אז ככה אני פאול בן 21 משרת כרגע בצבא.....לפני כחודשיים הגיעה אליי למשרד מישהי חדשה וישר שמתי עליה עין.בתוך חודש היחסים בינינו ניהיו מצוינים ואנחנו מדברים על הכל וגם כל היום אנחנו ביחד...עכשיו היא כל הזמן נוגעת בי או שמדברת אליי ומתנהגת אליי שונה מאחרים אבל אף פעם לא ידעתי עם זה סימנים של זה שגם היא מעוניינת או שזה סתם...היא גם תמיד מספרת לי על זה שהייתה עם מישהו והיא לא רוצה אותו ושבא לך חבר שוב ההתנהגות שלה כלפי אני מרגיש שהיא שונה מלאחרים...אתמול למשל ישבתי איתה עם חבר ועם עוד בחור חדש בערב מחוץ למגורים.בשלב מסוים הבחור החדש הציעה לה ללכת לטייל ובהתחלה היא התחמקה אבל בסוף היא הלכה איתו קצת לצד עכשיו מאותו רגע הפיוזים שלי עלו והתעצבנתי...כל השיחה שלהם היא הסתכלה אחורה לראות אם אני שם עדיין...אחרי כמה זמן הלכתי לשתות ואז שחזרתי היא כבר ישבה איתנו חזרה בספסל...היא דיברה איתו אבל שמתי לב שהיא מסתכלת אליי גם תוך כדי...מה גם שההוא הציעה לה לצאת והיא מצאה כל מני תירוצים שהיא לא יכולה...אחר כך אני קמתי אמרתי לה לילה טוב והלכתי...חבר שלי אמר שברגע שהלכתי היא הסתכלה עליי עם פרצוף של אל תשאיר אותי לבד אז החלטתי שבדרך לחדר אני יעבור עוד פעם שן לראות מה קורה והיא כבר קמה ללכת לישון אחרי איזה 3 דקות שעברו...היא הסתכלה עליי וחייכה לי....עכשיו הסיפור הוא שחבר שלי אומר שהיא עשתה את זה בכוונה שהיא הלכה לשבת איתו בישביל לעצבן אותי או בישביל להוכיח לעצמה שאני באמת דלוק עליה...והיא הצליחה...חבר שלי אמר לי שאני יתאפק ולא התקשר אליה בסוף שבוע וגם אם היא מתקשרת שאני לא יענה כדי שהיא תרגיש רע עם עצמה....ויום ראשון להתנהג אליה באדישות ואז כש היא תשאל למה אני ככה אז להגיד לה שאני לא מסוגל להיות ידיד שלה ושיש לי רגשות כלפיה ואני לא יכול לשלוט עליהם...מה אתם חושבים לחכות עד יום ראשון או להתקשר אליה ואם להתקשר אז מה להגיד לה ? אני חשבתי להגיד לה שאני מאחל לה להרגיש את מה שאני הרגשתי באותו ערב בחיים אני מקווה שתוכלו לתת איזה עצה או משהו

ציטוט ההודעה