תעשו על כוכב נולד
נכתב במקור על ידי Konilemel יאללה קארינה תביאי נושא וגם אני עושה באטל! נממ חרמנים .. או רוסים \ מרוקאים
(:
נכתב במקור על ידי קארינה ( = נממ חרמנים .. או רוסים \ מרוקאים קארינה אל תכעסי או משהו אבל היום דיברתי איתך בוובצ'אט זה היה בצחוק
מי שלא לחץ על הביצה היום מניאק עד מתי נוב 10
" For Those About To Rock - We Salute You "
נכתב במקור על ידי -Fuya קארינה אל תכעסי או משהו אבל היום דיברתי איתך בוובצ'אט זה היה בצחוק אאאה אתה זה האורח החופר ? וקוראים לי קארין , קארינה זה רק כינוי ..
נכתב במקור על ידי קארינה ( = נממ חרמנים .. או רוסים \ מרוקאים בואו נעצור במרוקאים .
" הלו? ראש הממשלה? "
נכתב במקור על ידי - CookiE - בואו נעצור במרוקאים . חח גם אני מרוקאית אבל אז מה ? כיף לשמוע עליהם בדיחות ושטויות , מילא חצי מזה לא אמיתי !
נכתב במקור על ידי קארינה ( = חח גם אני מרוקאית אבל אז מה ? כיף לשמוע עליהם בדיחות ושטויות , מילא חצי מזה לא אמיתי ! גם אני מרוקאית
נכתב במקור על ידי קארינה ( = חח גם אני מרוקאית אבל אז מה ? כיף לשמוע עליהם בדיחות ושטויות , מילא חצי מזה לא אמיתי ! נעעעע נעצור במרוקאים . אם לא אני אקפוץ עליכם D:
נכתב במקור על ידי - CookiE - נעעעע נעצור במרוקאים . אם לא אני אקפוץ עליכם D: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
נכתב במקור על ידי FreT גם אני מרוקאית אני דואגת .. יש לי ממה ? נכתב במקור על ידי - CookiE - נעעעע נעצור במרוקאים . אם לא אני אקפוץ עליכם D: אל תעשי לי את זה \:
הייתה לי רופאת שיניים ארגנטינית שקראו לה קארינה יש לי טראומה ממנה תשני שם לקארין
נכתב במקור על ידי -Aviv- הייתה לי רופאת שיניים ארגנטינית שקראו לה קארינה יש לי טראומה ממנה תשני שם לקארין אביב שפכתה אותי
נכתב במקור על ידי -Aviv- הייתה לי רופאת שיניים ארגנטינית שקראו לה קארינה יש לי טראומה ממנה תשני שם לקארין חח אבל קוראים לי קארין .. לא קארינה, זה רק הכינוי בפורום .. או שהתכוונת לשנות את הכינוי ?
חוקי הפורום