הבנתי שהולך לצאת DX11 ומשחקים חדשים יתמכו רק בזה או משהו כזה
אז אם מתכננים לקנות מחשב חדש בחודש הבא, עדיף לקנות מחשב עם כ.מסך בינוני יחסית בשביל לשדרג בעתיד הקרוב לכרטיס תומך DX11?
או שמה?
הבנתי שהולך לצאת DX11 ומשחקים חדשים יתמכו רק בזה או משהו כזה
אז אם מתכננים לקנות מחשב חדש בחודש הבא, עדיף לקנות מחשב עם כ.מסך בינוני יחסית בשביל לשדרג בעתיד הקרוב לכרטיס תומך DX11?
או שמה?
|
|
אם המחשב לא דחוף אז הייתי מחכה לגמרי.
אם אתה צריך מחשב אז כבר תקנה מחשב טוב.
כי אתה יכול לומר אותו דבר על כל שדרוג בגלל שעולם החומרה מתחדש כל כך מהר.
למשל, אל תקנה עכשיו, עוד חודשיים תיהיה ירידה ענקית.
או הולכים לצאת הכרטיסים החדשים של ASUS או הזכרונות של OCZ....
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אתה תמיד יכול לחכות.
וזה חרטא משחקים תמיד יתמכו אחורה בDX10 וגם ב9
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
יתמכו זה לא בדיוק נכון או יותר נכון להגיד לא תמיד תלוי אם הטכנולוגיה לא תשתנה ורק תשתדרג כמו שעד עכשיו קרה.
אבל לגבי חווית המשחק זה משנה מאוד אם זה יהיה 9 10 או 11 כי בכל אחד ניתן להשתמש בפילטרים טובים יותר ובפיצ'רים שלא מסוגלים טכנולוגית להופיע בגרסאות קדומות יותר אז כמה שיותר רחוק יותר טוב.
בכל מקרה אם אתה גיימר אמיתי זה אמור לשנות לך אם אתה משחק מידי פעם או אפילו כל יום אבל אתה לא מכור לזה אז אין צורך קנה כרטיס איכותי ותהנה ממשחקים לפחות לשנתיים אני עם X800PRO (שהפך ברבות הימים עם צריבת ביוס חדש ל XT) שירת אותי נאמנה שלוש שנים במשחקים שונים ומגוונים בלי להוריד מחווית המשחק כמעט.
אז תעשה את החושבים שלך
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!