קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 29-07-2007, 17:54
  2. תגובות: 35
    הודעה אחרונה: 27-05-2006, 03:22
  3. איזה ארוחת ערב אם מזל חחח
    על ידי guy555 בפורום דיבורים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 09-09-2005, 01:17
  4. אללה תגידו מזל טוב
    על ידי Fabio בפורום דיבורים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 16:36
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 54

מ-שחית ז-רעו ל-בטלה=מזל! נושא שכל ג-ב--ר ח-י-י-ב לקורא אותו!! על שמירת ברית הקדוש! וע

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל מ-שחית ז-רעו ל-בטלה=מזל! נושא שכל ג-ב--ר ח-י-י-ב לקורא אותו!! על שמירת ברית הקדוש! וע

תבינו אין אין אין עברה יותר חמורה בעולם כמו עברה הזאת.. של פגם ברית הקדוש! הרבה לא יודעים מה זה פגם הברית.. פגם הברית זה הוצאת זרע לבטלה! אדם שמוציא זרע לבטלה.. זה פגם הברית! עוון הזה? הכי הכי חמור שיש!! בגלל עוון הזה אומר הזוהר הקדוש באים לאדם צרות אסונות בעיות מחלות בגלל עוון הזה... עוון הזה זה עוון היחיד שבורא מליונים של משחיתים של מלכי חבלה.. של שטינים שמזיקים לאדם.. מפעם 1 של עוון הזה.. נגיד עכשיו אדם מוציא זרע לבטלה פעם 1 זהו! מפעם הזאת נבראים מליונים של מלכי חבלה.. של שטינים.. שכל החיים של אותו אדם הם רק פוגעים בו ורוצים לקורע אותו!!

אךך ברית הקדוש... בקיצור חבר'ה אומרים חז"ל הקדושים "אבר קטן יש לו לאדם משביעו רעה מרעיבו שבע.." ברית הקדוש?? זה אבר קטן.. מי שמשביעו אותו מי שמספק את אבר הזה נותן לו מה שהוא רוצה.. מה התוצאה?? "משביעו רעב.." אותו בן אדם? ת-מ-י-ד יהיה רעב! תמיד ירצה את זה עוד ועוד ועוד... וזה? עבודה.. תיראו בתקשורת באיטנרנט אנשים ברחוב כולם על מה חשובים? רק על זה.. כולם חושבים איך לספר את אבר הזה איך לתת לאבר הזה את מה שהוא רוצה... אנשי תקשורת רוצים לפרסם משו איך מפרסמים תמשו הזה? שלוחים איזה פרוצה שתדגמן בבגד ים.. וכולם? רצים אחריה.. זה מה שקונה את כל אנשים פריצות... אבל מי שמקדש את עצמו מי ששומר את עצמו מי שלא נותן לאבר הזה את מה שהוא רוצה אז מה התוצאה?? "מרעיבו שבע.." אותו אדם?? ש-ב--ע! אותו אדם? לא מחפש את זה! לא רוצה את זה!! אתם מבינים מה זה??

כתוב "בה' בגדו כי בנים זרים ילדו.." מה הכונה?? אנחנו בוגדים בה' יתברך??? כ--ן! יודעים איך? "כי בנים זרים ילדו.." מה הכונה של הפסוק הזה?? אומר הזוהר הקדוש אדם שמשחית זרעו לבטלה אותם זרעים הם נקראים ילדים שלו.. הם? הבנים שלו.. ועכשיו כל זרע וזרע יש לו נשמה.. ונשמה שלו נמצאת בשמיים למעלה.. במקום של קדושה ברגע שאדם מוציא זרע לבטלה כל הנשמות של אותם זרעים יורדים למטה לחינם.. כי אותו אדם הוציא תזרע הזה לבטלה.. ובקיצור הם עוברים מצד של הקדושה לצד של הטומאה... ונבראים מאותם זרעים משחיתים!! נבראים מאותם זרעים מלכי חבלה.. שטנים.. שמצערים את השכינה הקדושה.. את ה' יתברך.. ובגלל זה כתוב "בה' בגדו.." למה? "כי בנים זרים ילדו.." מי שמוציא זאע לבטלה הוא ב-ו--ג--ד בה' יתברך!! הוא בוגד בשכינה הקדושה!! תחשבו עכשיו מישהו מאיתנו ילך יתרום כסף לנסראללה... לחמאס.. מה נעשה לאותו אדם? נרצה לקורע אותו! לפוצץ אותו! כולנו נקרא לו בוגד!! אז אותו דבר? פה! אדם שמוציא זרע לבטלה הוא ב-ו--ג-ד בה' יתברך! הוא מוציא נשמות מרשות הקדושה לרשות הטומאה! ותבינו מה מחכה לאותו אדם אחרי 120 שנה.. הוא גורם בושה לשכינהה קדושה.. גורם צער לקדוש ברוך הוא.. המלאכים בשמיים רוצים לקורע אותו!! ככה אומר הזוהר הקדוש!! אתם מבינים מה זה??

מ-וציא ז-רע ל-בטלה..רשי תבות מזל!! לומר לאדם שכל המזל שלו כל הצלחה שלו כל השפע שלו ה-כ--ל במה בתלוי?? בזרע שלו!! אם אדם שומר את ברית הקדוש לא פוגם בברית לא מוציא זרע לבטלה! יש לו מזל הצלחה בריאות פרנסה ה-כ--ל! אבל אם חס וחלילה אדם שפוך זרע לבטלה.. פוגם בברית הקדוש.. כל השפע שלו הולך לחינם.. נשפך לזבל.. ואז באים על אותו אדם צרות אסונות מחלות בעיות.. אין אין אין תבינו א--י-ן עוון יותר חמור כמו עוון הזה!! אין עוון שפוגע באדם שהורס את אדם כמו עוון הזה!!! גם במחינה רחונית וגם מבחינה גשמית!! הרמב"ם הקדוש היה רופא אחד הגדולים שהיו! עד היום הולכים אחרי התרופות של הרמב"ם הקדוש! ובאו תיראו מה אומר הרמב"ם הקדוש בספר שלו.. משנה תורה לרמב"ם הלכות דעות פרק ד הלכה יט..

אומר המרב"ם הקדוש "שכבת זרע היא כוח הגוף וחייו ומאור העינים ככל שתצא ביותר הגוף כלה וכחו כלה וחייו אובדים וזקנה קופצת עליו וכוחו תשש ועיניו כהות {ראיתו נחלשת..} ואמרו חכמי הרופאים אחד מאלף מת בשאר חולאים ואלך מרוב תמשיש מרוב בעילות לפיכך יזהר בדבר הזה אם רוצה לחיות בטוב..." שמעתם מה זה???? אדם שמוציא זרע לבטלה הוא גומר את החיים שלו! גומר את הבריאות שלו!! הוא פוגע בעצמו!!! "גופו כלה.. חייו אובדים.. זקנה קופצת עליו.." אתם מבינים מה זה?? כל אדם שמוציא זרע לבטלה.. כמה זמן הוא נהנה אה? כמה שניות וז-ה--ו! אחרי זה? מרגיש עייף.. מרגיש גמור.. אין לו כוח לכלום! כי כל הכוח של אדם? זה הזרע שלו!! ותיראו מה עוד הוא כותב " אמרו חכמי הרופאים 1 מאלף מת מות רגיל.." יעני 999 בני אדם בגלל מה מתים?? רק בגלל שמוציאים זרע לבטלה! בגלל זה? החיים שלהם הולכים ונגמרים!! וזה עובדה.. תיראו אנשים זקנים.. הולכים ונדפקים מיום ליום הינה דודו טופז.. כמה בנות היו לו?? בלי סוף.. ותיראו אותו.. השכל שלו נ-ד-פ-ק! הזרע שלנו? זה הכוח שלנו! זה הבריאות שלנו!! זה החיים שלנו!!

אז רואים? גם מבחינה רוחנית זה הורס תאדם! וגם במחינה רפואית זה פוגם בבריאות של אדם!! אין אין אין תבינו כל היסוד של התורה כל היסוד של אדם? זה שמירת ברית הקדוש! אברהם יצחק יעקב משה יוסף הצדיק.. דוד המלך.. חח בגלל מה נראה לכם ה' יתברך אהב אותם?? בגלל מה ה' יתברך רצה אותם? בחר בהם? רק בגלל דבר 1.. ששמרו על ברית הקדוש שלהם! שלא ישחיתו את זרעם לבטלה!! ואני יביא לכם לזה הוכחות מתורה! אברהם אבינו בעקדת יצחק ה' יתברך מברך אותו מלאה ברכות תפתחו תיראו.. ובסוף מה כתוב "עק-ב אשר- שמע-ת בקול-י.." סופי תבות יוצא לכם אותיות "ברית.." לומר לנו בזכות מה אברהם אבינו קבל את כל הברכות אלה בזכות מה ה' יבתרך אהב את אברהם אבינו?? בזכות הברית!! שהוא שמר על ברית הקדוש שלו!! לא פגם בברית הקדוש! מבינים מה זה??
    יצחק אבינו.. תיראו מה זה תחשבו עכשיו אנחנו נרצה להתחתן נלך נקרא לחבר שלנו נגיד לו "תלך תביא לי אישה ואני התחתן איתה.." חח מישהו מאיתנו יעשה דבר כזה?? חחח לא! אבל תיראו את יצחק אבינו הלך שלח את אלעזר עבד אברהם.. שלח אותו לביא לו אישה.. למה הוא לא הלך בעצמו?? כי הוא רצה לשמור על העינים שלו! לא רצה חס וחלילה להסתכל על דברים אסורים וחס וחלילה לפוגם בברית הקדוש!! מבינים מה זה?? תיראו איזה מסירות נפש היתה לו בשביל לשמור את ברית הקדוש!!
    יעקב אבינו... לפני שהוא נפטר הוא אמר לראובן הבן בכור שלו אמר לו "ראובן ראשית אוני.." מה הכונה? אומר רש"י הקדוש תפתחו תיראו שאתה הזרע הראשון שיצאת ממני.. מבינים מה זה?? הלואי עלינו שזרע הבא שיצא מאיתנו זה יהיה אחרי החתונה שנרצה לביא ילדים...
    יוסף הצדיק.. אךךך אשת פוטיפר תפתחו בתורה תיראו.. רצתה לשכב איתו! להיות איתו! תחשבו עכשיו בחורה הכי הכי יפה בעולם תבוא תגיד לך "בוא תשכב איתי.." חח אנחנו ה' ירחם.. אבל יוסף הצדיק??? קדוש קדושים!! לא מסתכל עליה בכלל! לא רואה אותה!! ברוח ממנה!! למה?? כי הוא לא רוצה לפוגם בברית הקדוש שלו!! לא רצה ליכשל!! ובזכות זה מכינים אותו "צדיק.." הוא היחידי מ12 השבטים שקוראים לו צדיק.. למה? כי הוא עמד בנסיון של אישה!! לומר לנו שמי שלא מוציא זרע לבטלה הוא צ-ד--י--ק!! זה צדיק אמיתי! מבינים??!
    משה רבינו.. בזכות מה ה' יתברך בחר דווקא בו שיגאל את ישראל.. שיביא לנו את התורה יודעים?? כתוב במדרש שמשה רבינו הרי ברח מפרעה אחרי שהרג את המצרי והוא חי בכוש.. היה מלך בכוש.. ובקיצור הוא היה שמה מלך 40 שנה.. וחתנו אותו אם אישה.. עכשיו אישתו? היתה גויה.. ומשה רבינו במשך 40 שנה לא התקרב אליה!! שמעתם מה זה?? ל--א-- -ה-ת--ק-ר-ב- --א-ל-י--ה-!!! אתם קולטים? אישתו! שייכת לו! אבל משה רבינו? לא נגע בה!! למה? כי היא גויה!! הוא לא רצה לפוגם בברית הקדוש שלו!! ובזכות זה אומר המדרש ה' יתברך בחר בו להנהיג את ישראל!!

תבינו כל מה שה' יתברך אוהב את אדם.. רוצה את אדם.. מעלה את אדם.. כל זה?? איך שהוא שומר את ברית הקדוש שלו!! תיראו אבות הקדושים כל המעלות שלהם כל הברכות שלהם הכל בזכות מה?? בזכות זה ששמרו את ברית הקדוש שלהם!! לא הוציאו זרע לבטלה!! לא פגמו!!!

עכשיו יש 3 דרגות של החטא הזה.. שכל דרגה? יותר ויותר חמורה משניה.. זה יותר עונות יותר פגמים ויותר קילקולים...
    1 הדרגה הראשונה זה אדם שמוציא זרע לבטלה לבד.. {יעני במילים שלנו עושה ביד ה' ירחם..}
    2 אדם שמוציא זרע לבטלה עם בחורה...{יעני ששוכב עם בחורה.. זה חמור יותר מראשון כי פה גם הוא שוכב איתה שהיא טמאת נידה.. זה גם עוון של גילוי עריות! והרבה לא יודעים את זה.. אבל זה נושא מפני עצמו..נכתוב לכם את זה בעז"ה בימים הקרובים...}
    3 והדרגה השלישית שהיא הכי הכי חמורה זה אדם ששוכב עם גויה!! זה?? ה-כ-י חמור שיש! אין אין אי אפשר לתאר את זה במילים א-י--ן עכשיו תגידו "מי שכב עם גויה.." חח מי שפה הלך לזונה פעם אחד בחיים שלו. ששכב עם זונה.. 100% הוא שכב עם גויה! למה? כי כל הזונות מאיפה מביאים אותם?? מרוסיה..וזה.. הם? גויות!! ואדם ששוכב עם גויה? ש-י-ר--ו-ץ לרב לבקש תיקון!! כתוב בספרים הקדושים אדם ששוכב עם גויה ונולד להם מיזה ילד... והוא חוזר בתשובה... עד שאותו ילד שנולד לו מגויה הזאת לא מת התשובה שלו לא התקבלה בשמיים!! אתם מבינים מה זה?????? אתם קוטלים?? כל עוד הילד הזה חי בשמיים לא קבלו את תשבתו! תבינו כמה זה חמור !!

כתבתי לכם נושא שלם על שמירת עינים.. כמה זה חשוב לשמור את עינים!! חאלס חבר'ה באש אתם תשחקו? בחיים לו! אז אותו דבר שמירת הברית!! תבינו זה? א--ש! אדם שפוגם בברית מתעסק באש!! הרבה אנשים אומרים לי "אני רוצה לשמור תעינים אבל קשה לי.. אני לא יכול.." ברור שאתה לא יכול אם אתה מסתכל על בנות.. רואה בנות בר מנן.. מדבר איתם.. ב1000% תפוגם בברית!! אדם שרוצה לשמור על ברית צריך להתרחק מנשים! כמה שפחות דיבורים כמה שפחות להסתכל עליה... ועכשיו תגידו "מה נעיף את כל ידידות שלי.." כ-ן-!! עדיף שתעיף אותם ותיהיה עם הקדוש ברוך הוא! ולא עם הסטרא אחרא!! לא עם כוחות הטומאה!! "נשים.." אותיות שומר נפשו ירחק מהם!! שמעתם מה זה?? אמרתי לכם "משביעו רעב.." מי שכל היום הראש שלו זה "בנות בנות בנות בנות.." הוא? מ-ס--כ-ן!! הוא? אומלל!! כל החיים שלו הוא יחפש את זה וירצה את זה! אבל אדם שאין לו נשים בראש.. לא מסתכל עליהם.. לא מדבר איתם אחד כזה? השכינה עליו!! הוא קדוש קדושים!! אף אחד לא יכול לוזיז אותו!! אחד כזה?? "מרעיבו שבע.." הוא? שבע!! זה לא בראש שלו בכלל!!! מבינים מה זה???

זה כמה אתרים על שמירת ברית הקדוש... אתרים שמצוה וחובה לפרסם את זה לכולם!! זה גם תיקון גדול לפגם הברית...

כנסו לפה זה דרשה מיוחדת של הרב דניאל זר שליט"א על שמירת ברית הקדוש!!! כולה שעה כדאי מאוד לראות מחזק לאללה!

http://rabenu.co.il/ordavid/wimpdow.php?h=playw.php%3Fvid%3D1%26file%3D764kdu...

וכנסו לפה זה נושא מיוחד שכתוב על שמירת ברית הקדוש.. גם מהרב דניאל זר שליט"א

http://rabenu.co.il/ordavid/qa/kdushat.shtml

וכנסו לפה.. זה אתר מיוחד על שמירת הברית "אוננות פוגעת במזלו של אדם.." אתר חזק לאללה!!

http://www.shmirat-habrit.co.cc/

וגם זה אתר ח-ז--ק לאללה! "שומרי ברית הקדוש.."

http://www.2all.co.il/Web/Sites/shomreybrit/

וייאלה חבר'ה.. יש לנו ברית עם ה' יתברך?? -----------> תשמרו עליו!! אל תפגמו בברית שלכם!!! ואני ידוע שזה קשה מאוד מאוד זה קשה!! אבל? כל התחלות קשות!! אדם תחזיקו מעמד שבוע אחד בלי לפוגם.. ואז? כבר מהשמיים יעזרו לכם!!! ככה כתוב בספרים הקדושים וגם אם חס וחלילה פגמתם? אז מה!! תקמו תמשיכו להתחזק!! להתקרב לה' יתברך אל תייאישו!! אוהב אתיכם חבר'ה!!

תפיצו כמה שאתם יכולים !!!!!!!!!!!!!! לא צריך לירשום כל הזכויות שמורות
    נערך לאחרונה על ידי harielfhima; 13-07-2009 בשעה 16:40.

2. קישורים ממומנים

יהודי בן של האוואטר של MaroKaI
    לייקים
    12
    נקודות
    0

יאלה חפרתם.. דוגרי אין לי מושג איך חז"ל הגיעו לזה שאסור להשחית.. ודוגרי אין בן אדם אחד בעולם הזה שלא "השחית" גם הרב הכי מקובל "השחית"..

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

איך אתה מדבר ימעפן

מה אתה בכלל שם תמונה הקב"ה אנחנו אוהבים אותך

משתמש ותיק האוואטר של Uiop
    לייקים
    2
    נקודות
    211
    משפט מחץ
    ציפור קטנה לחשה לי שאתה קורא לי את משפט המחץ

קראתי קצת יותר מדי ארוך
    גם מי שכתב אתזה מזדיין ולא מאמין בזה

Ori
    אורח

איזה כייף עוד אחד שצריך להסביר לו שכל המנטרה הזאת של זרע לבטלה זה בול שיט..
    ואני אפתח בסיטואצייה..
    זוג נשוי מקיימים יחסי מין לצורך ההנאה.. זרע לבטלה?
    אותו זוג החליט להביא ילדים לעולם אחרי שממש הם התחילו לשעמם אחד את השני עשו את המעשה חיכו חיכו כלום לא ילד ולא נעליים... זרע לבטלה?
    ניסו עוד מספר פעמים ללא הצלחה לבסוף החליטו לפנות למומחים כל אחד בתחומו האישה לגיניקולוג והבחור לאורולוג
    תוצאות האישה עקרה דילמה.. האם עכשיו מותר להם לקיים יחסי מין הרי הזרע יהיה לבטלה לא לצורך פרו ורבו אלא רק בשביל הכייף.. זרע לבטלה?
    יש לי עוד אלפים תן מילה ואני מציף לך פה את האשכול בהסברים מדוייקים למה אתה מקשקש!!
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 14-07-2009 בשעה 17:54.

משתמש כבוד
    לייקים
    16
    נקודות
    -131

ציטוט נכתב במקור על ידי Ori צפיה בהודעה
    איזה כייף עוד אחד שצריך להסביר לו שכל המנטרה הזאת של זרע לבטלה זה בול שיט..
    ואני אפתח בסיטואצייה..
    זוג נשוי מקיימים יחסי מין לצורך ההנאה.. זרע לבטלה?
    אותו זוג החליט להביא ילדים לעולם אחרי שממש הם התחילו לשעמם אחד את השני עשו את המעשה חיכו חיכו כלום לא ילד ולא נעליים... זרע לבטלה?
    ניסו עוד מספר פעמים ללא הצלחה לבסוף החליטו לפנות למומחים כל אחד בתחומו האישה לגיניקולוג והבחור לאורולוג
    תוצאות האישה עקרה דילמה.. האם עכשיו מותר להם לקיים יחסי מין הרי הזרע יהיה לבטלה לא לצורך פרו ורבו אלא רק בשביל הכייף.. זרע לבטלה?
    יש לי עוד אלפים תן מילה ואני מציף לך פה את האשכול בהסברים מדוייקים למה אתה מקשקש!!
    איךךךךךך זה לבטלה אם הם ניסו להביא ילד לעולם??
    אם היא עקרה אז זה כן לבטלה כי זה ברור שהם לא יכולים להביא ילדים, אבל אם הם לא ידעו את זה לפני זה, וניסו להביא אז זה לא לבטלה.

L&D - http://www.kipa.co.il/ask/show/98819

harielfhima - אשריך אח שלי

כל השאר - אל תשפטו אחרים סתם. אתם לא יכולים לדעת מה הוא עשה ומה לא.

Ori
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי Aviv צפיה בהודעה
    איךךךךךך זה לבטלה אם הם ניסו להביא ילד לעולם??
    אם היא עקרה אז זה כן לבטלה כי זה ברור שהם לא יכולים להביא ילדים, אבל אם הם לא ידעו את זה לפני זה, וניסו להביא אז זה לא לבטלה.
    אז אתה בעצם אומר טוב כל הזין אסור להם לקיים יחסי מין יותר זהו התנזרות מוחלטת..?!
    כן אני בטוח שהדת תעשה דבר כזה תגיד להם תשמעו נדפקתם תתגרשו יש לכם אישור היא מוצר פגום...

משתמש כבוד
    לייקים
    16
    נקודות
    -131

ציטוט נכתב במקור על ידי Ori צפיה בהודעה
    אז אתה בעצם אומר טוב כל הזין אסור להם לקיים יחסי מין יותר זהו התנזרות מוחלטת..?!
    כן אני בטוח שהדת תעשה דבר כזה תגיד להם תשמעו נדפקתם תתגרשו יש לכם אישור היא מוצר פגום...
    ניסיתי, באמת שניסיתי להבין מה שכתבת אחי.. תסביר את עצמך למה לא הבנתי מילה.

Ori
    אורח

ניסיתי, באמת שניסיתי להבין מה שכתבת אחי.. תסביר את עצמך למה לא הבנתי מילה.
    אתה אומר בעצם לזוג הזה אסור לקיים יחסי מין יותר זהו קפוט סגור..
    ברגע שהם יקיימו יחסי מין (והם יודעים בוודאות שהאישה עקרה..) זה יהיה חטא זרע לבטלה?!

משתמש כבוד
    לייקים
    16
    נקודות
    -131

כן. לגבר אסור.

Ori
    אורח

כן. לגבר אסור.

חח טוב אם אתה אומר אז כניראה הוא נדפק, שיהיה לו בהצלחה..
    טוב רציתי להביא עוד דוגמאות אבל ניראה לי שבגישה כזאת זה לא ממש יעזור..

וסתם שתדע יש כתב הלכה שאומר שעל זוג נשוי למלאות את צרכים אחד של השני פשוט רציתי לראות מי ישלוף לי את זה ראשון חבל שלא חפשת קצת לפני שענית לי...
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 14-07-2009 בשעה 18:16.

משתמש כבוד
    לייקים
    16
    נקודות
    -131

תביא לי את הכתב הלכה הזה.. ואני מתאר לעצמי שלא מתכוונים לצרכים מהסוג הזה.

Ori
    אורח

מדברים בדיוק על הצרכים האלו זה בדיוק מה שהדיון היה עליו...
    אני לא זוכר איפה הביאו לי אותו אני אחפש יותר מאוחר...

משתמש כבוד
    לייקים
    16
    נקודות
    -131

טוב אם תמצא תשלח לי בהודעה פרטית. תודה.

Ori
    אורח

אין בעד מה..
    תראה להגיד לך דוגרי רק בגלל פסוק ההלכה הזאת אפשר להבין שזה סתם לחפש יוצא מין הכלל כדי להצדיק מעשים שיצאו מין החוק לפי ההלכה וברגע שאני אמצא אותו אני גם ארחיב למה אני מתכוון

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:21.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,192 | הודעות: 8,150,774 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect