קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מאוהב בידידה בן 16 בקרוב
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 01-10-2007, 09:57
  2. לא יודע מה לעשות... מאוהב בידידה..
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 21-08-2007, 03:07
  3. בעיה..מאוהב בידידה.
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 18-08-2007, 18:15
  4. מאוהב בידידה.
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 10-07-2007, 22:43
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 33

[בעיה]מאוהב בידידה

ברירת מחדל [בעיה]מאוהב בידידה

אוףף איך נכנסתי למצב כזה שסיבך לי את כל החיים..
    יש מישהי ידידה ממש טובה שאני פשוט מטורף עליה ואוהב אותה ברמות שאין דברים כאלה ואף פעם לא הייתי ככה, ויוצא לנו להיות ביחד לפעמים לצאת פה ושם ועכשיו היא פנויה ואני פשוט משתגע כל פעם שאני הולך לראות אותה אני אומר שאני ירמוז לה על קשר שאני אוהב אותה משהו בעדין ואני לא אומר כלום! והגעתי כבר למצב שכל היום אבל כל היום אני חושב עליה לא נרדם כלום החיים שלי השתנו בגלה אני אמרתי לעצמי שבפעם הבאה שנהיה אני והיא לבד אני חייב להגיד ולגמור עם זה! אם כן אז כן והחיים שלי באמת ישתנו אם נהיה בקשר ואם לא אני יצאתי אפס אבל ממש אפס..והבעיה אני לא בטוח בכלל שהיא גם מרגישה משהו כלפיי אבל אני פשוט לא יכול לוותר עליה ל-א יכול! מה אני עושה...

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    2
    נקודות
    59
    משפט מחץ
    Let the game begin-mystery

לי אין כבר מה להגיד לך...סורי....
    מה שכן, תעבור פה על הפורום הזה, אולי אפילו לפני 20 דף..בדוק יהיה לך תשובה, מאות מקרים כמו שלך יש כאן

בהצלחה
    ככה זה שאת נראית מליון דולר.... מלא AFC רודפים אחרייך
    אבל לא אנחנו .... אנחנו גורמים לך לרדוף אחרינו בייבי
    ''פורום אומנות הפיתוי והפיקאפ של אטרף''

Ori
    אורח

מה אתה רוצה שיגידו לך שאתה עושה משהו כמו שצריך?
    אז לא אתה עושה הכל לא כמו שצריך, אתה יודע מה אתה צריך לעשות ומאיזה סיבה לא ברורה אתה מפחד לעשות את זה, מה אתה חושב שהודעה אחת בפורום תשנה את המצב הזה?
    אז הנה חדשות בן אדם, תפוס ביצים ותגיד לה, מה יקרה העולם לא לא יתפוצוץ ואני בטוח שאתה תשרוד.
    אין לך מה לדאוג בכלל, תאמין לי הדחייה היא לא כזאת נוראית כמו שאתה מדמיין לעצמך.

הבעיה היא שאתה כבר יודע את כל זה אז סתם אתה מושך זמן ומפרסם הודעה בפורום ומחפש עזרה...
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 26-07-2009 בשעה 11:53.

משתמש משקיע האוואטר של .KariN.
    שם פרטי
    קארין
    לייקים
    1
    נקודות
    68
    משפט מחץ
    הקב"ה אני אוהההבת אותך :-[

כמו שכבר כותבים פה בכל האשכולות מן הסוג הזה ..
    תבחון אותה , תראה אם היא מעוניינת , אם היא מראה סימנים ..
    אתם ממש בקשר טוב ? מתקשרים אחד לשני כמעט כל איזה חצי שעה \ שעה ?
    אם כן , אז תנסה להתנתק קצת ממנה .. תראה איך היא מגיבה ,
    תתחיל להראות סימנים שאתה מרגיש משהו .. אל תצפה שפתאום משהו יקפוץ
    ותהיו חברים . אתה צריך לפעול , זה לא יבוא ככה סתם ..
    מקווה שעזרתי , ואם לא הבנת משהו אני ינסה לנסח אחרת.
    (:

לא מתקשרים אחד לשני כל חצי שעה אבל בקשר די טוב, כן. גם אני צריך להגיד שרוב הפעמים שיצא לנו לדבר או להיפגש זה בגלל שאני התקשרתי או אני באתי או אמרתי בואי נצא כאילו לא היה הרבה פעמים שהיא אמרה לי בוא או בוא נעשה משהו

שם פרטי
    קארין
    לייקים
    1
    נקודות
    68
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    לא מתקשרים אחד לשני כל חצי שעה אבל בקשר די טוב, כן. גם אני צריך להגיד שרוב הפעמים שיצא לנו לדבר או להיפגש זה בגלל שאני התקשרתי או אני באתי או אמרתי בואי נצא כאילו לא היה הרבה פעמים שהיא אמרה לי בוא או בוא נעשה משהו
    אז תרפה קצת ממנה , אולי אתה חופר ?
    תראה איך היא מסתכלת עלייך שהיא מדברת איתך , היא מגלגלת עיינים ?
    אם כן היא לא בעניין , היא פוזלת באמצע הדיבור ומסתכל על בנים או על דברים אחרים ? אם כן היא לא מעוניינת , ואולי ההפך היא מסתכלת עלייך ושאתה מדבר היא קשובה .. זה חשוב הדברים הקטנים האלה רק ככה אתה יכול להבין אם היא בקטע שלך או לא ..
    (:

משתמש ותיק האוואטר של EnBlack
    לייקים
    366
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "Excuse me while I kiss that guy..."

ציטוט נכתב במקור על ידי קארינה ( = צפיה בהודעה
    אז תרפה קצת ממנה , אולי אתה חופר ?
    תראה איך היא מסתכלת עלייך שהיא מדברת איתך , היא מגלגלת עיינים ?
    אם כן היא לא בעניין , היא פוזלת באמצע הדיבור ומסתכל על בנים או על דברים אחרים ? אם כן היא לא מעוניינת , ואולי ההפך היא מסתכלת עלייך ושאתה מדבר היא קשובה .. זה חשוב הדברים הקטנים האלה רק ככה אתה יכול להבין אם היא בקטע שלך או לא ..
    אולי את חופרת? 1500 הודעות בחודש?

דווקא שמתי לב לזה שכשאני מדבר אז היא מסתכלת עליי בעיניים ונראה כאילו אפילו הדבר הכי משעמם ודפוק שאני יגיד מעניין אותה

שם פרטי
    קארין
    לייקים
    1
    נקודות
    68
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי EnBlacK צפיה בהודעה
    אולי את חופרת? 1500 הודעות בחודש?
    ספאמר .. לפחות אני עוזרת \:
    דווקא שמתי לב לזה שכשאני מדבר אז היא מסתכלת עליי בעיניים ונראה כאילו אפילו הדבר הכי משעמם ודפוק שאני יגיד מעניין אותה
    אז יכול להיות שהיא בקטע שלך ..
    יש עוד הרבה סימנים , היא נוגעת בך ב"מקרה" באמצע שיחות ומנסה למשוך תשומת לב ? כשאתם מדברים הגוף שלה מופנה כלפייך ? אם כן , הבחורה דיי דלוקה עלייך וכדאי לך להתחיל לעשות משהו בנושא.
    (:

משתמש ותיק האוואטר של EnBlack
    לייקים
    366
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "Excuse me while I kiss that guy..."

אז אתה מאד מעניין אותה
    תנסה לעשות אותו דבר
    תקשיב לדברים שהיא רוצה שתשמע
    שהיא תראה שאתה רוצה לשמוע אותם

ציטוט נכתב במקור על ידי קארינה ( = צפיה בהודעה
    ספאמר ..
    לכי תקראי את הסטטיסטיקות שלך ודברי איתי
    נערך לאחרונה על ידי EnBlack; 26-07-2009 בשעה 13:41.

משתמש מכור
    לייקים
    2
    נקודות
    59
    משפט מחץ

אורן חחח צודק^^ "משתמש משקיע" אחי מזה BDSM ??

לעניין, תפוס אומץ כנראה שהיא מועניינת אבל אל תעשה אתזה עכשיו, תעשה בעוד חודש ככה..בינתיים תרפה ממנה קצת נראה איך היא מרגישה בלעדיך. ואז תקח אותה לאיזה גינה שקטה, דפוק לה צרפתית ויאללה אתם חברים! מה אתה רוצה?להציע לה חברות? אתה בן 6 ?

בהצלחה אחי ושוב...תעבור על אשכולות פה...יש טונות מקרים כמו שלך שעזרו לי עוד לפני שנרשמתי לפורום

גם כשאנחנו יושבים לפעמים גם אם זה לבד או עם חברים היא שמה עליי ידיים לפעמים ויש עוד כל מיני סימנים אבל כל הקטע שהיא אומרת שהיא מחפשת מישהו מסוג מסוים(היא יצאה מקשר רק לפני איזה חודשיים) ואני זה בכלל לא אותו אחד אפילו לא מתקרב לאותו אחד שהיא מחפשת, וגם כל הקטע שממש קשה לי לעזוב אותה לאיזה חודש אני לא רואה אותה כמה ימים אני משתגע אתה אומר לי חודש..ויש עוד מלא אנשים שהיא בקושי מכירה וידידים גם טובים שחולים עליה ורודפים אחריה כמו כלבים שלה ואת כולם היא מסננת ואפילו כשאנחנו ביחד מתקשרים אליה אנשים והיא אומרת לי תמיד וואי איזה חופרים שיעזבו אותי כבר..קיצר אני בתסביך ענק ואני עוד השבוע ירמוז או פשוט יגיד לה מה אני מרגיש אין אני כבר לא יכול ככה!
    והקטע עם הצרפתית חשבתי על זה ודווקא היו כמה שהחזרתי אותה לבית והיה רגע כזה של לפני ה"ביי" וחשבתי לעצור רגע ולעשות משהו אבל אני מרגיש שהיא לא בעניין עדיין או שהיא לא בעניין בכלל. ותמיד עם כל בחורה אחרת לא חשבתי יותר מדי לא השתגעתי ככה אחרי אף אחת אף פעם לא הייתי מאוהב ככה וגם כשהייתי בקשרים שחשבתי שזהו זאתי האחת איתה אני מרגיש אחרת לגמרי משהו שאני לא יכול להסביר אותו..

שם פרטי
    קארין
    לייקים
    1
    נקודות
    68
    משפט מחץ

גם כשאנחנו יושבים לפעמים גם אם זה לבד או עם חברים היא שמה עליי ידיים לפעמים ויש עוד כל מיני סימנים אבל כל הקטע שהיא אומרת שהיא מחפשת מישהו מסוג מסוים(היא יצאה מקשר רק לפני איזה חודשיים) ואני זה בכלל לא אותו אחד אפילו לא מתקרב לאותו אחד שהיא מחפשת, וגם כל הקטע שממש קשה לי לעזוב אותה לאיזה חודש אני לא רואה אותה כמה ימים אני משתגע אתה אומר לי חודש..ויש עוד מלא אנשים שהיא בקושי מכירה וידידים גם טובים שחולים עליה ורודפים אחריה כמו כלבים שלה ואת כולם היא מסננת ואפילו כשאנחנו ביחד מתקשרים אליה אנשים והיא אומרת לי תמיד וואי איזה חופרים שיעזבו אותי כבר..קיצר אני בתסביך ענק ואני עוד השבוע ירמוז או פשוט יגיד לה מה אני מרגיש אין אני כבר לא יכול ככה!
    והקטע עם הצרפתית חשבתי על זה ודווקא היו כמה שהחזרתי אותה לבית והיה רגע כזה של לפני ה"ביי" וחשבתי לעצור רגע ולעשות משהו אבל אני מרגיש שהיא לא בעניין עדיין או שהיא לא בעניין בכלל. ותמיד עם כל בחורה אחרת לא חשבתי יותר מדי לא השתגעתי ככה אחרי אף אחת אף פעם לא הייתי מאוהב ככה וגם כשהייתי בקשרים שחשבתי שזהו זאתי האחת איתה אני מרגיש אחרת לגמרי משהו שאני לא יכול להסביר אותו..
    אז אולי היא מנסה לרמוז לך שתשתנה ותהיה לאותו הבחור שהיא מחפשת ..
    או שהיא סתם מנסה לגרום לך לערער בעצמך ולקנא . אם אתה באמת אוהב אותה אתה תשתנה למענה , אני אישית לא הייתי משתנה למען אף אחד שיקבלו אותי איך שאני .. יודע מה ? תנסה באיזה שיחה שלך איתה להשחיל משפט עלייך , תשאל אותה "תגידי מה את חושבת עליי?" תשאל אותה אם היא רואה אותך כטיפוס שלה ..
    (:

משתמש מכור
    לייקים
    2
    נקודות
    59
    משפט מחץ

אחי אל תאמין לשטויות האלה של "אני רוצה חבר כזה וכזה" זה שיטה מטומטמת של הבנות להשיג עוד ביטחון :/
    מה לעשות חח עם מפגר
    אחי אם היא נוגעת בך ככה זה רק מועיל! אחי, תתרחק ממנה קצת. תראה איך היא תרגיש. בכל מקרה אחרי חודש ככה. לך איתה לאיזה גן שעועים שקט ובאיזה סמטה (לא,לא לאנוס יא ראש כחול חחח)
    תלטף אותה קצת בשיער או משהו בסגנון (גם לזה יש פה מדריכים!) ואז דפוק לה צרפתית משו לפנים
    ואל תשכח מסטיק חח
    *קארינה הספיקה לעקוף אותי וטיפ ממני! לא ללכת על השיטה של להשתנות בשבילה! אתה פרס שלה! לא היא שלך! זה הכל! שלא תשנה לך תהרגלים והחיים!
    נערך לאחרונה על ידי ILNAVYSEAL; 26-07-2009 בשעה 14:20.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:15.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,148 | הודעות: 8,150,730 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect