עכשיו כבר לא![]()
|
|
איזו טיפשות!
איפה הכבוד? אתם מדברים על בנאדם מת. קצת כבוד.
אם הוא היה חיי, עוד הייתי מבין שאתם מקללים אותו אבל חוסר כבוד למת זה אחד הדברים שאני לא יכול לסבול!
מייקל ג'קסון היה גאון, הוא עזר לכל סיגנונות המוזיקה להתפתח. פופ, היפ הופ וראפ, רוק (אני לא יודע, אני מתאר לעצמי).
ראיתי מלא ראיונות איתו, בחלקם הוא בכלל לא ידע שמצלמים/מקליטים אותו. ראיונות עם חברים שלו, וכו'.
דבר ראשון, לא, הוא לא אנס! זה נכון, בהסכמתו של ג'קסון ובהסכמתו של הילד הם נכנסו לחדר שינה אבל מייקל לא ישן איתו שם.
הוא סיפר (לפני שהוא היה אבא) שהוא מאוד אוהב ילדים ואחד הדברים שהוא אוהב זה להשכיב ילדים לישון. הוא היה משכיב אותם לישון, מקריא להם סיפורים אולי גם שר להם שירי ערש ולאחר מכן עוזב את החדר.
אני לא מאמין שהוא אנס ילדים. גם בראיון בפעם הראשונה שזימנו אותו לחקירה הוא הופתע מהאשמות האלה, הוא גם אמר שהוא לא עשה זאת, ואמר: "אני לא הומו"!
דבר שני, מייקל ג'קסון לא היה אנטישמי. מייקל הופיע בישראל, הוא היה מעריץ וחבר קרוב של אורי גלר והחבר הכי טוב שלו היה סטיבן ספילברג.
מייקל אמר בכמה וכמה ראיונות (כמו שאמרתי - חלקם גם הוקלטו ללא ידיעתו), שהוא לא אנטישמי, שהתקשורת ממציאה עליו שהוא אנטישמי ומייקל אמר ומוכיח מחדש שהוא גדל בסביבה יהודית.
תנו כבוד לבן אדם.
אם אתם לא יודעים משהו אל תקשיבו רק לצד השלילי.
מייקל פתח דלתות להרבה אנשים, הוא תרם והשפיע הרבה למוזיקה.
אינלי מושג , אני לא ממש זוכרת מה קרה ..
אבל אני דיי מסכימה איתך , לא ניראלי הוא פדופיל , מה חסר לו בחיים נשים שאוהבות
אותו ?< מעריצות , מעריצים ? הוא לא צריך את זה ..
כבוד? על מה כבוד?!? על זה שהוא קרא ליהודים "מוצצי דם" ו"עלוקות"?? הוא מוסלמי חבוב.. ממתי מתאבלים ונותנים כבוד לגויים??
תעשה לי טובה זה שאתה מעריץ שלו לא אומר שאתה חייב לגונן עליו.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3173962,00.html
\\
חחח בטח שהוא לא פדופיל
I![]()
אוהד
מספר 1 באטרף
Blackpic לשעבר
הכי מצחיק שהגויים מתייחסים אלינו היהודים כאילו אנחנו אלוהים
הם תמיד אומרים שאנחנו שולטים בעולם ומשנים אותו לפי הצרכים שלנו
חחח אפשר לחשוב שאנחנו אלים חחחחחחחחחח
והקטע הכי מוזר שאם הם באמת היו חושבים ככה הם היו מפחדים להתעסק איתנו
אירוני שהעו"ד שלו יהודי
בכל מקרה,צריך לכבד אותו.הוא שינה את העולם עם המוזיקה שלו O:
כתוב בכתבה: "מרשת ABC נמסר שהיא לא אימתה בוודאות שהקול שנשמע בקלטת הוא אכן קולו של ג'קסון."
אז למה אתה בכל זאת שונא אותו אם זה לא בטוח נכון?
על השיר הוא התנצל בכל במה אפשרית. לא לימדו אותך שלכל בנאדם מגיעה הזדמנות שניה?!
ופה הנקודה - אני בכלל לא מעריץ שלו. אני לא מכיר הרבה שירים שלו, אני לא זוכר אף שם של שיר בעל פה, אין לי שיר/אלבום/קליפ שלו. (גם לא במחשב)
אבל אני מעריך אותו כי אני יודע מה הוא עשה ואיך הוא תרם למוזיקה. אני יודע שיש לו חלק גדול בהיפ הופ.
IAnthrax - אני לא הולך ללמד אותך כללי נימוסים עכשיו. כבוד למת זה אחד הדברים שגדלתי עליהם ואחד החשובים.
אז מה אם הם לא אימתו זה הכל שטויות גם לא אימתו באופן סופי שדודו טופז הזמין אנשים
חוץ מזה לגויים לא מגיעה הזדמנות שניה, ההזדמנות השני שעליה אתה מדבר היא חזרה בתשובה ולא ניראה לי שהוא עשה את זה מתישהו