איך? תגובות בונות!
איך? תגובות בונות!
בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים
Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone
"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)
|
|
יפה מאוד!
היתה צריך לשים גם את התמונה המקורית,כדי שניראה
את ההבדל שנוצר וליכתוב תגובה ממש בונה.
אני אוהב אותך הדם שלי ירוק !
^קרדיט לHasee על הלמעלה^
הממ אני יותר חושב שזה מתאים לפורומים הגרפים יותר כמו גרפיקה ועיצוב אתרים אז מועבר לשם.
מוכר פריצה לפלייסטישן 3 למעוניינים אפשר לפנות עליי.
יפה מאוד,רק תוריד את הפלסטרים האלה זה לא קשור..
נחמד מאוד, אי אפשר ממש לתת על זה ביקורת בונה כי אני לא יודע איזה שינויים עשית בתמונה.
בכל מקרה, אם זה היה גדול יותר זה היה יותר יפה, ופחות אהבתי את המדבקות האלה בצדדים ואת הצבעים..
אולי הם היית עושה את הצבעים חשוכים כאלה ואפלים ומוסיף דמות או משהו היה יכול להיות מעולה.
זה יענתו מדבקות חבר'ה.. זה קשה לעשות..
תודה.
"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)
חחח... יפה
.אין על הנוסטלגיות שלי.
גרפיקה ועיצוב אתרים | חתימות וסמלים | פלאש ואנימציה
תמיכה גרפית | מדריכים גרפיים | כלים ועזרים למעצב
זה המקור
http://up118.siz.co.il/up1/ummjumex52mm.jpg
בכללי לא עשית כמעט כלוום חוץ מהמדבקות ומאיך שגזרת את התמונה
תוסיף עוד דברים שיהיה יותר מעניין
אבל נחמד.
נחמד מאוד
אממ רעיון נחמד ביצוע פחות
אממ המדבקות זה קודם כל לא כזה קשה(עשית את זה בפוטוסקייפ זה עבודה של חצי שנייה) אבל כל הכבוד על המאמץ אם יש פוטושופ תוסיף קצת אקשנים וטקסטורות ואז יצא מדהים (דרך אגב הבנתי את הרעיון שמאחורי המדבקות)
נחמד אחי ,
המדבקות לא ממש קשורות , אחלה צבעים ..