נכתב במקור על ידי סיוני ♥ מי מפקיר אותך ? ומי היה איתך ? X: ככה אתן מפקירות שיחה במסנג'ר? איפה גדלתן? איך חונכתן? ומזה מי היה איתי?
לחופש יש תאריך: 23.10.15
נכתב במקור על ידי סיוני ♥ חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא דיברתי עליך מותק D: חחחחחחחחח איזה פאדיחה לא שמתי לב כוסעמק ערס חחחחחחחחחחחחחחחחחח
אני אוהב אותך הדם שלי ירוק ! ^קרדיט לHasee על הלמעלה^
נכתב במקור על ידי סיוני ♥ חחחחחחחחחחחח מה פדופיל ? היא רוצה לגעת לי ב'פיפי'
נכתב במקור על ידי WOOOOOOW מי ביצ'ס? קארינה וסיוון יא מפקירות מה מפקירות ? \: מי מפקיר ?
(:
נכתב במקור על ידי קארינה ( = מה מפקירות ? \: מי מפקיר ? ככה אתן מפקירות שיחה במסנג'ר? איפה גדלתן? איך חונכתן?
הוא סתם רוצה צומי
נכתב במקור על ידי WOOOOOOW היא רוצה לגעת לי ב'פיפי' חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא מותק
נכתב במקור על ידי איחון הוא סתם רוצה צומי בואנה סתום תפה ילד. מה אתה חושב לעצמך?
מי רוצה לשמוע מיקס שהכנתי?
נכתב במקור על ידי 7AL בואנה סתום תפה ילד. מה אתה חושב לעצמך? חחח תירגע אם אתה לא רוצה להיות אם פנס בעין חחחח מה אתה ניגנב יגנוב
נכתב במקור על ידי קארינה ( = מה מפקירות ? \: מי מפקיר ? את וחברה שלך מפקירות. הפקרות...
בלי ריבים ילדים ^^
מי הפקיר ? מתי ? איפה ?
נכתב במקור על ידי איחון חחח תירגע אם אתה לא רוצה להיות אם פנס בעין חחחח מה אתה ניגנב יגנוב אני כן רוצה להיות אם פנס בעין.. לא נרגע, מה תעשה לי? פנס בעין? סבבה מעכשיו אני יראה יותר טוב. יותר מואר כזה... אתה יודע...
נערך לאחרונה על ידי .Tal; 02-08-2009 בשעה 23:51.
נכתב במקור על ידי סיוני ♥ בלי ריבים ילדים ^^ חחחחחחחח איך עשית תלב הזה בכינוי שלך??
נערך לאחרונה על ידי איחון; 02-08-2009 בשעה 23:52.
חוקי הפורום