יש לי כונן D במחשב
ויש שם כמות של תמונות
אני רוצה לצרוב תתמונות הוא לא נותן לי בכלל
וגם להעביר אותם לשולחן עבודה C העתק הדבק לא נותן רושם לי את הכתובית:
http://img194.imageshack.us/i/63718694.png/
בבקשה תעזרו לי כי מדובר בהרבה תמונות
יש לי כונן D במחשב
ויש שם כמות של תמונות
אני רוצה לצרוב תתמונות הוא לא נותן לי בכלל
וגם להעביר אותם לשולחן עבודה C העתק הדבק לא נותן רושם לי את הכתובית:
http://img194.imageshack.us/i/63718694.png/
בבקשה תעזרו לי כי מדובר בהרבה תמונות
נערך לאחרונה על ידי עומרי_מרדכי; 09-08-2009 בשעה 21:05.
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
יש לך בעיה עם מערכת הקבצים אתה צריך להבצע תיקון לכונן D.
אתה לוחץ כפתור ימני על כונן D בוחר במאפיינים לאחר מכן בכלים ולאחר מכן בבדיקת שגיאות מסמן את שני הקוביות ב V ואז לוחץ על התחל מחכה שיסתיים התהליך מאתחל את המחשב ומקווה לטוב אם לא עובד תחזור לכאן.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
אני עושה לו את זה הוא מגיע לתהליך 2 ואז רושם לי כתובית Windows לא יכול להמשיך בתהליך בדיקת השגיאות
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אז תצטרך לבצע זאת חיצונית עם תוכנה שנקראת HDD REGENERATOR אתה צורב את הIMAGE שלה על דיסק מבצע ממנה BOOT ולאחר שהיא עולה לוחץ ENTER פעמיים והיא תתחיל לרוץ ולסרוק ואני מקווה שהיא גם תצליח לתקן את הדיסק במידה והיא לא מראה שגיאות אז אתה תצטרך להביא דיסק התקנה של WINDOWS ולבצע ממנו BOOT ולהישתמש ב RECOVERY CONSOLE ומשם לבצע את התיקון אבל קודם נעשה זאת עם התוכנה.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
איך אני צורב את זה בImage הוא בכלל לא נותן לי גם לצרוב את הכונן,.?
מ א ו ש ר
התוכנה מגיעה קובץ ISO.
תצרוב בעזרת IMAGEBURN (תוכנה חינמית)
תכניס את הדיסק לכונן תפעיל מחדש את המחשב ותלחץ רווח/אנטר כשהשורה
"TO BOOT FROM CD PRESS ANY BUTTON"