1.חברות של ענת בת 45 ארגנו לה מסיבה לפני החתונה, הם ישבו איתה במקום המסיבה ואמרו לה שתספר להם עם כמה גברים היא כבר הייתה עד היום, וענת אמרה להם שהיא עדיין בתולה, אמרו לה החברות, אבל איך הצלחת ? ענתה להם ענת : זאת הייתה קריעת תחת !
2.אבו מאזן הגיע לביקור באפריקה והגיע לשבט קניבלים, אנשי השבט קיבלו את פניו, וראש השבט קיבל את גופו.
3.מפקד מור האטומי בארה"ב מתחרפן לגמרי ומתחיל לצעוק מי מכם טיפשים לחץ על הכפתור האדום ?! לאחר שעה של צעקות, קם החייל האשם והודה : אני עשיתי את זה. אז המפקד אמר לו : יופי, טמבל, עכשיו לך תמחק את סעודיה מהמפה.
4.עכבר חרמן רצח בעונת הייחום, מסתובב לו ביער ומחפש משהו לזיין, הוא קולט את הפילה שנשכבת ליד עץ קוקוס, הוא בא אליה מאחורה תוקע את איבר מינו ומתחיל באקט, לפתע נופל אגוז קוקוס גדול, הפילה עושה רעש של כאב, אז העכבר מאחורה אומר לה : מה כואב, להוציא קצת ?
5.עיראקי מגיע לחתונה של שכנים שלו ממוצא גרוזיני, תוך כדי החתונה הוא מרגיש צורך להיות נחמד לאנשים שם ואומר לזה שלידו, תראה איזה כלה גברית הכלה הזאת, אז הבחור שלידו אומר לו : אדוני, אל תדבר עליה ככה היא הבת שלי ! אז העיראקי אומר לו : וואי מצטער, לא ידעתי שאתה האבא שלה, עונה לו האיש : אני לא האבא אני האימא !
6.לקחו שלושה ילדים ממגזרים שונים, מבקשים מאחד מהם שיספור עד 10, הוא ספר עד 4 והפסיק השני שפר עד 6 והשלישי היה מרוקאי, וספר עד 10, כולם התלהבו, והילד שרצה להשוויץ המשיך לספור : נסיך מלכה מלך אס..
7איזה רוזבקי איזה רוזבקי אחד מגיע לבית שלו לוקח סכין המטבח ותוקע אותה עמוק בתוך הטלוויזיה, אשתו שואלת אותו, למה עשית את זה ? עונה לה הרוזבקי, כדי שהתמונה תהיה יותר חדה !
8.פרסי צופה במשחק כדורגל בביתו, ואוכל גרעינים, אשתו מתיישבת לידו ומבקשת ממנו שייתן לה גם קצת, הוא מושיט לה גרעין אחד בודד, היא מפצחת אותו ואוכלת, ואז פונה שוב לבעלה ומבקשת : תביא לי בבקשה עוד אחד, עונה לה בעלה : בשביל מה ? הרי במילא לכולם יש אותו הטעם !

ציטוט ההודעה