיה"
"אוקיי אז מתי תדע?"
--אני מתקשר לחבר מברר אם יש אוטו או לא ואין.--
"אין לו בסוף אוטו"
"אה, נראה לי אני יבוא בכל זאת"
"סבבה דברי איתי"
-- התקשרה אחרי 10 דקות להגיד שהיא באה --
בקיצור אני וחבר שלי פוגשים אותה אותה בקניון היא נותנת לי לדבר עם חבר שלה בפלאפון הוא עושה לי: אתה ידיד של שיר? אמרתי לו כן.. הוא אמר שאני ישאר רק ידיד שאני ידבר איתה יתן לה נשיקה על הלחי ולא יותר אמרתי לו שאין לו מה לדאוג והכל בסדר.
אחר כך הלכנו ישבנו בבית קפה עוד חבר בא אלינו ואז הלכנו ישבנו סתם במקום ליד הקניון החברים שלי ישבו איתנו קצת ואז הלכו לשבת קצת בצד.. בקיצור ישבנו אני והיא ודיברנו בכיף כזה... והשיחה זרמה והיא צחקה ונראה שהיה לה כיף וגם לי היה כיף.
בקיצור ליוותי אותה לבד הבייתה בדרך חבר שלה מתקשר וכועס על זה שאני מלווה אותה (מה לעשות יש חושך לא נותנים לבחורה ללכת לבד) בקיצור הגענו אלייה הביתה נתתי לה חיבוק נשיקה על הלחי והלכתי.
אני הולך אל חברים שלי שחיכו לי באיזה ספסל.. הם שאלו אותי מה היה? אמרתי שכלום והם אמרו שזה נראה שהיא שמה קצת זין על חבר שלה ושנראה להם שהיא מעוניינת אולי.
בקיצור אמרתי להם שטויות ושאני לא מתכוון להפריד בינה לחבר שלה (קוד התנהגות) וגם אם היא תרצה ועדיין תהיה עם חבר שלה אני לא יסכים.
חשבתי על זה קצת עם עצמי ואני חושב שאני מתחיל לפתח קצת רגשות אלייה אחרי מה שחברים שלי אמרו.. ועד היום הרגשתי אלייה כמו ידידה רגילה. לא יודע אם זה כי נפגשנו פעם ראשונה או מה שחברים שלי אמרו אבל התחלתי לחשוב עלייה כאופציה.. והיא חמודה לאללה ותכלס חוץ מחבר שלה אין לה יותר מידי ידידים\חברות.

ציטוט ההודעה

אנחנו גורמים לך לרדוף אחרינו בייבי