בן כמה אתה? אני אספר לך משהו שקרה לי בגיל 14 בערך שיחקתי כדורגל והגיע מישהו שכולם פחדו ממנו ואני לא הבנתי למה והוא התחיל לאיים שהוא יתן לנו מכות אם לא נעוף מהמגרש אז באתי אליו ואמרתי לו שאני לא פוחד ממנו ושיעוף ויתן לנו לשחק אבל מה הוא באמת היה בריון והתחיל לדחוף אותי ולקלל אז דחפתי אותו חזק בחזרה ואז הוא אמר מה זה מה שאתה יכול אז אמרתי לו לא אני יכול יותר ואז הוא פשוט הרים כיסא וזרק עלי (לשמחתי אני הייתי ילד למוד סבל בצעירותי היה לי אח שאימן אותי יופי בענייני שבירת כיסאות עלי כשהייתי מעצבן אותו) חטפתי את הכיסא ואז הוא התחיל לברוח ורדפתי אחריו עד שהפלתי אותו ופרקתי לו את הראש במכות עד שכל הפרצוף שלו דימם כמה ימים לאחר מכן התברר לי שהבחור הוא עבריין ממשפחה של עבריינים ושהוא מחפש אותי אז פגשתי אותו וסגרתי איתו את העניינים אבל בגלל זה מאותו יום לא הלכתי מכות עד היום עם אף אחד.
העניין שאני מספר לך זה שאתה לא צריך לחפש את המכות ולהתחמק מהם עד כמה שאפשר גם אם זה אומר שאתה צריך להרכין ראש ולקבל העלבות אבל אם נכנסת לסיטואציה שאתה חייב לללכת מכות תלך מכות עד הסוף לא משנה מי ינצח התוצאה תהיה שיפסיקו להציק לך.
אם היית מבוגר היית מקבל עצות אחרות אבל מכיוון שאתה צעיר (כך אני מתאר לעצמי ) זה שלב שאתה חייב לעבור כמו כל ילד או לפחות כמו רובם.
נכון אני יכול להציע לך לערב הורים משפחה ומה לא אבל הבעיה שאם תערב אותם התוצאה החברתית של מהלך כזה היא תוצאה שיכולה לפגוע בך הרבה יותר מאיזה אף שבור.
טוב אב זאת דעתי ויש סיכוי שהרבה יחשבו כאן אחרת ממני.

) חטפתי את הכיסא ואז הוא התחיל לברוח ורדפתי אחריו עד שהפלתי אותו ופרקתי לו את הראש במכות עד שכל הפרצוף שלו דימם כמה ימים לאחר מכן התברר לי שהבחור הוא עבריין ממשפחה של עבריינים ושהוא מחפש אותי אז פגשתי אותו וסגרתי איתו את העניינים אבל בגלל זה מאותו יום לא הלכתי מכות עד היום עם אף אחד.
ציטוט ההודעה