נכתב במקור על ידי קארינה ( = חח שנייה אני רצה .. דפוקה \= שתיחנק הד'בעה הזאתי עכשיו היא עושה לי לא מה האו הכיר אותי רק יומיים וכבר רוצה להיות חבר שלי כזאת סתומה לא ראיתי אף פעם .. חחח עלק לא רוצה להיות חברה שלו נראה לי חושבת עליו כל לילה חח איזה אנשים איזה תתני לי את האיסי שלה נדבר איתה סעמק מה אפחד לא רוצה לשדר ברדיו?
נערך לאחרונה על ידי - Yaniv -; 05-08-2009 בשעה 00:54.
נכתב במקור על ידי Mr Hardal אני צריך קונדום ומתנדבת מצאתי מתנדבת עכשיו אתה רק צריך קונדום
נכתב במקור על ידי קארינה ( = כזאת סתומה לא ראיתי אף פעם .. סתכלי במראה! יווו אני חריף היום, מה נהיה?
נכתב במקור על ידי Youngik חח פעם הייתה איזה שיחה אחת בין שמן (אני לא גזעני הוא באמת שמן) לבין חבר שלי
נכתב במקור על ידי WOOOOOOW מצאתי מתנדבת עכשיו אתה רק צריך קונדום אוי אפילו בצחוק לא ההיתי חושב על זה..
נכתב במקור על ידי Ori אוי אפילו בצחוק לא ההיתי חושב על זה.. שמעתי שהיא מאמריקה זאת חברה שלך?
יש לי מתנדבת ויש ....
נכתב במקור על ידי Ori מי ישמע החיים שלך תלויים בחיי האהבה שלה תני לה לשבור תראש לבד.. וואלה צודק .. היא לא מקשיבה לי \= נכתב במקור על ידי XL585 חחח עלק לא רוצה להיות חברה שלו נראה לי חושבת עליו כל לילה חח איזה אנשים איזה תתני לי את האיסי שלה נדבר איתה סעמק מה אפחד לא רוצה לשדר ברדיו? חח לא לא צריך נכתב במקור על ידי Mr Hardal סתכלי במראה! יווו אני חריף היום, מה נהיה? תירגע ומהר ..
(:
נכתב במקור על ידי קארינה ( = וואלה צודק .. היא לא מקשיבה לי \= חח לא לא צריך תירגע ומהר .. את לא יודעת את התרגום של המילה נאחוי?
נכתב במקור על ידי Mr Hardal סתכלי במראה! יווו אני חריף היום, מה נהיה? סתכל על חברה שלך ואז נדבר...
נכתב במקור על ידי WOOOOOOW שמעתי שהיא מאמריקה זאת חברה שלך? Not even close
מי רוצה לשדר ברדיו ללא ניסיון?
נכתב במקור על ידי XL585 יש לי מתנדבת זה יותר קרוב לחברה שלי... ההבדל היחיד הוא שזאת לא מספיק יפה
נכתב במקור על ידי Ori זה יותר קרוב לחברה שלי... ההבדל היחיד הוא שזאת לא מספיק יפה אתה בקטע של קמטים אה?
נכתב במקור על ידי WOOOOOOW את לא יודעת את התרגום של המילה נאחוי? לא חח (: אבל זאת מילה מושכת ..
נכתב במקור על ידי Ori זה יותר קרוב לחברה שלי... ההבדל היחיד הוא שזאת לא מספיק יפה כע ממש... יותר קרוב לחברה שלי אם כברר ההבדל היחיד שיש לחברה שלי חזה גדול יותר
חוקי הפורום