|
|
יבגני, אתה גם טועה וגם צודק. אם תלחץ על המצמד, המנוע ינתק מהסרן שמניע את הגלגלים והרכב לאט לאט יאט. ברגע שתעזוב את המצמד, האוטו ימשיך לסוע או יכבה, תלוי במהירות.
ואגב, אותי לימדו להעביר הילוכים לפי הסל"ד בהתאם לרעש המנוע.
נערך לאחרונה על ידי Fabio; 14-07-2009 בשעה 16:46.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
ממש לא, ברגע שהמצמד אינו לחוץ! לגלגלים ישנה סוג של התנגדות מצד המנוע (במידה ואינך לוחץ גז, אלא רק על הבלם).ברגע שהקלאצ' לחוץ, בעצם לגלגלים אין שום התנגדות מצד המנוע והם פשוט ממשיכים עם האנרציה שלהם.
תעשה ניסוי (במיגרש חנייה ריק), סע בהילוך שני, תגיע עד 40 קמ"ש (או יותר אם בא לך, אבל תישאר באותו הילוך) ואז תעזוב את כל הדוושות, תיראה איך הרכב יאט עד למהירות מינימלית (ואפילו בסופו של דבר לא יתכבה! - אם לא תיגע בבלם), לעומת זאת תעשה את אותו הדבר, תעזוב את כל הדוושות, ולחץ על הקלאצ', תיראה איך פיתאום האוטו טס קדימה.
ותיראה שיקח לו הרבה יותר זמן להאט.
נסה ותיראה, ואז דבר איתי על זה שהבלימה טובה יותר על קלאצ' לחוץ, כי זה ממש לא כך!
נ.ב
כל הכתוב בהודעה זו הוא על בסיס ידע שלי בלבד, ואיני מתיימר להיות מבין בתחום.
כל דבר שתעשו בהתבסס על הודעה זו הוא על אחריותכם בלבד!
אין אני אחראי על כל נזק שיגרם לכם בעבקבות דברים מפגרים שתעשו ביגלל קריאת הודעה זו.
נערך לאחרונה על ידי DIESEL POWER; 14-07-2009 בשעה 17:34.
Berlingo כי לפעמים... פשוט אין ברירה
או חגי: לך לשטח עם אופנוע KTM
לפני פניה חדה בשביל חצץ תוריד 2 הילוכים במקביל ועזוב קלאצ'. דבר זה ינעל אחורי וישגר אותך במופע בלט מדהים ביופיו אל עבר הפניה
אם לא הבנת
נערך לאחרונה על ידי eaxs; 14-07-2009 בשעה 17:42.
Savage 2
חולצות ובלייזרים אלגנט :
אתה עוקב אחרי מה שאתה כותב או שאתה סתם מתלהם נגדי כדי להראות שגם אתה מבין משהו?
לצערי תוך כדי אתה רק מוכיח ההפך.
אמרתה שהבלימה טובה יותר כאשר הקלאצ' לחוץ, מכאן הבאתי לך את הדוגמא מדוע אתה טועה. אף אחד לא אמר שלא צריך לבלום עם הבלם, אבל גם לא צריך להחזיק את הקלאצ' בזמן הבלימה (כמו שאתה אמרת) כי זה לא מסייע לבלימה, אלאל ההפך.
"אם תלחץ על המצמד,מנוע ינתק מהסרן שמניע את הגלגלים המנוע יתנתק מתיבת ההילוכים, שמניעה את הסרן. והרכב לאט לאט יאט לא, וביגלל זה נתתי לך את הדוגמא בהודעה הקודמת שלי, לחיצה על הקלאצ' לא תגרום להאטת הרכב, מה גם, שאם תשלב את לחיצת הקלאצ' תוך כדי הבלימה, לבלמים יהיה יותר קשה לבלום את הרכב, מאשר כאשר הקלאצ' איננו לחוץ. ברגע שתעזוב את המצמד, האוטו ימשיך לסוע או יכבה, תלוי במהירות. אם לא תיגע בשום דוושה, לא משנה באיזה מהירות, האוטו מהר מאוד (יחסית כמובן) יגיע למהירות זחילה, אך לא יתכבה, אלא אם כן תגע בבלם"
תגובות שלי באדום.
Berlingo כי לפעמים... פשוט אין ברירה
אתה בכוח לא מבין, או שברצינות משהו הסתבך אצלך?
שמע, אם תלחץ על המצמד, הרכב ייעצר בסופו של דבר. אם תקרא שוב, תראה שרשמתי שייקח לרכב זמן להאט.
ברגע שתעזוב את המצמד, הוא יחזור ויתחבר לתיבת ההילוכים ולמנוע, מה שיגרום למנוע להמשיך להניע את הגלגלים, באותו הרגע ! אף אחד לא מדבר פה על מה יקרה בסופו של דבר.
חולצות ובלייזרים אלגנט :
שוב פעם מה עם השאלהה שלי??!!?!?!?!?