קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 29-07-2007, 17:54
  2. תגובות: 35
    הודעה אחרונה: 27-05-2006, 03:22
  3. איזה ארוחת ערב אם מזל חחח
    על ידי guy555 בפורום דיבורים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 09-09-2005, 01:17
  4. אללה תגידו מזל טוב
    על ידי Fabio בפורום דיבורים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 16:36
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 54

מ-שחית ז-רעו ל-בטלה=מזל! נושא שכל ג-ב--ר ח-י-י-ב לקורא אותו!! על שמירת ברית הקדוש! וע - עמוד 3

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Ori צפיה בהודעה
    תשמע אחי אני אומר את זה רק פעם אחת וזהו אני לא דש בזה יותר
    יש דין הלכה אחד!
    והוא אומר שזוג נשוי מותר לו לפי דת להמשיך לקיים יחסי מין גם במקרה שהאישה עקרה..
    אי לכך ובהתאם לזאת זאת הנחה כוללת שמותר לשפוך זרע לבטלה ולכן מספיק ללכת סחור סחור ותתחילו להבין!
    אין שום חטא בזה!
    אוקיי נגיד תעשה מה שאתה רוצה אבל אני ממליץ לך לראות כמה סרטים על אנשים שעברו מוות קליני תשאל אותם אם מותר או אסור להוציא זרע לבטלה בסדר?

2. קישורים ממומנים

Ori
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי bmy צפיה בהודעה
    אוקיי נגיד תעשה מה שאתה רוצה אבל אני ממליץ לך לראות כמה סרטים על אנשים שעברו מוות קליני תשאל אותם אם מותר או אסור להוציא זרע לבטלה בסדר?
    חחחח אל תכריח אותי להיכנס לנושא הזה...
    אחרי 4 שנים של מחקר יש לי כמות מידע שוות ערך לכל תרילוגיית שר הטבעות (בכמות דפים)

הרב האשכנזי הראשי של אטרף
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    229
    נקודות
    328

לגבר מותר להיות עם אישה בהריון, אישה זקנה שאינה במחזור או אישה עקרה ואין בזה משום זרע לבטלה.

Ori
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי Daniel צפיה בהודעה
    לגבר מותר להיות עם אישה בהריון, אישה זקנה שאינה במחזור או אישה עקרה ואין בזה משום זרע לבטלה.
    הנה סוף סוף צדיק מחזק את דבריי אשרייך

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

בסדר אבל זה לא אומר שמותר להביא ביד התורה מתירה את זה כמו עוד כמה דברים כי היא יודעת שגם ככה אנשים יעשו את זה!

Ori
    אורח

בסדר אבל זה לא אומר שמותר להביא ביד התורה מתירה את זה כמו עוד כמה דברים כי היא יודעת שגם ככה אנשים יעשו את זה!
    זה כבר עיניין אחר ששוב אמרתי לך אני לא נכנס אליו כי יש יותר מידיי דעות לגביו..

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

חחחח אל תכריח אותי להיכנס לנושא הזה...
    אחרי 4 שנים של מחקר יש לי כמות מידע שוות ערך לכל תרילוגיית שר הטבעות (בכמות דפים)
    ובקשר לזה כדאי שתעמיק את המחקר שלך כי ראיתי כמה סרטים שה"גיבור" מספר על מה שקרה בגלל שהוא הוציא זרע לבטלה!

Ori
    אורח

ובקשר לזה כדאי שתעמיק את המחקר שלך כי ראיתי כמה סרטים שה"גיבור" מספר על מה שקרה בגלל שהוא הוציא זרע לבטלה!
    חחחחח תאמין לי שכיסיתי את כל הפינות אתה לא צריך לדאוג לי...

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

חחחחח תאמין לי שכיסיתי את כל הפינות אתה לא צריך לדאוג לי...
    אז אם כיסית את כל הפינות איך אתה אומר שמותר להוציא זרע לבטלה כשיש סרטים בהם האנשים בוכים רק מהמחשבה של מה שעשו להם בשמיים?

Ori
    אורח

אז אם כיסית את כל הפינות איך אתה אומר שמותר להוציא זרע לבטלה כשיש סרטים בהם האנשים בוכים רק מהמחשבה של מה שעשו להם בשמיים?
    אחי אמרתי לך אני לא רוצה להיכנס לזה!!
    באמת שאתה לא יודע על מה אתה מדבר 90% מהסרטים האלו זה חרטא ובול שיט!!
    זהו זה כל מה שאני יכול להגיד לך בנושא שלום והמשך ערב נעים..

אחי יש דין שאם גבר ואישה לא מצליחים להביא ילדים אחרי כמה זמו 5-10 שנים הגבר צריך לגרש את האישה אז אם היא עקרה הם לא נידפקו בעיינין המין כי אני לפחות לא מכיר הלכה שאוסרת מהאישה להביא ביד והגבר ימצע אישה אחרת לא עקרה!
    גבר אין שום דין כזה!! זה יהיה יותר חטא מאשר מצווה(אם אפשר לקרוא לזה מצווה)
    לנושא
    זרע לבטלה זה הדבר הגרוע ביותר שאדם יכול לעשות. אבל ברגע שאישה בהריון או עקרה הגבר חייב לספק את האישה גם אם זה אומר זרע לבטלה.
    גבר יוצאי את זרעו לבטלה רק בשביל שהאישה נאהבת ולא תרגיש רע עם עצמה בגלל שהיא עקרה.
    כשאישה בהריון הגבר חייב לספק את האישה בשביל שהיא תרגיש סיפוק וטוב עם עצמה ולא תרגיש רע שצריכים כל הזמן לעזור לה בגלל שהיא בהריון.

הא ואני זה בן(benes124) פשוט קיבלתי באן ואין לי מושג למה אני מקווה שיחזרו לי את המשתמש.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ
    אל תתחיל אם אתה לא מסוגל לסיים!

תגידו מה הולך כאן? מה זה הדיון הזה? מה השאלה בכלל?
    אני אפרט את הדינים שכתובים במפורש בשולחן ערוך כל אחד יכול לעיין בזה חלק מזה נמצא בהלכות עונה וצניעות וחלק נמצא בקדושה.
    אז ככה דבר ראשון על הגבר יש איסור חמור להוציא את זרעו לבטל! אין על זה דיון ושאלה בכלל!
    דבר שני חייב הגבר לספק את אישתו ביחסי אישות אם הוא תלמיד חכם לפחות פעם אחת בשבוע ואם הוא אדם רגיל לפחות פעמיים בשבוע ואם היא דורשת יותר אז הוא מחוייב יותר! ואין בזה שום עניין של שפיכת זרע לבטלה כי זה נשפך לאן שזה צריך להישפך.
    דבר שלישי גם אם אישתו עקרה זקינה או לא יודע מה הוא חייב בשמחתה שזה אומר לקיים איתה יחסי אישות בהתאם למה שאמרתי קודם!
    דבר רביעי ההלכה לא מחייבת אדם לגרש את אישתו אם היא עקרה לאחר עשר שנים אומנם היא כן ממליצה אבל היא לא מחייבת אותו.
    מה שכן היא מחייבת הוא להביא ילדים לעולם וזה אומר גם באופציה של אישה נוספת על האישה הנוכחית!
    דבר חמישי וזה בשבילך אור אם אדם מקיים יחסי אישות עם אישתו כל עוד הוא שופך איפה שצריך לשפוך אין כאן שום בעיה של זרע לבטלה לא משנה מה מצב אישתו! בעית הזרע לבטלה הינה כששופכים אותו לא במקום היחיד שציינתי קודם. ורק אם אתה רוצה מקור לכל העניין זה מספר בראשית פרק ל"ח ואני אתן את הציטוט לעניין ואני מקווה שפה יפסק הוויכוח "וַיֵּדַע אוֹנָן כִּי לֹּא לוֹ יִהְיֶה הַזָּרַע וְהָיָה אִם-בָּא אֶל-אֵשֶׁת אָחִיו וְשִׁחֵת אַרְצָה לְבִלְתִּי נְתָן-זֶרַע לְאָחִיו. י וַיֵּרַע בְּעֵינֵי יְהוָה אֲשֶׁר עָשָׂה וַיָּמֶת גַּם-אֹתוֹ"
    יום טוב ושבת שלום לכולם!
    Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200

כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
    אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

ציטוט נכתב במקור על ידי lemongrass צפיה בהודעה
    אני אפרט את הדינים שכתובים במפורש בשולחן ערוך כל אחד יכול לעיין בזה חלק מזה נמצא בהלכות עונה וצניעות וחלק נמצא בקדושה.
    אז ככה דבר ראשון על הגבר יש איסור חמור להוציא את זרעו לבטל! אין על זה דיון ושאלה בכלל!
    דבר שני חייב הגבר לספק את אישתו ביחסי אישות אם הוא תלמיד חכם לפחות פעם אחת בשבוע ואם הוא אדם רגיל לפחות פעמיים בשבוע ואם היא דורשת יותר אז הוא מחוייב יותר! ואין בזה שום עניין של שפיכת זרע לבטלה כי זה נשפך לאן שזה צריך להישפך.
    דבר שלישי גם אם אישתו עקרה זקינה או לא יודע מה הוא חייב בשמחתה שזה אומר לקיים איתה יחסי אישות בהתאם למה שאמרתי קודם!
    דבר רביעי ההלכה לא מחייבת אדם לגרש את אישתו אם היא עקרה לאחר עשר שנים אומנם היא כן ממליצה אבל היא לא מחייבת אותו.
    מה שכן היא מחייבת הוא להביא ילדים לעולם וזה אומר גם באופציה של אישה נוספת על האישה הנוכחית!
    דבר חמישי וזה בשבילך אור אם אדם מקיים יחסי אישות עם אישתו כל עוד הוא שופך איפה שצריך לשפוך אין כאן שום בעיה של זרע לבטלה לא משנה מה מצב אישתו! בעית הזרע לבטלה הינה כששופכים אותו לא במקום היחיד שציינתי קודם. ורק אם אתה רוצה מקור לכל העניין זה מספר בראשית פרק ל"ח ואני אתן את הציטוט לעניין ואני מקווה שפה יפסק הוויכוח "וַיֵּדַע אוֹנָן כִּי לֹּא לוֹ יִהְיֶה הַזָּרַע וְהָיָה אִם-בָּא אֶל-אֵשֶׁת אָחִיו וְשִׁחֵת אַרְצָה לְבִלְתִּי נְתָן-זֶרַע לְאָחִיו. י וַיֵּרַע בְּעֵינֵי יְהוָה אֲשֶׁר עָשָׂה וַיָּמֶת גַּם-אֹתוֹ"
    יום טוב ושבת שלום לכולם!
    מחזק כל מילה אשרך אחי

Ori
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי lemongrass צפיה בהודעה
    יום טוב ושבת שלום לכולם!
    זה אורי אבל לא נכנס לקטנות
    בכל מקרה לא טענתי שזהו זרע לבטלה אמרתי את הדבר ההפוך פשוט אני לא מקבל את ההנחה שזהו חטא לשפוך בכללי אבל שוב אני עם דעותיי

משתמש כבוד האוואטר של Li0rz
    שם פרטי
    ליאור
    לייקים
    2
    נקודות
    22
    משפט מחץ
    ואז! הזקנה..התפצלה לשניים..

לפי האמונה המטומטמת עם המלאכי חבלה וכל האקסטות האלה שהם לקחו
    זרע לבטלה זה זרע שבתכלס לא נוצל..אז אני שואל אתכם..
    מתוך מיליוני זרעים רק אחד נתפס..כל השאר מתים בדיוק כמו שקורה כשמישהו "משחית"

אז איך לעזאזל הזרעים האלה לא הופכים למלאכי חבלה וכאלה שלא היו בזמן של אקט לצורך מצוות פרו ורבו דווקא כן יהפכו??

(יודעים את התשובה לשאלה? כן? אז אתם על באנגים ואתם בסרט רע אחושרמוטה)

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:05.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,500 | הודעות: 8,151,082 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect