|
|
אז זהו ששמתי לב שכל פעם שדיברנו יצא לה לספר לי דברים שהיא חזרה על זה איזה מאה פעם ואמרה לי שרק לי היא מספרת את זה גם אם זה דברים איישים, משפחה חברות הכל..וגם כשאני חושב על זה אף פעם עד עכשיו לא אמרתי איזה יפה אפילו בצחוק כזה לא אמרתי כי לא חשבתי לא הרגשתי שאני צריך אבל אני יתחיל לרמוז..
ולמי ששאל באיזה שלב כבר התחלתי להרגיש שאני רוצה אותה זה היה אחרי משהו כמו שבועיים ומשלב של "שלום שלום" לשלב של שיחות בטלפון, הודעות פגישות וכו'..
אני לא מסכים איתך בכלל.
בתכלס הוא צריך לשנות תפיסה, והתנהגות
ולא להנעל עליה כי היא נתנה לו את כל הסימנים
שזה מה שהיא לא רוצה.
מצטער להודיע לך חבר, כמו שזה נשמע היא לא
נמשכת אלייך ורואה בך חבר בלבד. אתה לא יכול
להמשיך לשחק ככה. ככל שאתה מנסה לקרב אותה
אלייך יותר אתה תדפוק את זה. וקרוב רחוק כמו
שזה נראה פשוט לא יעבוד לך כי אין משיכה.
עצה שלי, תמשיך הלאה ושמור אותה במדף של
הידידות כי אתה עוד תצטרך אותה.
וכמובן כל דבר אפשרי ואתה כן יכול לגרום לה
להמשך אלייך אבל לא בצורה הזאתי, אתה אפילו
לא קרוב.
נערך לאחרונה על ידי LunaGirl; 23-07-2009 בשעה 04:28.
Cute but psycho
שניה שניה אני כבר הלכתי לאיבוד כל אחד מושך את זה לכיוון אחר...
כמה זמן אתם בכלל מכירים?
ואתה מקבל ממנה סימנים שהיא רוצה יותר או לא..
וחיבוק לא נחשב לסימן, אני מחבק את כל הידידות שלי זה לא אומר שהן רוצות לקפוץ איתי למיטה (או שכן?)
וגם לדבר על דברים אישיים לא ממש נחשב סימן כי יש אנשים שפשוט יודעים להקשיב כניראה שאתה בן אדם כזה ונוח לספר לך דברים ולשאול את דעתך..
נערך לאחרונה על ידי Ori; 24-07-2009 בשעה 20:28.
לא חיבוק רגיל נו אתם יודעים ובינתיים היא רק זרמה איתי.. קיצור היא כבר שיגעה בלי שהיא יודעת בכלל ואני כבר לא יודע מה לחשוב! היום או מחר אני ישב וידבר איתה ויעדכן כבר מה קורה..
טוב זהו כל הלילה כבר לא הצלחתי להירדם בגללה! אני כבר הולך להגיד לה ונראה מה יקרה אם כן אז כן אם לא אז אני יצא טמבל..
תגיד לההההההה שים זין על כולם אחי
בדקת אם היא דלוקה על מישהו ?
אולי היא דלוקה על מישהו , והיא דיי שומרת ולא רוצה להיות איתך ברגע זה עד שתברר לגבי זה שנידלקה עליו.
אם היא לא נידלקה על מישהו , תנסה לרמוז לה או שפשוט תגיד לה את זה ישירות , שאל אותה אם היא בקטע שלך? תשאל אותה למה היא מתחמקת ממך .. תראה לאן זה יזרום , אבל אם כבר החלטת ללכת על זה אז בהצלחה (: אבל הכי הכי חשוב אם אתה רוצה אותה עדין כידידה אם היא תדחה אותך, אז תחזיר תא המצב לקדמותו אל תהיה ד'בע ותעשו פוזות אחד לשניה, תזרום כאילו לא קרה כלום ..
(:
אני יגיד את האמת יש מישהו שרוב הזמן היא מדברת עליו והיא אומרת שהם ידידים ממש ממש טובים והם באמת כאלה שהרבה אני רואה אותם ואפילו כשהיא איתי ויוצא לה לדבר איתו בטלפון זה כאילו אני הפכתי לשקוף והיא מדברת שעות איתו. לידי! אבל לאותו אחד יש חברה ולפי מה שהבנתי הוא ממש אוהב אותה אז יכול להיות שזה באמת רק ידידים טובים..
אני יראה אותה השבוע ואנינ חייב להגיד לה משהו עלינו חייב אני כבר לא יכול ככה אני לא מתפקד בחיים שלי כלום לא הולך לי מרוב שאני שקוע בה כל היום..