נכתב במקור על ידי -Fuya מה נשמע שיראל איפה את לא רואים אותך לא שומעים אותך לא מריחים אותך? התקלחת? חחחח לא משתנה אתה אה פיוה לאן אח שלך נעלם? נכתב במקור על ידי S3NSA שיראלללללללל תשמע, בסרט הזה יש כל מיני דברים... הפתעות... לא יכול להסביר. פשוט עדיף שתחכה עוד שנה, שנה וחצי מה נשמע? זה לא סרט משעמם? (ככה אמרו לי) נכתב במקור על ידי XL585 כע הוא בנדם נורמלי אבל הוא הומו אבל סבבה כול בנדם מה שהוא רוצה יש לך איסי? יש אבל אין לי מושג מה הסיסמא שלי חח יש מסן
נכתב במקור על ידי ღ שיראל :) ღ חחחח לא משתנה אתה אה פיוה לאן אח שלך נעלם? מה נשמע? לא, לא משתנה אני אח שלי פחות באטרף ואיתי שבח לבורה הכל דבש
מי שלא לחץ על הביצה היום מניאק עד מתי נוב 10
מי פפפה ? אור ?
(:
נכתב במקור על ידי ღ שיראל :) ღ חחחח לא משתנה אתה אה פיוה לאן אח שלך נעלם? מה נשמע? זה לא סרט משעמם? (ככה אמרו לי) יש אבל אין לי מושג מה הסיסמא שלי חח יש מסן כע יש לי מסן רגע אני ישלח לך בפרטי
נערך לאחרונה על ידי - Yaniv -; 29-07-2009 בשעה 00:47.
מה קורה יניב? D:
נכתב במקור על ידי InterSys מה קורה יניב? D: סבבה . מה איתך?
נכתב במקור על ידי XL585 כע יש לי מסן רגע אני ישלח לך בפרטי אז אחי.. אתה שולח לי ת'סרט?
נכתב במקור על ידי Konilemel אז אחי.. אתה שולח לי ת'סרט? רגע אחי צפיה ישירה באנגלית נכון רגע יש לי פה הרבה בקשות
מי בא התערבות טאקי 2 על 2?
לחופש יש תאריך: 23.10.15
נכתב במקור על ידי 7AL מי בא התערבות טאקי 2 על 2? אני וטל נגדכם .. מישו מעונין? P:
נכתב במקור על ידי 7AL מי בא התערבות טאקי 2 על 2? הצבעת לחובי בספיישל עידן רייכל למרות שהוא היה אפס נכון?
" For Those About To Rock - We Salute You "
יאלה אני טאקי תביאו לינק
נכתב במקור על ידי FreT הצבעת לחובי בספיישל עידן רייכל למרות שהוא היה אפס נכון? ממש לא. אני לא מצביע. אני קמצןןןןןןןן חחחחחחחחח
אור מה קורה אחי?????????
נכתב במקור על ידי XL585 יאלה אני טאקי תביאו לינק אבל אין לך נקודות =\
חוקי הפורום