קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פרסום] קעקועים – מה הזמן המתאים לעשות?
    על ידי -HAIM- בפורום פירסינג וקעקועים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 18-02-2012, 18:13
  2. [דיון] נשיקה ראשונה.מתי?
    על ידי Old Lady בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 25-10-2010, 00:42
  3. [דיון]נשיקה ראשונה מתי??
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 13-03-2009, 15:50
  4. מתי הבחירות ?
    על ידי Alonh בפורום דיבורים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 19:35
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

נשיקה- מתי הזמן המתאים.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

ברירת מחדל נשיקה- מתי הזמן המתאים.

נשיקה ראשונה היא רגע מלחיץ. רוב הגברים מחכים לרגע הנכון, מחכים שהבחורה תשרבב שפתיים בחושניות בדיוק ברגע השיא של שיר אהבה של ויטני יוסטון, וידיהם יגעו לפתע בעודם מושכים יד אל עבר הבייגלה. לא מפתיע, אם כן, שלרוב הרגע לא מגיע כלל.
    ההנחה המוטעית היא שהרגע צריך "להגיע". אתה יוצר את הרגע, והוא מגיע מתי שאתה בוחר לפעול.

ראשית, אתה צריך להפנים שאתה לא זה שלוקח את הנשיקה, אלא זה שנותן אותה. אתה חייב להאמין שהיא רוצה שתנשק אותה,והיא כל הערב ניסתה להרשים אותך, להראות שהיא חכמה, מצחיקה, כיפית
    אז איך עושים את זה?
    נשיקה מוצלחת מתחלקת לשני חלקים:
    1. בנייית מתח מיני
    2. שבירת מתח מיני- הנשיקה עצמה.
    איך בונים מתח מיני?
    שיטת - צוואר אוזן פה.
    אתה מתקרב אליה קצת, ושואל איזה בושם היא שמה. אתה מתקרב לצוואר שלה, מריח אותו, מזיז קצת את השיער לצד. אתה לא ממהר, בודק כל הזמן אם היא מרגישה עם זה בנוח. בשלב מסוים תתחיל לנשוף עליו ברכות, אם היא לא מזיזה את הראש, תמשיך לנשיקה עדינה על הצוואר, תתחיל לנשק אותה יותר בחושניות בצוואר ואז תעלה קצת לאזור האוזן (שים לב לא כל הבנות נהנות מנשיקת אוזן). אחר כך תתחיל להתקדם לאזור הפה. שים לב עד עכשיו בנית מתח מיני, והיא כבר מתה שתנשק אותה,היא מחכה לזה בקוצר רוח.בכל זאת אל תמהר, נשק אותה ליד השפתיים, ורק בסוף תן לה נשיקה עדינה על השפתיים ומשם כבר תתחיל להתפרע.

שיטת הנשיכה.
    אתה מתקרב להגיד לה משהו באוזן, אז נושך אותה קלות בצוואר, ואומר לה " 1-0", אני לא מאמין שנפלת בטריק הזה, אפילו ילדות בכיתה ו' מכירות אותו. שים לב לתגובה. אם היא לא שלילית סימן שהיא מוכנה לנשיקה.
    אחרי זה אתה יכול לנשוך אותה עוד פעם ולהגיד 2-0. לפעמים זה מביא למלחמת נשיכות ומשם אתה פשוט מנשק אותה. או שפשוט תנשק אותה אחרי שאתה רואה שהיא פוזיטיבית לגבי הנשיכות וכל המגע ( אתה יכול לחזור על שיטת צוואר אוזן פה ) .

שיטת- הצבת מכשולים.
    הצבת משכולים זה משהו שבונה מתח מיני בצורה מצוינת.
    "אם לא היית מזכירה לי את האקסית מזמן הייתי מתפתה"
    אני למשל הרבה פעמים מתקרב כאילו שאני רוצה לנשק אותה, ואז עוצר ואומר:" וואו וואו אנחנו עוד לא מוכנים לזה, אני לא הולך לנשק אותך ואני אוסר עלייך לנשק אותי " "אבל אני הולך להתגרות בך " ואז אתה הופך את זה למשחק משעשע של טיזינג הדדי שבו שניכם מגרים אחד את השני, אתה מנשק אותה בכל מקום חוץ מהשפתיים.
    המבט המשולש.
    העיקרון הוא לבנות מתח מיני ולשבור אותו בנשיקה, ומתח מיני אפשר לבנות גם בלי כל המשחקים האלה , פשוט תסתכל לה עמוק בעיניים, תסתכל על השפתיים ושוב על העיניים ונשק אותה.

טיפים כלליים
    • לא להתנפל עם יותר מידי לשון על ההתחלה.
    • לא להסס לשאול אותה איך היא אוהבת את הנשיקות
    • להפסיק ראשון את הנשיקה הראשונה ביניכם
    • אל תשכח שבזמן הנשיקה יש לך עוד 2 ידיים שגם יכולות לפנק אותה במגע מחרמן בכל הגוף.
    • תשמור על היגיינת הפה. ותדאג שיהיו עלייך מסטיקים.
    מה עושים אחרי סירוב?
    קודם כל כלום לא קרה, להתנהג הכי רגיל שבעולם. בפעם האחרונה שקבלתי סירוב מבחורה, הסתכלתי לה בעיניים ואמרתי לה " את צודקת אנחנו עוד לא מוכנים לנשיקה אבל אנחנו מוכנים לכמעט נשיקה ( אפשר להתקרב לשפתיים אבל לא לנשק ) ואני אוסר עלייך לנשק אותי, מה שכן אני הולך להתגרות בך, נראה אם תשלטי בעצמך. הבחורה אמרה נראה אם אתה תשלוט. ומאז התחיל משחק פיתוי מי פורש ראשון. בסוף מצאנו את עצמנו ערומים מבלי שהתנשקנו, אחר כך פשוט נשקתי אותה, זה כבר לא היה משנה.
    לסיכום
    אם אתה שואל את עצמך מתי לנשק, סימן שהגיע הזמן!

קרדיט לניקולס מהאת "דון ג'ואן" אתר שאני ממליץ עליו בחום.

לכו להפיל אותן מהרגליים!
    בהצלחה!

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

יש עוד שיטה שאני אוהב להשתמש בה...
    אני : שקר כלשהו לעובדה שאני צריך חיבוק
    בחורה מחבקת אותי

עכשיו בקטע הזה אני לא עוזר וגם היא לא,אני שם את הראש בין הצוואר לכתף שלה ומתחיל לשחק עם השפתיים מרים אחת מוריד אותה...אם היא ממשיכה לחבק אני ממשיך לנשיקות עדינות ומשם יש תדבר הכי תותח שיש...מעצם הבריח ללקק אותה לכיוון למעלה,רק עם הקצה של הלשון,לאט לאט...עד שכמעט מגיעים לאוזן .
    אזהרה קטנה,הבחורה בדרך כלל שמה בושם אז זה יכול להיות טיפה מגעיל אבל ממש שווה את זה הבחורה מתחרמנת בצורה מטורפת...משם ממשיכים לאן שבא לכם...

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:59.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect