קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פרסום] תמונות של הרגע האחרון וכמה בדיחות.* חזק *
    על ידי ShaharCohenTC בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 21-04-2011, 13:05
  2. [דיון] דיון של הרגע האחרון... אום אל פאחם vs. בית"ר
    על ידי ilay8 בפורום עספור
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 23-03-2010, 13:06
  3. YEAH.... הרגע קניתי דאבל פדל:)
    על ידי VoRniX בפורום כלי נגינה
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 13-04-2008, 16:57
  4. תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 15-09-2005, 22:43
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

התנגדות של הרגע האחרון - Mystery Method =]

ברירת מחדל התנגדות של הרגע האחרון - Mystery Method =]

assistance

המעבר מנוחות לפיתוי

הבאת את הבחורה אליך הביתה או ההיפך, אתה רוצה לעבור מנוחות לפיתוי:
    בראש ובראשונה סביר להניח שהיה לה חבר לפניך וכנראה שאפשר להניח שהיא גם עשתה סקס בעבר, אם היא עשתה סקס בעבר אז בשבילה זה דבר נורמאלי,
    בדרך כלל מה הם הדברים הסטריאוטיפים ליצירת אווירה לפני הסקס?: יין, נרות, מוסיקה שקטה, וכו' מומלץ להיעזר בבחורה ליצירת אווירה לפני הסקס.
    חדר שמוכן מראש לזיונים יוצר פחד! לכן, מומלץ לבנות איתה לאט לאט את "איזור" הפיתוי
    ולהיעזר בדברים כמו יין, נרות וכו' שיבואו לטובתנו (לגרום לה לנוחות ע"י כך שהיא יוצרת ביחד איתך את האווירה של הפיתוי).
    לדוגמא: תדליקי בבקשה את הנרות בחדר... (בינתיים אתה הולך לעשות משהו אחר...),
    תבחרי דיסקים לשמוע מוזיקה/ תביאי יין/ לכי להתקלח.

איך להכניס את זה בתוך הסיטואציה:

לדוגמא: אנחנו מתחילים להתנשק, אני עוצר באמצע ואומר לה משהו כמו: "מותק, אנחנו צריכים להפסיק", "בא לך לבחור לנו משהו לשמוע?"
    הבחורה מכינה את אזור הפיתוי איתך. בזה שהיא עושה את כל הדברים הלאה, זה גורם לה להרגיש בנוח, (אם היא לא הייתה מרגישה בנוח, היא לא הייתה עושה את זה).
    אתה גורם לה לעשות דברים בשבילך, כגון: "את יכולה לסגור בבקשה את הוילון בשבילי?", "אני הולך להתקלח וכבר יוצא" (מקלחת זה כלי להראות לה שאתה לא הולך לזרוק אותה אחרי שאתה גומר).
    אז במקום לחרמן בחורה בצורה מטורפת, אתה בעצם עוזב אותה לבד ובמקום לגרות אותה על ההתחלה, אתה פשוט מכין את הקרקע לנחיתה (חשוב מאוד שהסקס יראה כמו חלק נורמאלי מהחיים שלך).
    זה ממש כמו שמשתמשים בקינו ידידותי ואז עוברים לקינו מוגבר (קינו ידידותי חייב להיות חלק נורמאלי ממך).

אם תראה לה שסקס זה דבר נורמאלי, הוא יהיה נורמאלי כמו ללחוץ לה את היד מתי שאתה נפגש איתה.
    משפטים שיכולים לגרום לזה להראות נורמאלי: "זה רק נשיקה", "זה רק מציצה", תגרמו לזה להיראות נורמאלי במקום לייחס לזה יותר מדי חשיבות כמו שבדרך כלל עושים.
    ואם היא אומרת משפט כמו: "בשבילי נשיקה/סקס/מציצה זה דבר מיוחד",
    אפשר לענות: "זה מיוחד כי אנחנו מיוחדים אחד לשני"/ "זה לא הנשיקה, זה עם מי את מתנשקת"/ "זה לא הסקס, זה עם מי את שוכבת", "זה לא משנה מה אנחנו הולכים לעשות, העיקר שאנחנו מרגישים טוב עם זה".

LMR זה משהו שמוטבע בתוך מערכת הרגשות של האישה:
    מהיכן מגיע הפחד של נשים מלשכב עם הגבר בפעם הראשונה?
    לפני 40000 שנה, אם גבר היה שוכב עם בחורה והוא היה משקר לה ומזיין אותה רק פעם אחת ועוזב, סביר להניח שהיא הייתה נכנסת להריון, היא הייתה צריכה לטפל בתינוק שהיא לא יכולה להאכיל ולא רק שהתינוק היה מת, אלה גם היא.

אתה צריך לגרום לבחורה להבין שהמוח שלך מחובר לרגשות שלה והיא לא תצא לך מהראש אחרי הסקס. ואני הגעתי ל 5 דרכים לפתור את הפחד של הבחורה לפני הסקס.

הערה חשובה:

5 השיטות להלן לא נועדו כדי לעשות מניפולציה על בחורה כדי לזיין ולזרוק, חשוב לי להסביר שאני הולך להישאר איתה אחרי הסקס.

להלן 5 דרכים כדי לפתור את בעיית LMR:

1. 7 שעות – מומלץ לבלות עם הבחורה מינימום 7-10 שעות, בכדי שהיא תוכל לבטוח בך שלא תזרוק אותה אחרי הסקס, בזה שנשארת איתה עד עכשיו (אפקט הזמן = נוחות). (7-10 שעות - בדרך כלל לוקח בין 3 ל-4 פגישות).

2. "אנחנו צריכים להפסיק" – עברו להן 7 שעות מרגע שהכרתם, ועדיין אתה מקבל LMR. אתם ממשיכים להתחרמן, ופתאום הבחורה אומרת לכם "אנחנו צריכים להפסיק, ההורים שלי ישנים למעלה... תבין את הבחורה ותפסיק ("את צודקת, אנחנו צריכים להפסיק") ותמשיך, תשימו לב שהיא לא אמרה תפסיק, היא אמרנו אנחנו צריכים להפסיק.
    אתה עונה: "נכון, אנחנו צריכים להפסיק" ואז אתה מוסיף "את יודעת מה עוד אסור לנו לעשות?"
    תוציא את הלשון שלך החוצה (ונותן לה נשיקה).
    ואז אתה שואל אותה: "את יודעת מה עוד אסור לנו לעשות?" (מרטיב כמה אצבעות עם הלשון ומכניס לה אותם למכנסיים). ותוך כדי אתה אומר לה (בקול סקסי) "אסור לנו לעשות גם את זה" תוך כדי שאתה עושה לה ביד.
    אישה לא יכולה להגיד לך אחרי 7 שעות שאני לא מכירה אותך מספיק ושהיא אומרת לך "אנחנו צריכים להפסיק", אתה מנטרל פחדים ע"י דיבור תוך כדי מעשה,
    בדרך כלל היא תגיד לך "אנחנו צריכים להפסיק, אני לא עושה דברים כאלה". אתה אומר: "אני
    יודע. גם אני לא עושה את זה, אבל מה שאנחנו עושים עכשיו זה כל כך נכון".

3. Freeze out – כולנו עושים את זה. לדוגמא בקינו מוגבר, שאתה שולח ידיים והבחורה מפסיקה אותך באמצע ואתה חוזר להיות פתאום נורמאלי - זה Freeze out.
    סביר להניח שהבחורה תשאל אותך שאלה כמו: "אתה כועס?"
    אתה עונה: "לא, לא קרה כלום" (הכול בגישה לא כועסת) ו-"את משעממת" (עם חיוך).
    למרות שעשית כבר 7 שעות ויצרתם ביחד אווירה בחדר (נרות וכו') יש סיכוי שעדיין היא לא תרצה לשכב איתך או שעדיין תפחד לשכב איתך.
    התנגדות של בחורה ברגע האחרון לא אומר שהיא לא רוצה סקס, זה אומר שהיא לא רוצה להתמודד עם הפחד של LMR. אל תיקחו את זה באופן אישי.

רוב הגברים אחרי שמקבלים לא, ממשיכים עדיין לנסות בכל זאת, אז הבחורה מעיפה את היד הצידה ואנחנו מנסים שוב ואנחנו מנסים לגעת למטה והיא מעיפה לנו את היד, אל תהיו כאלה! אל תילחמו בזה!
    ברגע שהיא אומרת לא! - לא אומר לא! (והיא הולכת לסבול בגלל זה), אנחנו לא הולכים לכעוס בגלל זה, פשוט עונים: "אני מבין", מפסיקים, וחוזרים לפעילות רגילה (לצפות בטלוויזיה, לבדוק מיילים, לשחק "סנייק" בפלאפון, לעשן סיגריה לבד וכו'), חוזרים למצב נורמאלי (מדברים על התוכנית טלוויזיה שאתה רואה וכו').
    מיסטרי: "בדרך כלל יש לי פק"ל משחק שחמט קטן בכיס, ובדרך כלל כשבחורה אומרת לי "לא", אני מוציא את המשחק שחמט ומשחק איתה. ואומר לה "את לא רוצה לעשות סקס, בואי נבלה קצת זמן איכות ביחד", קדימה, תורך...

Freeze out .4 הראשון ("העונש") צריך להיות 3 דקות בערך.
    מה עושים? הולכים למקרר לשתות משהו (בזמן הזה שאתה הולך אתה בעצם משאיר אותה לבד לשלוש דקות). ואז שאתה חוזר סביר להניח שהבחורה תשאל אותך אם קרה משהו: "תגיד לה כלום, הכול בסדר". וכשאתה חוזר אתה מתחיל שוב קינו מוגבר (לגעת לה ברגליים, לשחק לה בשיער) ומתחילים להתחרמן שוב פעם, ואתה עוצר שוב, סביר להניח שהיא תשאל אותך "למה עצרת?!" ואתה אומר לה: "שנייה אני רק מכבה את האור".

קח את הזמן כדי לבנות אצלה ציפייה.

* יש בחורות שאין להן פשוט LMR ומספיק שאתה מבלה איתם שבע שעות (או פחות) וזה זמן מתאים בשבילן לעשות סקס.
    בגלל שהקינו שלך מוגבר כל כך, אז אין שום בעיה לשכב איתה.

איך זה עובד בשטח (לדוגמא):
    הפריז-אאוט הראשון: אתה צריך לומר לה לעשות את מה שהיא לא רצתה לעשות בהתחלה. לדוגמא: אם היא לא רצתה להוריד חזייה, אתה פשוט אומר לה "אוקיי, אני מבין" ועושה לה פריז-אאוט 3 דקות. אתה קם, מכבה את הנרות, מדליק את האור וחוזר אחרי 3 דקות לחרמן אותה שוב והפעם אתה אומר לה "תורידי את החזייה, אין לי כוח להסתבך עם זה שוב פעם" אם היא שוב פעם אומרת לא, אתה אומר "אני מבין" ועובר לפריז-אאוט השני והפעם 10 דקות, אתה קם, מכבה את הנרות, מדליק את האור ונותן לה פריז-אאוט ל-10 דקות.

מה לא עובד:
    "זעם" – ("מה נסגר איתך אישה? אני פה! נו תני לי קצת אהבה, נו, עד שיוצא לנו להיפגש... איזה יבשה את") זה ממש לא עובד.
    "גירוי" – "ניסיתי לגרות ולגרות, לגרות ולגרות והיא אומרת לי לא! אני מנסה שוב פעם, היא אומרת לי שוב פעם לא! ואני ממשיך לגרות ולגרות" – לא עובד.
    "עקשנות" – יכולה לעבוד, אבל לא תמיד"

מערכת הרגשות שלנו נועדה כדי להיקשר לנשים (כמו גוזל שנקשר לאמא שלו).
    אהבה זה לא להיות כל הזמן עם מישהו, זה להיות רחוק מהבן זוג ולהתגעגע אליווהגעגוע גובר ככל שהזמן עובר.

לדוגמא: "אם אתה לא רואה אותה במשך שלושה ימים, כמות הזרע שלך תגדל ואתה תזריע אותה פי 3 יותר. הגוף שלנו אבולוציונית נבנה ככה שנזריע פי 3 יותר, אז במידה ואישה בגדה בגבר ואתה אחרי 3 ימים שהצטבר אצלך בגוף פי 3 זרע שכבת איתה, הזרע שלך יגבר על הזרע שכבר נמצא אצלה בכוס.

5. כבשת לי את המוח – מה שאתה צריך לשדר לבחורה זה שאתה תהיה איתה ולא משנה מה יהיה, אם היה סקס או לא, להראות לבחורה שהיא כבשה אותך.
    "אני לא יודע למה אני מרגיש ככה, אבל כבשת לי את המוח, אין חוברת הוראות שאומרת איך להיות אנושי, כל מה שאני יודע זה כשאת עוזבת את החדר אני תוהה איפה את"
    "אני יודע שרק נפגשנו אתמול והדבר המוזר זה שאני לא הפסקתי לחשוב עלייך, מה לעזאזל עשית לראש שלי?"
    את המשפטים האלה רצוי להגיד כשעה וחצי לפני ה-LMR, לדוגמא: בטלפון לפני שנפגשים (אחרי שעברו 7 שעות). רצוי לא להגיד את המשפטים הנ"ל בדרך הביתה וכמובן לא להגיד אותם כשאתה רק איתה במיטה כי זה יישמע מניפולטיבי.

הערה: המטרה של הפריז-אאוט זה "אם את לא רוצה לעשות סקס, אנחנו לא נעשה סקס, לא קרה כלום, אני עדיין הולך להישאר איתך בין אם נעשה סקס או לא".
    הערה: פריז-אאוט לא יעבוד במידה ויש לה חברה בחדר ליד שהיא יכולה ללכת לדבר איתה.

אחרי הסקס מומלץ לתת לבחורה הרגשה טובה ע"י כך שתעשה לה מסאג', תביא לה כוס מים וכו'.
    במידה ולא תעשו זאת זה יכול להוביל ל-LMR לפעם הבאה.

אל תעשו סקס ותלכו הביתה.

לא כל אישה רוצה שהגבר יישאר איתה אחרי הסקס אבל היא רוצה לדעת שבמידה והיא תרצה אז תהיה לה את האופציה הזאת.
    *תרגום: אורי

מיסטרי מדבר על LMR:
    http://www.youtube.com/watch?v=RJ9LP...layer_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=rgIA9...eature=related

קרדיט ענק לאמן ענק ,
    -Erik Von Markovik (mystery)
    Mystery Method
    נערך לאחרונה על ידי Xanax; 14-07-2009 בשעה 13:47.

2. קישורים ממומנים

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

תודה, בגיל שלי זה לא ממש יעזור, אבל נהנתי לקרוא =] אהבתצי מאוד את הקטע עם השחמט XD

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

מאמר פשוט מעולה, יפה מאוד.

משתמש מכור
    שם פרטי
    ד'
    לייקים
    7
    נקודות
    183
    משפט מחץ
    מי שלא מוחא כפיים - יהל"ם

כל האומנות פיתוי הזאת זה דבר נורא מכני.
    כל מה שצריך זה ביטחון, ולמידה מטעויות.
    מערכות יחסים צריכות להיות דבר טבעי, לא דבר כל כך טכני שצריך להתכונן עליו לפני
    Something In The way she moves,"
    Wha she moves like a whoe nigga!"

משתמש ותיק האוואטר של EnBlack
    לייקים
    366
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "Excuse me while I kiss that guy..."

מיסטרי הוא הגיבור שלי

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

מכיר תחומר...מושלם כמו כל דבר שהאדם הזה יצר \ פיתח

ד"א הקטע של "יצירת מצב לסקס " עם הבחורה זה יותר מסתם להתמודד עם הפחד
    זה גם מקרב אתכם כי אתם עושים את זה ביחד , חוץ מזה שזה בתת מודע גורם לה לחשוב שהיא עזרה ליזום או אפילו יזמה את הסיטואציה שמובילה לסקס (מה שמוריד כמובן את ההתנגדות לסקס)

ד"א ליאב
    יופי שאתה מביא חומר , אבל כבר הערתי לך שאתה לא מפרש מושגים
    אז מה אם יש אותו בדביק ? תסביר מה זה LMR ... זה נשמע כמו בדיקה רפואית כלשהי

LMR - Last minute resistance - משמע התנגדות של הרגע האחרון.
    הוא מקביל ד"א לFirst Minutes Resistance של גברים , מה שמונע מאיתנו לפתוח סטים(פחד הגישה הידוע לשמצה ) הן מקבלות פחד דומה ואפילו יותר חריף, לפני הסקס.

חוץ מזה אתה אחלה פריק ואני מת עליך ^_^
    נערך לאחרונה על ידי Xanax; 14-07-2009 בשעה 13:53.

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

i'm glad i've shaved

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:54.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect