קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון]הפרק הבא של נמלטים יהיה ב17/4 בואו לדבר עליו.
    על ידי Sha©haR בפורום נמלטים (Prison Break)
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 15-04-2009, 02:08
  2. [דיון] רויאל רמבל. איך לדעתכם יהיה שם?
    על ידי dam!an בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 11-01-2009, 22:26
  3. [דיון]האם אתם מעדיפים שבשרת יהיה או לא יהיה מוכר סקרולים ?
    על ידי komermore בפורום שרתים פרטיים MapleStory
    הודעה אחרונה: 03-09-2008, 16:35
  4. דיון|איזה חפץ או נשק הכי הייתם רוצים לקבל?
    על ידי sagi85200 בפורום RuneScape - לשעבר
    הודעה אחרונה: 06-05-2008, 19:07
+ תגובה לנושא
עמוד 7 מתוך 12 << ראשון ... 56789 ... אחרון >>
מציג תוצאות 91 עד 105 מתוך 172

[דיון]אם הערבים יורידו נשק יהיה שלום עם ישראל תוריד ת'נשק לא תהיה ישראל." - עמוד 7

יהודי בן של האוואטר של MaroKaI
    לייקים
    12
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Sprint צפיה בהודעה
    אם אני יגיד לך ששיחקתי במועדון כדורגל גם של יהודים וגם של ערבים, שכל אחד והמשפחה שלו אהבו כל אחד מהיהודים והם תמיד תומכים בכל אחד לא משנה אם זה יהודי או ערבי.?! מה הבאת לי? דוגמא אחת.. אני יכול גם להביא דוגמאות זה לא קשור.
    חוץ מזה לכולם פה נדמה שהשמאל מתנגד לצבא, ולא רוצה בקיומו. אתם טועים בגדול, השמאל הוא בעד הצבא הוא פשוט לא רוצה להיכנס לעימותים שהם מיותרים ושיובילו לקורבנות. אגב גם הם יכולים להגיד שהם העם הנבחר על רקע היסטורי זה לא משנה הדברים האלו
    אתה מודע לכך שלא הייתה מדינת פלסטין ?! והם משתמשים בזה בתור תירוץ כדי לרצוח יהודים. בקוראן כתוב, מי שלא מוסלמי צריך לרצוח אותו.

2. קישורים ממומנים

אתה מודע לזה שזה לא כולם? שאתה לא יכול להתייחס אליהם כאל גוף אחד שרוצה לרצוח יהודים?
    נערך לאחרונה על ידי Sprint; 03-07-2009 בשעה 22:21.

מכבי חיפה
    משתמש כבוד
    האוואטר של Ventura
    שם פרטי
    איתי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    רק חיפה

ציטוט נכתב במקור על ידי rocknroll22 צפיה בהודעה
    אנחנו לא עם נבחר

אין דבר כזה עם נבחר, כול האנשים בעולם שווים, אין אנשים שווים יותר ואין אנשים שווים פחות

זה שאני יהודי זה לא הופך אותי ליותר מוצלח ממישהו שהוא לא
    תראה, בניגוד לכמה אנשים שהגיבו פה, אני לא מאמין בה', ואני לא מגיב לך עם סיבות דתיות
    אני לא יודע שווה יותר שווה פחות לא מעניין אותי
    מבחינתי ואני מדגיש, מבחינתי! העם היהודי שווה יותר מכל עם אחר, וכל אזרח בו שווה יותר מאשר אזרח במדינה אחרת
    לי אישית יותר יכאב שיהודי ימות מאשר ש1000 איטלקים, צרפתים, ערבים, מוסלמים, פלשתנאים או כל אזרחי מדינות אחרות ימותו
    שוב, מבחינתי לא כל האנשים שווים בעולם, וגם כל האנשים שבעם שלי לא שווים אבל לזה לא ניכנס..
    אני מאמין שלכל אדם יש זכויות בסיסיות וחופש, אבל לא כל האנשים שווים רק משום היותם אנשים. אפילו מתנגד לרעיון

יהודי בן של האוואטר של MaroKaI
    לייקים
    12
    נקודות
    0

אתה מודע לזה שזה לא כולם? שאתה לא יכול להתייחס אליהם כאל גוף אחד שרוצה לרצוח יהודים?
    זה כולם.. תאמין לי שזה כולם.. עזבו יש דברים שאתם לא תבינו עד שאטום ישלח לפה וכל הערבים "החמודים והטובים" יצאו מהחורים.. עד אז שיהיה לכם רק בריאות.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    עידו
    לייקים
    1
    נקודות
    10

ציטוט נכתב במקור על ידי L&D צפיה בהודעה
    זה כולם.. תאמין לי שזה כולם.. עזבו יש דברים שאתם לא תבינו עד שאטום ישלח לפה וכל הערבים "החמודים והטובים" יצאו מהחורים.. עד אז שיהיה לכם רק בריאות.

צודק
    רוצים לתת שטחים למי שידפוק בנו אטום

איך אני יכול להאמין לך בידיוק שזה כולם אם אני מכיר כאלה שהם לא?

משתמש מתקדם האוואטר של or855
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    0
    נקודות
    44
    משפט מחץ
    מי שמעשן לבד, מת לבד!

הוא אמר שכולם?
    ברור שיש ערבים טובים וערבים רעים.
    ומשפט נכון :]

משתמש רוקר האוואטר של rocknroll22
    לייקים
    3
    נקודות
    295
    משפט מחץ
    מי שמתמכר לסגנון מתמכר לסמים מתמכר לסקס

ציטוט נכתב במקור על ידי IAnthrax צפיה בהודעה
    תראה, בניגוד לכמה אנשים שהגיבו פה, אני לא מאמין בה', ואני לא מגיב לך עם סיבות דתיות
    אני לא יודע שווה יותר שווה פחות לא מעניין אותי
    מבחינתי ואני מדגיש, מבחינתי! העם היהודי שווה יותר מכל עם אחר, וכל אזרח בו שווה יותר מאשר אזרח במדינה אחרת
    לי אישית יותר יכאב שיהודי ימות מאשר ש1000 איטלקים, צרפתים, ערבים, מוסלמים, פלשתנאים או כל אזרחי מדינות אחרות ימותו
    שוב, מבחינתי לא כל האנשים שווים בעולם, וגם כל האנשים שבעם שלי לא שווים אבל לזה לא ניכנס..
    אני מאמין שלכל אדם יש זכויות בסיסיות וחופש, אבל לא כל האנשים שווים רק משום היותם אנשים. אפילו מתנגד לרעיון
    למה אתה אומר שלא כול האנשים שווים? ומה זה יהודי בכלל? מה זה איטלקי? מה זה צרפתי? מזה ערבי? חשבת על זה פעם? זה הכול המצאה שלנו אין דבר כזה באמת זה הכול בראש שלנו, בסה"כ כולם אנשים. לקבוע דברים על אנשים לפי הדבר הזה זה לא הגיוני

למה אתה אומר שלא כול האנשים שווים? ומה זה יהודי בכלל? מה זה איטלקי? מה זה צרפתי? מזה ערבי? חשבת על זה פעם? זה הכול המצאה שלנו אין דבר כזה באמת זה הכול בראש שלנו, בסה"כ כולם אנשים. לקבוע דברים על אנשים לפי הדבר הזה זה לא הגיוני
    מחזק!
    אגב לכל העולם יש את אותם האבות אז אני לא רואה הרבה הבדלים

מכבי חיפה
    משתמש כבוד
    האוואטר של Ventura
    שם פרטי
    איתי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    רק חיפה

אנשים הרגישו בודדים מהחברה, חוסר טעם לחיות במיוחד אחרי היחלשות הדת, וחיפשו משהו להזדהות איתו
    תנועות לאומיות קמו ברחבי אירופה והתנועה הציונית הייתה אחת מהן (לא במדויק, היה שוני רב מתנועות לאומיות אחרות)..
    התנועה הציונית נלחמה להקמת מדינה יהודית בארץ ישראל ובכך לשלול את האנטישמיות והאמנציפציה ולחיות בשקט בארץ נפרדת מהשאר
    הציונות נוגדת את האמנציפציה, והאמנציפציה תומכת בשוויון יהודים עם החברה המקומות. אני ציוני. עונה לך על השאלה?

**קרדיט למבחן בגרות בהיסטוריה משם אני יודע את כל החומר חחחח

משתמש באטרף האוואטר של -Fuya
    שם פרטי
    מקמק
    לייקים
    25
    נקודות
    10
    משפט מחץ
    עדיף לאבד רגע מהחיים מאשר לאבד שתי רגעים מהחיים

איך הגעתם לנושא הזה מערבים ויהודים חח

מי שלא לחץ על הביצה היום מניאק

עד מתי נוב 10

אנשים הרגישו בודדים מהחברה, חוסר טעם לחיות במיוחד אחרי היחלשות הדת, וחיפשו משהו להזדהות איתו
    תנועות לאומיות קמו ברחבי אירופה והתנועה הציונית הייתה אחת מהן (לא במדויק, היה שוני רב מתנועות לאומיות אחרות)..
    התנועה הציונית נלחמה להקמת מדינה יהודית בארץ ישראל ובכך לשלול את האנטישמיות והאמנציפציה ולחיות בשקט בארץ נפרדת מהשאר
    הציונות נוגדת את האמנציפציה, והאמנציפציה תומכת בשוויון יהודים עם החברה המקומות. אני ציוני. עונה לך על השאלה?

**קרדיט למבחן בגרות בהיסטוריה משם אני יודע את כל החומר חחחח
    זה שרצינו להיות נפרדים לא אומר שאנחנו יותר שווים.. יש עוד עמים שעשו את זה.
    ואיך הסקת שהציונות נוגדת את האמאנציפציה?

מכבי חיפה
    משתמש כבוד
    האוואטר של Ventura
    שם פרטי
    איתי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    רק חיפה

זה שרצינו להיות נפרדים לא אומר שאנחנו יותר שווים.. יש עוד עמים שעשו את זה.
    ואיך הסקת שהציונות נוגדת את האמאנציפציה?
    הצלחת האמנציפציה משמע נתינת זכויות שוויוניות ליהודים ברחבי אירופה במדינות בהם הם חיו.
    היהודים שתמכו באמנציפציה לא הכירו בלאום היהודי, הם ראו בעצמם רק מאמינים בדת היהודית אך הכירו בלאום של המדינה בהם הם חיו. הם דגלו בשוויון ביניהם לבין שאר החברה

לעומת זו, הציונים, ראו את האנטישמיות הנוראה שנוצרה כתוצאה מכך, ודגלו במדינה נפרדת, הם ראו את עצמם כלאום נפרד, הם ראו את בעיית היהודים כבעיה לאומית ולכן הפתרון צריך להיות לאומי(מדינה נפרדת).

מובן איך זה נוגד ?

ושוב, לא אמרתי שהעם היהודי שווה יותר מאחרים (אני לא בא ממניע דתי), אלא שמבחינתי הוא שווה יותר, כמו שמבחינתי האיטלקי העם שלו שווה יותר משאר העמים. אני לא מאמין בתורת הגזע, אל תבין את זה ככה...

Ori
    אורח

הצלחת האמנציפציה משמע נתינת זכויות שוויוניות ליהודים ברחבי אירופה במדינות בהם הם חיו.
    היהודים שתמכו באמנציפציה לא הכירו בלאום היהודי, הם ראו בעצמם רק מאמינים בדת היהודית אך הכירו בלאום של המדינה בהם הם חיו. הם דגלו בשוויון ביניהם לבין שאר החברה

לעומת זו, הציונים, ראו את האנטישמיות הנוראה שנוצרה כתוצאה מכך, ודגלו במדינה נפרדת, הם ראו את עצמם כלאום נפרד, הם ראו את בעיית היהודים כבעיה לאומית ולכן הפתרון צריך להיות לאומי(מדינה נפרדת).

מובן איך זה נוגד ?

ושוב, לא אמרתי שהעם היהודי שווה יותר מאחרים (אני לא בא ממניע דתי), אלא שמבחינתי הוא שווה יותר, כמו שמבחינתי האיטלקי העם שלו שווה יותר משאר העמים. אני לא מאמין בתורת הגזע, אל תבין את זה ככה...
    בעצם אם לסכם את מה שאתה אומר בכמה מילים בודדות..
    אתה מדבר על לוייליות ללאום שלך...

מובן איך זה נוגד ?

אחי אני מצטער אבל אני קצת לא מבין אותך, יכול להיות שמה שאתה אומר זה שאתה יותר קשור לעם היהודי אבל עדיין כולם שווים?

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:18.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,899 | הודעות: 8,174,486 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect