כבר מתחילת החופש ניסיתי לחפש עבודה ולא מצאתי חיפשתי פשוט בכל מקום.
האפשרות היחידה שלי היא להיות שליח כי יש לי רישיון על אופנוע אבל ההורים שלי לא הסכימו לי להיות שליח כי הם חושבים שבגלל הלחץ אני יעשה שטויות על הכביש,ובצדק הם חושבים כך אבל מה לעשות שאני חייב לעבוד יש לי תכניות לעשות עם הכסף הזה.
בתקופה הזאת גר איתנו דוד שלי,הוא אצלנו בערך חצי שנה הוא במעצר בית אצלינו.
הוא היה חשמלאי מוסמך לפני שהוא נכנס למעצר ועכשיו הוא הצליח להשיג עבודות במסגרת המעצר.
התכנון הוא שהוא יעסיק אותי אבל הבעיה שזה בשעות שלא נוחות לי וגם זה עבודת בניין קשה ולא נעימה כל כך.
אתמול דיברתי עם ההורים שלי והם הסכימו לי בסופו של דבר לעבוד בשליחויות.היום הלכתי ומצאתי עבודה כבר,דיברתי עם המנהל וסגרנו שאני אוציא כרטיס עובד ויתחיל לעבוד.
עכשיו אני קרוע בין שתי עבודות ולא יודע מה לעשות.מצד אחד עבודה בשליחויות זה אחלה כסף וטיפים ובשעות נוחות וגם משהו שאני אוהב לעשות.ומצד שני יש את העבודה אצל דוד שלי שהוא קצת אוכזב שאני לא יעבוד אצלו כי הוא צריך מיישהו שהוא יוכל לסמוך עליו אבל היום כבר תנסיתי בעבודה הזאת וזה נאחס צריך לחצוב בקירות ובסוף אני גם צריך לטאטא את כל הלכלוך.
קיצור מה לעשות? להתחרט מול המנהל בעבודה על השליחויות וללכת לדוד שלי למרות שזה עבודה שתגמר עוד מעט ואני לא אשיג את הסכום שרציתי? או פשוט להיות שליח ולתת לדוד שלי לשכור מישהו אחר.

ציטוט ההודעה