קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מה אתם רוצים להספיק לעשות בחופש?
    על ידי _יעל_ בפורום דיבורים
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 26-06-2011, 17:46
  2. [עצה] רוצים שאני יהיה מניאיק מלשין!
    על ידי 321AC בפורום דיבורים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 11-12-2009, 12:24
  3. רוצים להנות ובמקביל להרוויח כסף-זה המקום!
    על ידי avivbiton11 בפורום דיבורים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 17-11-2007, 13:19
  4. יש לכם אומץ לעשות את זה?
    על ידי liavbak בפורום דיבורים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 07-08-2007, 01:01
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 14 מתוך 14

[עצה] רוצים ביטחון עם בחורות ? רוצים אומץ לעשות הכול ? פה זה המקום

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

ברירת מחדל [עצה] רוצים ביטחון עם בחורות ? רוצים אומץ לעשות הכול ? פה זה המקום

אוקיי שמתי לב ש90% מהבעיות שמפרסמים פה לגבי בחורות אלו בעיות של ביטחון עצמי,בחור שיש מישהי שהוא רוצה,יכול אפילו להיות סתם להשיג מישהי לא ספציפית...אבל הוא לא מסוגל,הוא חושב על זה יותר מידי לפני ומפחד לטעות.

לעצרי אפילו ביותר מ95% מהמקרים,נותנים לאותו בחור פה את העצה הנכונה,אומרים לו לך,תתחיל איתה,אל תחשוב על מה יקרה...אבל בסופו של דבר הבחור לא עושה את זה ונכשל עם הבחורה.

אם אתה יכול להזדהות עם מה שכתבתי פה,כנראה שכדאי לך להמשיך לקרוא
    אבל בתנאי אחד,אתה מבטיח לעשות את כל מה שכתוב פה,אחרת,אתה סתם מבזבז את הזמן שלך...

אז איך אפשר להשיג את הביטחון הזה לומר לבחורה הכול,להיות המוביל בקשר,לאבד את האכפתיות לגבי מה שהיא תחשוב עליך ופשוט להיות 100% עצמך ?
    למעשה זה דיי פשוט,אני יחלק את זה לכמה שלבים:

שלב 1:כדאי ורצוי למצוא WING MAN,בחור שמבין בבחורות ויעזור לך להתקדם קדימה...אותו בחור חייב להיות באיזור המגורים שלך וחייב לעזור לך אפילו עם בחורות במצב LIVE ולא סתם מהמחשב,תהליך זה חשוב מאוד ,WING MAN יכול לעזור לך במוטיבציה בצורה מטורפת...

שלב2:צא ותעשה לעצמך בושות,תקח איזה כובע וורוד מגוחך ותשאל בחורות מה דעתן על הכובע הכחול החדש שלך...תבוא לאנשים בתחנת אוטובוס ותשאל אותם אם חללית מספר 5 עברה כבר...תבוא לבנדאם ותדרוש ממנו לחתום על מסמך גירושים בניכם...כל דבר שיעשה לעצמך בושות,אפשר להתחיל בקטן (לבוא עם שקית ביסלי ולהציע לבחורות ביסלי...אבל לצעוק את זה "תגידי !!!!!!!!!!!!! את רוצה ביסלי אולי ?!!?!? " רק בשביל הבושות) ומשם אתם תבינו כמה כיף זה ואתם תמשיכו עם זה עוד ועוד...

שלב3:לכו למקום שאתם לא גרים בו,(אם לדוגמא אתם מבת ים,לכו לתל אביב או לראשון) ותתחילו לדבר עם בנות סתם ככה,שיחות רגילות,מה נשמע מאיפה את...לא במטרה להוציא מספר טלפון...תעשו את זה עם לפחות 20 בחורות.
    העובדה שזה בעיר אחרת יעלה לכם את הביטחון כי אתם לא תראו את הבחורה יותר בחיים,וגם אחרי שעשיתם לעצמכם בושות ,יהיה ממש פשוט להתחיל שיחה רגילה בלי בושות

שלב4:תבואו לידידות שלכם ותתחילו איתן,ממש להתחיל...בצורה הכי ישירה שאתם יכולים לחשוב עליה פשוט לכו על כל הקופה (אפילו אם הבחורה קופה D: ) המטרה פה היא לשבור את המחשב שאם תעשה צעד נועז עם מישהי שאכפת לך מה היא חושבת עליך זה באמת ישנה משהו בצורה דרמיטת כל כך,זה לא.

שלב5: זהו,אתם מוכנים...אחרי שעשיתם את ארבעת השלבים שוב ושוב ושוב אתם מוכנים ללכת למישהי ופשוט ללכת על הכול ולהתחיל איתה,אתם תראו שאתם יותר חופשיים בשיחה ופחות אכפת לכם מה הבחורה חושבת עליכם,אתם לא צריכים יותר להתנצל על כל דבר קטן ויותר מזה,אתם לא חייבים לבחורה הזאת כלום !!!

אם נתקעתם בשלב כלשהו,תמיד תזכרו שהצעד הראשון הוא הכי קשה,תמיד זה בעייתי ללכת על הכול פעם ראשונה,אבל אחר כך זה פשוט ממכר וחייבים להמשיך עם זה,בשביל זה צריך ומאוד חשוב להשיג WING MAN שיעזור לכם מתי שאתם נתקים

יאללה בהצלחה אנשים מקווה שלפחות מישהו אחד אשכרה יצא החוצה ויעשה מה שכתוב פה

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל האוואטר של Fyrex
    שם פרטי
    נתי
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Talk Is Cheap

מה הקטע עם הבושות חח פשוט לגשת לבחורה ולדבר איתה זה לא משהו שחבר מאיזור המגורים שלך מסוגל לעזור לך בו או איזה מדריך, פשוט צריך לתפוס את עצמך בביצים ולעשות את זה או פשוט להבין שזה או זה או להישאר אפס

משתמש משקיע האוואטר של .KariN.
    שם פרטי
    קארין
    לייקים
    1
    נקודות
    68
    משפט מחץ
    הקב"ה אני אוהההבת אותך :-[

חח יפה , מדריך נחמד (:
    אתה כתבת נכון ?
    וואלה מתאים לך לנהל פה , יש לך עצות מדהימות .
    כל הכבוד תמשיך כך ...
    נערך לאחרונה על ידי .KariN.; 29-07-2009 בשעה 02:07.
    (:

משתמש משקיע
    שם פרטי
    ברק.
    לייקים
    0
    נקודות
    2
    משפט מחץ
    No Music No LiFe :P

ציטוט נכתב במקור על ידי Fyrex צפיה בהודעה
    מה הקטע עם הבושות חח פשוט לגשת לבחורה ולדבר איתה זה לא משהו שחבר מאיזור המגורים שלך מסוגל לעזור לך בו או איזה מדריך, פשוט צריך לתפוס את עצמך בביצים ולעשות את זה או פשוט להבין שזה או זה או להישאר אפס
    כולם יודעים ללכת כפרה להתחיל עם בחורה איך קוראים לך מאיפה את
    אחרי זה הם נתקעים לא יודעים איך להמשיך
    Dj BaRaK Cohen

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

ציטוט נכתב במקור על ידי Dj.BaRaKc צפיה בהודעה
    כולם יודעים ללכת כפרה להתחיל עם בחורה איך קוראים לך מאיפה את
    אחרי זה הם נתקעים לא יודעים איך להמשיך

תקרא פה את הדיונים שאנשים פותחים ותראה שמלא כותבים דברים בסגנון "היא הסתכלה עליי כל הערב אבל לא ניגשתי אליה,אני מרגיש עכשיו כמו אדיוט"

Ori
    אורח

תשמע העצות שאתה מביא פה הן נכונות אבל אתה יוצא מנקודת הנחה שאין להם ביצים להתחיל שיחה עם בחורה אז למה שיהיה להם ביצים להתחיל להתנהג בצורה מטופשת ולהציק לכולם?
    אתה לא יכול לזרוק בן אדם שלא יודע לשחות במים הרדודים ישר לאמצע האוקיינוס ולקוות שהוא ישרוד..
    קיצור אני אישית חושב שאתה התחלת משלב קצת יותר מידיי מתקדם, ככה הם לא יבנו ביטחון, בצורה הזאת הם רק יפגינו אותו (אם כבר יש להם ביטחון זאת הכוונה).

ציטוט נכתב במקור על ידי Fyrex צפיה בהודעה
    איך אתה הכרת את חברה שלך?

משתמש ותיק האוואטר של EnBlack
    לייקים
    366
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "Excuse me while I kiss that guy..."

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    למה באנונימי?!!?!
    מה אתה מפחד שהוא יקרא את השם שלך
    ויפתח עליך אשכול ירידות בהומור וצחוקים?

שם פרטי
    קארין
    לייקים
    1
    נקודות
    68
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Ori צפיה בהודעה
    תשמע העצות שאתה מביא פה הן נכונות אבל אתה יוצא מנקודת הנחה שאין להם ביצים להתחיל שיחה עם בחורה אז למה שיהיה להם ביצים להתחיל להתנהג בצורה מטופשת ולהציק לכולם?
    אתה לא יכול לזרוק בן אדם שלא יודע לשחות במים הרדודים ישר לאמצע האוקיינוס ולקוות שהוא ישרוד..
    קיצור אני אישית חושב שאתה התחלת משלב קצת יותר מידיי מתקדם, ככה הם לא יבנו ביטחון, בצורה הזאת הם רק יפגינו אותו (אם כבר יש להם ביטחון זאת הכוונה).
    אני לא חושבת שאתה צודק, אם אתה רוצה להתגבר על הפחדים שלך והחששות שלך אז אתה תפעל נגד ותתרום לכך שיצחוק עלייך , תלמד להיות אתה עצמך ולא לפחד, תעשה לעצמך פדיחות מול אנשים שאתה לא מכיר רק ככה תשתחרר. גם אני הייתי ביישנית והתחלתי לצחוק אבל ברמות ואפחד לא מעניין אותי, אני בעולם שלי . ואני לא אומרת שצריך להיות מפגרים, אבל פשוט קצת להשתחרר.
    (:

Ori
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי קארינה ( = צפיה בהודעה
    אני לא חושבת שאתה צודק, אם אתה רוצה להתגבר על הפחדים שלך והחששות שלך אז אתה תפעל נגד ותתרום לכך שיצחוק עלייך , תלמד להיות אתה עצמך ולא לפחד, תעשה לעצמך פדיחות מול אנשים שאתה לא מכיר רק ככה תשתחרר. גם אני הייתי ביישנית והתחלתי לצחוק אבל ברמות ואפחד לא מעניין אותי, אני בעולם שלי . ואני לא אומרת שצריך להיות מפגרים, אבל פשוט קצת להשתחרר.
    אממ תראי אני בטוח שבאופן תת מודע ולפעמים מודע אנשים יודעים את זה, זה לא סוד שכדי להיפטר מבושה אתה צריך להתחיל לעשות שטויות.
    אבל זאת בדיוק הבעיה הם בייישנים מידיי בכדי לנסות, אז גם את זה הם בסוף לא יעשו.
    לכן צריך להתחיל משלב הרבה יותר מוקדם, של בניית "אומץ", צריך קודם לברר את מקור הבושה ואז כל אחד לעצמו לטפל במקור שלו לבעייה.
    איאפשר לתת עצה כוללת לכלום ולקוות שזה יעבוד.
    לדוגמא:
    יש בן אדם ניקרא לו קשת לצורך הדגמה
    קשת הוא אחד ששונא את המראה שלו ולכן מראה להישאר בבית ולא יוצא לשום מקום רק בגלל שהוא מתבייש באיך שהוא ניראה..
    מין הסתם יש פה מכשול מקדים קריא המראה, רק אחרי שהוא יתגבר על רגשות הנחיתות כתוצאה מהמראה שלו הוא יוכל לעבור לשלב הבא בבניית הביטחון העצמי שלו..
    את מבינה את הכיוון?
    בכל מקרה גם השלב הבא לא יהיה להתחיל להתנהג כמו טיפש כי בואי נודה בזה עד היום הדבר הכי מטורף שהוא עשה זה לכתוב למישהו WTF באיזה משחק רשת..
    אז מין הסתם הוא לא יוכל לאמץ את עצמו להתנהג בהליצות..
    לכן צריך לברר את המכשול הבא, ופה אף אחד לא יוכל לתת לו עוד עצות בגלל שהוא הבן היחיד במכיר אותו הכי טוב ואת השלבים האלו הוא צריך לבנות עבור עצמו..
    הכי הרבה שאנחנו יכולים לתרום לסדנה האישית שלו בבניית הביטחון העצמי היא לתת לו חיזוקים לא יותר.
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 29-07-2009 בשעה 15:51.

לא צריך בושות בשביל לדבר עם בחורה

שם פרטי
    קארין
    לייקים
    1
    נקודות
    68
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Ori צפיה בהודעה
    אממ תראי אני בטוח שבאופן תת מודע ולפעמים מודע אנשים יודעים את זה, זה לא סוד שכדי להיפטר מבושה אתה צריך להתחיל לעשות שטויות.
    אבל זאת בדיוק הבעיה הם בייישנים מידיי בכדי לנסות, אז גם את זה הם בסוף לא יעשו.
    לכן צריך להתחיל משלב הרבה יותר מוקדם, של בניית "אומץ", צריך קודם לברר את מקור הבושה ואז כל אחד לעצמו לטפל במקור שלו לבעייה.
    איאפשר לתת עצה כוללת לכלום ולקוות שזה יעבוד.
    לדוגמא:
    יש בן אדם ניקרא לו קשת לצורך הדגמה
    קשת הוא אחד ששונא את המראה שלו ולכן מראה להישאר בבית ולא יוצא לשום מקום רק בגלל שהוא מתבייש באיך שהוא ניראה..
    מין הסתם יש פה מכשול מקדים קריא המראה, רק אחרי שהוא יתגבר על רגשות הנחיתות כתוצאה מהמראה שלו הוא יוכל לעבור לשלב הבא בבניית הביטחון העצמי שלו..
    את מבינה את הכיוון?
    בכל מקרה גם השלב הבא לא יהיה להתחיל להתנהג כמו טיפש כי בואי נודה בזה עד היום הדבר הכי מטורף שהוא עשה זה לכתוב למישהו WTF באיזה משחק רשת..
    אז מין הסתם הוא לא יוכל לאמץ את עצמו להתנהג בהליצות..
    לכן צריך לברר את המכשול הבא, ופה אף אחד לא יוכל לתת לו עוד עצות בגלל שהוא הבן היחיד במכיר אותו הכי טוב ואת השלבים האלו הוא צריך לבנות עבור עצמו..
    הכי הרבה שאנחנו יכולים לתרום לסדנה האישית שלו בבניית הביטחון העצמי היא לתת לו חיזוקים לא יותר.
    אתה צודק, לא חשבתי על זה מהצד הזה של הבעיה ..
    אבל בכ"מ מה שהוא כתב מדבר על דרך אחרת ולא של רגשי נחיתות, אז זה כן עוזר בכל זאת ..
    (:

Ori
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי קארינה ( = צפיה בהודעה
    אתה צודק, לא חשבתי על זה מהצד הזה של הבעיה ..
    אבל בכ"מ מה שהוא כתב מדבר על דרך אחרת ולא של רגשי נחיתות, אז זה כן עוזר בכל זאת ..
    זאת בדיוק הבעיה כמעט כל בעיית ביטחון עצמי אצל מישהו נובעת כתוצאה מרגשי נחיתות לגבי משהו
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 29-07-2009 בשעה 16:01.

משתמש מתחיל האוואטר של Fyrex
    שם פרטי
    נתי
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Talk Is Cheap

ציטוט נכתב במקור על ידי Spartani צפיה בהודעה
    לא צריך בושות בשביל לדבר עם בחורה
    +1
    צריך ביצים בפעמים הראשונות ואז זה זורם
    ציטוט נכתב במקור על ידי EnBlacK צפיה בהודעה
    למה באנונימי?!!?!
    מה אתה מפחד שהוא יקרא את השם שלך
    ויפתח עליך אשכול ירידות בהומור וצחוקים?
    עשיתי את זה פשוט פה פעם קבוע והטמבלים הפסיקו להיכנס לפורום
    בעיות של בטחון עצמי מגיעות מנחיתות, אין מה לעשות יש ויש
    אין בשביל אנשים בלי בטחון עצמי יכולת לעשות כל מיני דברים
    אצלי הביטחון עצמי עף לשמים אחרי שהתחלתי לעשות דברים ששינו אותי
    אני מציע לכל אחד למצוא דרך משלו
    ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    חברה שלי ובנות שנהגתי לדפוק סתם ככה זה שני דברים שונים לגמרי
    חברה שלי זאת בחורה שמגלחת אותי מקלחת אותי ומלטפת אותי
    אין עליה איזה מותק 3>
    והאחרות הן סתם רגליים (לוקח זמן להבין את זה)
    ולעניין הכרתי אותה דרך חברים ואינטרנט
    נערך לאחרונה על ידי Fyrex; 29-07-2009 בשעה 17:34.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:00.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect