|
|
חכה לשיחה ממנה כשהיא תתקשר תראה לה שאתה שמח זה הכל תגרום לה להבין שאתה רוצה אותה אבל היא צריכה להשקיע גם כי אתה מתגייס עוד מעט תדבר איתה על זה ותסביר לה את הקטע עם הסקס אפילו שאתה חוזר מדי פעם וצריך .. תסביר לה את המצב תגיד לה מה שכתבת לנו פה פחות או יותר זה הפתרון אחי![]()
חחחחחח לא יודע למה אהבתי תדיבור וצורת מחשבה שלו..
שמע אחי אצלי כזאת סיטואציה היתה והתאהבתי אם הזמן תאמת לקח די הרבה זמן לתאהב..כי כדי לתאהב בבחורה אתה צריך להכיר אותה מא' עד ת' זה שאתה רואה בחורה ומתאהב ממבט ראשון זאת לא אהבה זה סתם בא לך לשחק אם שמוליק אחרי זה תגיד לה לכי קיבינימט ויש לך אופי מגעיל
תגיד לי מר משתמש אנונימי, בן כמה אתה רק תזכיר לי? מה בדיוק עברת בחייך הקצרים? ולאיזה תגובות ציפית עם דעות כאלו מפגרות על העולם ועל נשים בפרט?!! מה שנגיד וואלה אתה צודק?! ברור שנצא חוצץ נגד דעות כאלה! אנחנו בני אדם שפויים שחיים בעולם אמיתי ולא פנטזיה ובעולם האמיתי נשים מאז ומעולם היו הכוח המניע!!
בקיצור חסוך מאיתנו את ההתנשאות והגיזענות זה באמת מיותר ואידיוטי לחשוב שאתה טוב יותר מנשים...
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
עם אישה בשבילך היא מה שאתה חושב שהיא, לא מגיע לך לזכות בה.
אתה פשוט אגואיסט שחי במאה הקודמת.
לחופש יש תאריך:
23.10.15
חחחחחחחחחחחחחחחחחח אחי .
שמע סתכל מה תגיד לה
אתה : אנחנו צריכים להיפרד
היא : שוק O.O
אתה : אני הולך לצבא ... ואני לא חושב שאנחנו ניתראה הרבה .
היא : קללות \ בכי \ הבנה O.O
אתה : סליייייייייייייחה . D:
ואז שמע מה תעשה תמצא חברה ... ותיהיו ביחד בסתר . :]
אנונימוס.. שמע.. לך הבית שכב מתחת לשמיכה וקרא לעצמך ספר מפחיד..
מה אתה דבבבבבבבייילל ? אתה לא מתבייש לדבר ככה ? מה אתה נשיפוב ? חחח באמת אחי נדפקת.. ניראלי אמא שלך לא הניקה אותך בגלל זה אתה ככה עם נשים.. עזוב אתה תגדל במוח תתפכח ותיראה שהתנהגת כמו דביל.. רק שיהיה מוקדם ולא מאוחר מדי..
"נשים עם נחות".. טוב שהן לא מסדרות תחיים שלנו.. מחזיקות לנו תבית.. מטפלות בילדים דואגות זוכרות הכל מסדרות הכל.. למה מה כבר אנחנו עושים ? אה ? עובדים מהבוקר עד הלילה ומביאים כמה שקלים בסוף חודש ? אם כבר אנחנו הנחותים.. תחשוב לפי השכל והמצב לא לפי תקופת הדינוזאורים
קרדיט ל- micmic התותח =]
מי שאוכל בשבת שבע בשבת
sahar omaisy aka matancohn(nick) style
מסתבר שאין פה באמת אנשים מעניינים..
אחרי שבוע בצבא ציפיתי לפחות לתגובה אחת שתגרום לי לחשוב על הדברים בצורה אחרת או לפחות לאיזה דעה של מישהו שפשוט תגרום לי להבין דברים בצורה שעוד לא חשבתי עליהם
פורום של ילדים בני 12-17 שחושבים שהם יודעים משהו על החיים..
אני אפרוש באמת כי אין פה מה לחפש
בהצלחה לכם בחיים המלאים והמאושרים שלכם ושתצליחו להגשים את האשליות שלכם
=]