|
|
גיל 16 וחצי
הכי נורמלי
עידו123 לשעבר
הלקוח הראשון של מישל
זה בדיוק הקטע שאתם לא מבינים, כל אחד מוכן פיזית בגיל מאוד צעיר..
אבל זה לא אומר שהוא מוכן נפשית, לא מספיק להבין את המעשה ואת ההשלכות המיידיות שלו, צריך גם להבין את ההשכלות שלו על בן/בת הזוג זה לא רק סטוצ' וגמרנו יש לזה רבדים הרבה יותר עמוקים מזה.. עצם המעשה בגיל צעיר מוכיחה שאתם ממהרים להיפטר מתמימות שחייבת להישאר לכם עד גיל קצת יותר מתקדם...
יש דברים שאתם מפסידים בגיל הזה רק בגלל עצם המעשה..
תרצו להאמין או לא זה באמת משפיע עליכם בצורה שאתם לא באמת מסוגלים להבין אותה עד הסוף...
וחבל לי ששאני צריךך לחזור ולהדגיש את הנקודה הזאת.. כל טיפש יכול ללכת ולזיין בגיל 12.5.. רק בן אדם פיקח ידע להתעלות מעל החרמנות הזאת ולהתאפק...
עכשיו אני לא קורא פה לאף אחד טיפש חס ושלום פשוט... אתם צריכים לצאת כבר מהראש הזה של אני חרמן ואני חייב לזיין.
עצם זה שזה הפך לנורמה זה מראה את הפגם ההולך וגדל בתרבות שלנו..
היום כל אחד שמצליח לקנות קונדום הוא מלך העולם ואין אף אחד שיעצור אותו.
וזה לא נגמר בזה.. יש עוד דוגמאות לסדק הזה..
היום ילדים בני 12 מחפשים דרכים לשים את ידייהם על אלכוהול ועל סיגריות ועל מה לא, כל זה מתחיל מהגישה הזאת של אני מסוגל לחשוב לבד אז מותר לי...
אז זהו שלא ידידי פה הטעות שלכם וזאת הטעות שאני כל הזמן חוזר ומדגיש, אתם לא אדון לעצמכם, ויש סיבה אמיתית שעומדת מאחורי החוקים שקבעו.
אסור לעשן לפני גיל 18 לא חוקק סתם כי לאותו אדם שחוקק אותו היה משעמם באותו יום זה נתמך בהרבה מחקרים קלינים ופסיכולוגים
אסור לשתות לפני גיל 18 (למזלכם! ישנם מדינות שרק בגיל 21 מותר לקנות אלכוהול) חוקק מעצם אותם סיבות, וגם כן החוק האוסר על קיום יחסי מין עם אדם שלא מלאו לו 17 שנים...
להכל יש סיבה ומי אתם שתפקפקו בה?
קיצור חפירה לא קטנה נתתי פה אבל כל זה בא באמת במטרה לגרום לכם להבין ולהכניס לכם לראש את מהות האחריות הזאת שאתם נוטלים לידיים ברגע שאתם עושים את המעשה...
וזאת באמת שירתי האחרונה בכל הנוגע כי מאסתי מלנסות להביא לאוזנייכם מילות חוכמה..
נערך לאחרונה על ידי Ori; 19-07-2009 בשעה 00:19.
כה קוראים לזה טרום חובה
תקשיב שום מניע ושום שטויות
אנחנו סך הכל משתתפים בדיון מה לקחת את זה כל כך רחוק, אתה לא חשוב עד כדי כך אל תייחס לזה יותר מדי משמעות, כמו שאמרתי לך, לא מעניין אותך מה כתבתי=בעיה שלך...
לא מנסה להוכיח לך שום כלום, תזיין באיזה גיל שאתה רוצה כמה שאתה רוצה איך שאתה רוצה..
ומה לא מבין כלום תגיד לי מה?!
יש לי חברה שאני אוהב יותר מהכל, הגענו לזה ביחד זה ניקרא "אהבה" חפש את זה איפשהו אולי גם אתה תמצא משהו כזה, זה מעין דבר כזה שנותן לחיים שלך אור וסיבה, זה מה שמבדיל ביננו לבין חיות שורדות..
כן אז מתוך האהבה הגענו למצב של קיום יחסי מין, בידיעין שמה שאנחנו עושים זה יחסי מין ובשימוש באמצעי מניעה והכל.
אז את הזיוני שכל שלך תשמור למישהו שאכפת לו.
אני אישית מרחם שאתה מתאמץ כל כך כדאי להתנגד למה שאנחנו אומרים. אתה ואנבלק.
מזה אומר עליך?
מה המניע שלך? שגורם לך כל כך להתאמץ פה?
יפה קח את זה ותחשוב עם זה, ונגיד ואתה עדיין בתול, אוי שיט מי ישמע לכולם יש זמן וזה יקרה מתישהו אותו דבר גם לאנבלק ולכל הילדים בני ה12-13-14-15-16-17-99 לכולם זה יקרה מתישהו, ושזה יקרה סימן שזה היה צריך לקרות.
בסדר?!
שמעת מה שרציתה?
תודה עכשיו תעביר הלאה ואולי תפתח את הראש קצת.
ואנבלק אני בטוח שאם יצא לך לקיים יחסים בתקופה הקרובה אתה תשנה את כל הדרך חשיבה שלך לגבי זה.
מה לעשות עד שלא טעמת אתה לא יכול להגיד אם כן או לא.
ותסמוך עליי ותסמוך על כל המנוסים פה כי כולם יגידו לך אותו דבר חוץ מכאלו שעשו את זה בלי קונדום\גלולות שיכורים ועכשיו אוכלים סרטים לגבי הפלות וזה.
זה מטומטם כבר ואם זה יקרה לך אני לא מקנא בך בכלל.
אבל תסמוך עליי, אל תחשוב על זה יותר מדי (אני יודע שזה בלתי אפשרי), שזה יקרה אז זה יקרה.
אל תלחץ את זה.
לילה טוב, יום טוב, שבוע טוב אני באילת מחר אז קפצו לי יא חבורה של קקות ^^
זיפד הגבר בין הגברים) תודה רבה
)
אני מוכן להכין חתימות - כל חתימה גם ישנה שראיתם תעלה X נקודות- תלוי בעבודה
בידיוק ביום הולדת 17 אם חברה שלי שהיא בתאריך שלי
13 ו8 חודשים.
מעל 14 ומעלה לנשים,לגברים אין הגבלת גיל.וכמובן שצריך להיות 3 שנים הפרש לכל היותר.כלומר אחד בן 18 לא יכול לזיין אחת בת 14 לפני שמלאו לה לפחות 17.שאז מתבטל החלק של ה3 שנים.
סיגריות ואלכוהול לא קשורים לפה בשום אופן.אלה דברים שפוגעים בבריאות ובסקס אין שום דבר רע שיכול להרוג אותך.
בגיל 12-13 חשבתי בראש כזה שאני חייב לזיין כבר,זה לא הגיע לצערי או לטובתי מה שתחליטו.התבגרתי והבנתי שזה לא דבר כ"כ חשוב בחיים.כאילו זה דבר כיפי שצריך לחוות אבל אני אוכל לחיות בלעדיו :\ [טוב זה שקר]
לעשות סקס בגיל צעיר זה מצוין
זה שנקבות לא סיפקו את אנבלאק בעבר זה רק אומר כמה כואב לו בלב
שיש לו זין קטן ושהוא בתול בלי ביצים חחחחחחחחחחח
ועד שיזיינו אותו יצא עידן הקרח 5 אז אולי הוא רק יבין כמה שזה כיף וכמה שלא משנה הגיל
למה אנבלאק תסתכל על זה ככה אתה יושב משחק בפוקימון בגיימבוי וחברה שלך עושה לך ביד ומוצצת לך, זה שגוי?
אם כן אז אתה תישאר בתול עד סוף החיים